Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@rnc Bende ara sıra kendimi sorguluyorum diyorum o kadar ipsiz sapsız değişik insan doldu abd hala gitmeye değer mi diyorum ama başka seçenek yok gibi. Başka ülke kucak açsa bana ona giderim ama tr de durmayacağım kesin

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@hashirama Soğuklar bir anda bastırdı ankarayı 😁

İskenderun da yağmurlu 3-5 gündür. Kuruma motorla gidip geliyorum. Öğrenciler çıkana kadar da bekliyorum bazen zorluyor yağmur benide 😅

@rnc Bende ara sıra kendimi sorguluyorum diyorum o kadar ipsiz sapsız değişik insan doldu abd hala gitmeye değer mi diyorum ama başka seçenek yok gibi. Başka ülke kucak açsa bana ona giderim ama tr de durmayacağım kesin

Malesef öyle. O kadar çok kişi illegal yollardan gidiyor ki gitmeye deger mi sorunu insana sordurtuyor. 2000 yılında felan olsa kesin gidilirdi o zamanlar genç olsam kesin giderdim. Hem başvuru sayisi aşırı düşük hemde eskiden banka felan istemiyorlardi. Bizim komşu gitti 2006 da felan bildigin metaliksiz gittiler 🙂

• ⭐⭐⭐

@rnc İşin kötü yanı gidenlerin çoğu iyi insan değiller birde ülkemizi temsil ediyorlar biri bir şey yapınca doğal olarak insanlar Türklere karşı önyargılı oluyorlar

Birde gidenlerden kaçı geri dönüyor acaba çok merak ediyorum

@rnc İşin kötü yanı gidenlerin çoğu iyi insan değiller birde ülkemizi temsil ediyorlar biri bir şey yapınca doğal olarak insanlar Türklere karşı önyargılı oluyorlar

Birde gidenlerden kaçı geri dönüyor acaba çok merak ediyorum

iyi kötü birşey diyemem. Ama dogu da özellikle böyle çok giden var türk kimlikleri olunca aaa bunlar türk diyorlar hali ile 😕
    Dünya gitgide kötü bir hal almaya başladi özellikle aşırı sağ tekrar yükselişte. Saçma sapan yahudi politikasi aşırı sağı tekrar uyandirdi. Tamamen uyandiginda artik kurtuluş olmuyacak. Özellikle abd nezlinde olur ise işler orada dahada beter hal alir.

• ⭐⭐⭐

@rnc Parise almanyaya felan afganlar akın etti daha da ediyor. Bundan sonra avrupa da da yaşamak iyi bir durum değil. Ancak kıyıda köşede kalmış avustralya, yeni zelanda gibi yerlerde bence iyi bir hayat yaşanabilir

Başvuru süreci bitsin araştırcam zaten ben kriterlerim belli

1- Gelişmiş ülke olacak
    2- Sıcak iklim olmayacak
    3- Mülteci yoğunluğu az olacak
    4- Güvenli ülke olacak

• turist vizesi randevum var 9 Ekim'de. ocakta 7-10 günlük seyahat planlıyorum ancak yeşilkarta da başvuracağım. turist vizesinde kullanacağım fotoğrafı dijital olarak alıp yeşilkart başvurusu için de kullanabilir miyim bilginiz var mıdır?

• Dostlar dv2026 başvuru tam tarihi ne zaman biliyor musunuz? Totem olsun diye ilk gün başvurcam. Bir de Türkiye çıkartılmadı değil mi çekilişten, bu kaçak gidenlerden dolayı? Herkese selam olsun bir seneye daha başlayalım bakalım.

• @newbie97 Avrupa zaten güvenli değil. Adam 500 yil önceki kıyafeti ile avrupaya gelmis mal mal geziyor.
    İşe yarayacak adamlari ne avrupa aliyor ne abd aliyor. Ciddi ciddi afganistan da hiçbir işe yaramayan adam gitmiş bunu besliyorlar ne işe yarayacak bu adam merak ediyorum.

• ⭐⭐⭐

@forgondor aynı fotoyu kullanabilirsiniz

• ⭐⭐⭐

@amerikan_rüyası 50 bin sayısını geçtik aşağı yukarı 20 bin kişi gidiyor yıllık kaçak olarak. Umarım çıkartılmayız, imzanızda yazan şeyi uygulayacağım bu gidişle bende zaten artık gc nin çıkmasından ümidi kestim 😁

• ⭐⭐⭐

@rnc hintlilerle aynı mantık mesela bir afgan gidiyor bir yer açıyor çalışacak eleman olarakta sadece afgan alıyor öyle öyle birbirlerine sahip çıkıyorlar. Adam iki fayans döşese zaten dünya para kazanıyor

• ⭐⭐

@newbie97 3.dunya ulkesi vatandaslarindan uzak durun. Vatandas olsa bile.
    Hintli,paki,Afghan vs.
    Ciddi sikintili kulturlerdir. Egitimli egitimsiz fatketmez.

Hakikaten bati kulturune adapte olmus olanlari parmakla sayilir.

@rnc hintlilerle aynı mantık mesela bir afgan gidiyor bir yer açıyor çalışacak eleman olarakta sadece afgan alıyor öyle öyle birbirlerine sahip çıkıyorlar. Adam iki fayans döşese zaten dünya para kazanıyor

Hintli paki afgan vs uzak durmak lazım. Bunlarda iyi olan nadirdir.
    Ozellikle bu ulkelere turist olarak bile gidilmez. Beyaz tenli biri olsun hemen birileri arkandan takip etmeye başlar.

• ⭐⭐⭐

@rnc İngiltere, kanada, abd, tr, kuveyt bunlarla dolu o zaman evimizden çıkmamamız lazım o mantığa göre

@rnc İngiltere, kanada, abd, tr, kuveyt bunlarla dolu o zaman evimizden çıkmamamız lazım o mantığa göre

Valla hocam çıkın ama dikkatli olun. Bunlar öyle pis ki insanları video ya bile aliyorlar. Nerede paki afgan var uzaklaşıp kaçmak lazım.
    Yada silah tasiyacaksin kafasına sikacaksin.
    Bak İtalya da olması lazim tunuslu birisi yaninda sevgilisi var iken kadına sulanip satasiyor erkek arkadaşı kafasına sıkıp öldürüyor. Yani bunların olduğu yerde böyle şeyler görmek mümkün. ABD de bir kivilcima bakar

• @newbie97 napalım hocam biz yasal yolu denedik. Bu sene çıktı çıktı yoksa ya seve seve ya... gidicez.

• ⭐⭐

@newbie97 arap ulkelerinde kurallar cok agir oldugu icin daha duzgunler.
    Abd/ingiltere falan cok sikintili.

• ⭐⭐⭐

@amerikan_rüyası Bende aynı kafadayım hocam kaybedeceğim bir şey yok, dünyaya bir sefer geliyoruz şimdi gitmesek emin ol 10 sene sonra kafamızı taşlara vururuz

• ⭐⭐⭐

@charon İngilizler hepten yanmış herhalde hintli seçmişler başa

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |