Herkese merhaba,
Kasım ayında başvuru yapmayı planlıyorum ve danışmak istediğim birkaç konu var. Daha önce benzer sorular sorulmuş olabilir; yine de birkaç konuda emin olmak istiyorum.
1- Employment kısmında: Bir yildan az kısa süreli bir şirket açmıştım. Bu süreçte başka bir işte tam zamanlı çalışıyordum ve şirket üzerinden herhangi bir gelir elde edemedigim icin kapattım. Bu şirketi yazmam gerekiyor mu?
2- Have you EVER served in, been a member of, assisted (helped), or participated in any military or police unit? AND Have you EVER received any weapons training, paramilitary training, or other military-type training?
Bedelli Dovizle askerlik yaptım ve silah eğitimi almadım sadece online video izleyerek tamamladim. Bu IKI soruya nasıl cevap vermeliyim?
3-Have you EVER been arrested, cited, detained, or confined by any law enforcement officer, military official (in the U.S. or elsewhere), or immigration official for any reason, or been charged with a crime or offense, or notified that you were being investigated for a crime?
Trafik hiz cezası gibi durumlarda bile "No" dememiz gerektiğini duydum, bu konuda emin olmak istiyorum.
4- Birkac yerde boyle bir belgeyi duydum Çok Dilli Doğum Kayıt Örneği (Formül A) Sorgulama. Bu belgeyi cevirmeden yukleme yapabilir miyiz? yoksa normal nufus kayit ornegi belgesi alip tercume ettirmek veya elcilikten belge almak mi daha iyi?
Şimdiden teşekkür ederim.