Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 bekliyoruz, henüz gelmedi.

• ⭐⭐⭐

@ATS16 @rezanclz Viyana'dan aldı..Hong Kong tan alan kim bilmiyorum🤷...Ben Viyana muhtarıyım 😂😂

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 düzelttim, teşekkürler

• @ATS16 Yanıtınız için teşekkürler. Shengen vizesi olmadığından vizesiz olan yerlere bakmak durumundayım.

• @Flight101 hayır henüz gelmedi

• ⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer Bence Bangkok'a dosya transferi talebiyle hemen bir mail gönderin. Eğer ülkeye giriş yapmanız gerektiği belirtilirse, en kısa sürede gidip giriş kanıtınızı mail ile paylaşabilirsiniz. Daha önce dosyası aktif olup mail atanlar olmuş olabilir, ancak herkesin süreci farklı işleyebilir.

• İlçe sağlığa gittim covid-19 aşısı Türkiye’de yok biliyoruz 13 yaşında olacak oğlum için “ ülkemizde şu yaş altına aşılama yapılmıyor “ yazısı almak için 13 yaş ve üzeri çocuklara biontec aşısı yapıldığını fakat sinovac 16 yaşından küçüklere yapılamadığı bilgisini verdiler, hong kong nezlinde konuşursak geçmiş yazıları da inceledim ama bir sonuç çıkaramadım, çocuğu aşıdan muaf tutabilecekmiyiz henüz randevu alma aşamasında olmadığım için bilmiyorum gelişmeler oldukça buradan paylaşacağım

• ⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer

O zaman DV2024 kazananı @Demayfo’nun deneyimlerini okuyabilir misiniz? Detaylı bir mülakat paylaşımı yapmıştı dosya taşıma ön hazırlıklarını da anlattığı. Bol şans

• @Gs1905 baya hızlı olmuş yanıtınız için teşekkür ederim

• @gizemctr cevabınız için teşekkür ederim, evlendikten sonra pasaportları vs yenileyip eşimi ds-260 formuna add aplicant olarak güncel bilgiler ile ekleyeceğim, mülakat maili aldıktan sonra da kendi formumu açtırıp marriage status'u ve diğer kısımları güncelleyeceğim

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar...Son bülten ile current olmuş, Hong Kong ve Viyana da dosyaları olan talihli dostlarımıza 2nl ler gelmedi mi?

HK'dan haber bekliyoruz 🙂

Moone Boy Waiting

• @gizemctr demin nüfus müdürlüğünün aradım, yeni çıkan soyadı kanunuyla eğer eski soyadinizi kullanacaksanız pasaport degisikligi yapmak gerekmez kullanabilirsiniz dedi. Ama yinede bir teyit etmekte fayda var

• @nailyildirim bunu defalarca kez arkadaşlar burada yazdı sevgili kardeşim ankarada mülakat bekleme dosyanı bir an önce başka bir ülkeye taşı ankarayı beklersen sana hiçbir zaman mülakat vereceğini düşünmüyoruz 4000 CN sahip olan bile dosyasını taşıyor

• Kcc ye mülakat tarihim için mesaj attım. 3 ocak olarak dönüş yapıldı. 7-10 gün içinde 2nl geleceği belirtiliyor. 🙏🙏🙏

• @gucarslan mulakat maili aldıktan sonra yapalım bunu değil mi ?

• Dosyasını Hong Kong’a taşıyan arkadaşların dikkatine: KCC’ye, “Mülakat bilgilerimi öğrenebilir miyim?” şeklinde bir mail göndermiştim. Az önce, 2 Ocak tarihine Hong Kong ABD Konsolosluğu’nda görüşme planlandığını ve mülakat mailinin 7-10 gün içinde tarafıma gönderileceğini belirten bir cevap aldım. Bilginize, arkadaşlar! 😊

• Bugun ben de kccye dosyam nerede diye mail atmıstım. Şimdi mail geldi 2 ocakta mülakatım olduğu yazıyor.

• @gucarslan hocam dediğiniz gibi güncelledim maili fakat aynı cevabı aldım neyi anlatamıyorum mail de anlayamıyorum bir türlü. mail şu şekilde ;
    Emircan xxx
    01.01.xxxx
    2025EU000xxxxx

Subject : Case Transferring

Dear Sir/Madam

I kindly request your assistance in transferring my case from Ankara to U.S. Embassy Vienna, Austria.
    Address: 1A Sobieskigasse, 09. Alsergrund, 1090 Vienna, Austria

I will stay at this address in Vienna.
    I respectfully submit my regards.

Emircan xxx
    01.01.xxxx
    2025EU000xxxxx

Gelen cevap ise yine bu şekilde ;

Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
    Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

• Ben de bilgi almak için bugün mail atmıştım ama henüz mülakat tarihi planlanmamış. Mülakat dağıtımları kaç günde bir yapılıyor acaba, tekrar ne zaman mail atsam uygun olur sizce?

• Bugün KCC 8 Ocak’ta Bükreş konsolosluğunda mülakatımızın planlandığını ileten bir yanıt döndü. Mülakat mailinin gelişiyle beraber evrak toplamaya başlayacağız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |