Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bir ailenin sağlık muayenesini farklı günlerde olduğu bir case oldu mu bu güne kadar?
    Ayrıca bu case için aklıma takılan bir senaryoda var.
    Ben kesin tüberküloz testine kalacağım. Fakat eşim de bu teste kalırsa, ben 1 ay önce muayeneye girdiğim için benim sağlık dosyam eşiminkinden 1 ay önce hazır olur diye tahmin ediyorum. Bu durumda kendi vizemi, eşiminkini beklemeden alabilmemin bir yolu var mı? (asıl talihli benim.)
    Geçmişte bu şekilde bir yol izleyen oldu mu acaba?
    Geçmiş tecrübelerde çocuğuyla beraber vize basılı pasaportlarını alan ama eşi ap'ye kalanları okudum. Fakat benimkine benzer bir duruma rastlamadım.
    "Eşinde 1 ay önce muayene olsun" diyen olabilir ama aramızdaki süreyi olabildiğince uzatmaya çalışıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aress her sene çokça örneği var bunun. forumda da deneyimlerine ulaşabilirsiniz.
    asıl talihli vizesini alabilecek statüde ise vizesini alabilir. sağlık raporu eksik olan diğer aile üyeleri vizelerini sonra alabilmektedir.
    ama asıl talihli vizesini almadan, diğer aile üyeleri vizelerini alamaz.

ek: bu tür geciktirmelerin diğer aile üyelerine vize kalmamasına sebep olacağını unutmayın.
    bunu da çokça yaşadık geçmiş yılllarda.
    şimdi o aileler birleşmek için 4-5 yıl beklemek zorunda kalıyor

• @rasitcenngiz... ben de dosyamı Bangkok'a taşımıştım. bu sabah KCC'e sormama rağmen mail atmışlar. mülakatımı 10 ocak olarak vermişler.

• Hong Kong taşıyanlar hala beklemede. Darısı bizim başımıza diyelim. Mulakat alan arkadaşlara tebrikler.

• Bugün itibari ile 8 ocak 2025 için bankongdan randevu almış bulunuyoruz. Eşimi DS 260 formuna eklemiş olmama rağmen gelen mailde onun ismi gözükmüyor. Formu zaten açtıracağım ancak acaba ismi neden yararlanıcı kısmında gözükmedi bilemedik. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gloria tebrikler.
    eşiniz esc sisteminde forma eklenmiş olarak görünüyor mu peki?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

görüleceği üzere dünyanın herhangi bir yerinde bültende cut-off olan dosyalar 9K olsa dahi mülakatını alıyor.
    ankara'dan gelecek mülakat maillerini halen beklemeye devam edenlere ve edeceklere bol sabırlı beklemeler diliyorum.

• @gucarslan eş olarak gözüküyor completed yazıyor isminin yanında. Görsel eklemek istedim ama dosya büyük geldi sanırım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gloria o halde konsolosluk ile iletişime geçip kendi formunuza da eşinizi ekleyerek işlemi tamamlayın.
    ayrıca konsolosluğa ilgili bilgiyi vermelisiniz, evli olduğunuzu ve mülakata eşinizin de katılacağını.
    bol şans.

• @gucarslan siz daha önce şöyle bir mail örneği atmışsınız. aynı maili kullanarak konsolosluğa yazabilirim o halde dimi ?

New Applicant Adding to DS260 Form Before Interview

Dear Consular Officer,
    I have received an interview date and I want to add my spouse to the DS260 form after my new marriage.
    Attached, you can see our marriage certificate and passports.
    I kindly request you to add my wife to the form.
    Thanks
    ad-soyad
    doğum tarihi
    cn

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gloria evet, kullanabilirsiniz.

• @gucarslan teşekkür ederim yorumunuz için tekrar dediğiniz şekilde güncelleyeceğim.

• @Flight101 kusura bakma konuşarak yazdigimda yanlış yazmışım Ankara'ya tabii ki güvenmemelisin🙏

• Merhaba arkadaşlar umarım ihtiyacı olan birilerine çıkar şu an buraya yazan arkadaşlardan 3. Başvurum bakalım inşallah

• @Göker-Özaktay Mülakatınız hayırlı olsun, hocam. Umarım mülakatınızın sonucu istediğiniz gibi olur.

• @Flight101 öncelikle çok teşekkür ederiz. Birşey soracağım 79xx 2025 sıra numaram sizce Ankara beni hangi aylarda çağırır veya çağtılamama ihtimalim varmı?

• Merhaba arkadaşlar, bende dosya taşıma kararı aldım, nasıl taşınır nasıl mail atılır onlar hakkında bilgim bulunmakta. Dosyamı Bangkok’a taşımayı düşünüyorum, geçmiş deneyimlere dayanaraktan current olup Bk konsolosluğuna mail atınca orda olduğumuzun kanıtını istemişler ve mülakat almak için giriş çıkış yapan arkadaşlar var. Bu sene aktif olupta dosya taşıyan var mı. Bunun hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

• @cptmuzaffer Bu sene içinde Bonkog da fiziki olarak bulunmanız şartını söylemişler birisine ama kim olduğunu şu an hatırlamıyorum. siz de mail atın cevap gelir.

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Son bülten ile current olmuş, Hong Kong ve Viyana da dosyaları olan talihli dostlarımıza 2nl ler gelmedi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer

Current olduktan sonra konsolosluk aracılığıyla Viyana'ya taşıyan ve mülakatını tamamlayıp vizesine kavuşan DV2025 talihlisi @rezanclz deneyimlerini okuyabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |