• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. amerikan_rüyası
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 8
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

amerikan_rüyası

@amerikan_rüyası

17
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

amerikan_rüyası Takip etme Takip Et

amerikan_rüyası tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2024 Sohbet Odası

Canım ülkemin sevgili vatandaşları,

DV2024 çekilişinin herkese hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah herkes hayalini kurduğu Amerika'da yepyeni, tertemiz bir hayata yelken açabilir. Ancak şunu da unutmamalıyız ki Türkiye'nin yeniden doğuş ya da yok oluş seçimine iki haftadan az kaldı. 85 milyon vatandaşımızın, çocuklarımızın, torunlarımızın da bizim gibi farklı ülkelere yerleşme hayali kurmak zorunda bırakılmadıkları, Türkiye'nin de bir Amerika kadar olmasa da insanlarının en azından Avrupa şartlarında yaşadığı bir ülke olması eminim forumdaki herkesin ortak temennisi. 14 Mayıs günü yapmanız gerekeni eminim ki biliyorsunuz. Unutmayın ki hep birlikte daha çok güneşli günler göreceğiz...

Çekiliş için bol şanslar 😃

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Arkadaşlar büyük gün geldi çattı. Tüm forum üyelerine bol şans diliyorum. Allah'ın da izniyle inşallah hayallerimize kavuşma zamanı geldi.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@mehmet21 inşallah hocam Allah hepimize nasip eder. Doğum gününüz kutlu olsun...

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Günaydın arkadaşlar son 46 kalmış ha gayret, bu sene başvurular çok yüksek değil geçen seneden sonra pes edenler olmuş. Bu sene talihli biz olacağız.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@Chromium hocam bir insan 8 kere başvurup da nasıl umudunu kesmez. Valla helal olsun size. İnşallah bu sene o sene.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Neyse hayırlısı buymuş arkadaşlar. Kaderden ötesi yok bu dünyada. Bir tane kazanan görmedim şu ana kadar acaba hile mi var? 😜

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

x2 hnbs bu %1 olasılık daha beklenecek gibi değil ya work visa ya mexico artık gözü kararttım

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97 Ya hocam saçma sapan işler yani zaten üstte bir arkadaş demiş Trump gelince - ki gelecek - çekiliş kalkacak diye. Bende ya tutarsa diye başvuruyorum yoksa ben bir şekil gidicem başka yollarla. Benim üzüldüğüm harbiden hayatlarını bu çekilişe bağlayıp bir ömür tüketenler. Adamlar resmen aklımızla alay ediyorlar hala yüzümüzün tokat yediğimiz tarafını saklayıp bile isteye diğer tarafı çeviriyoruz. Yapmayın abicim yazık etmeyin kendinize.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

amerikan_rüyası tarafından gönderilen son iletiler

@newbie97 napalım hocam biz yasal yolu denedik. Bu sene çıktı çıktı yoksa ya seve seve ya... gidicez.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Dostlar dv2026 başvuru tam tarihi ne zaman biliyor musunuz? Totem olsun diye ilk gün başvurcam. Bir de Türkiye çıkartılmadı değil mi çekilişten, bu kaçak gidenlerden dolayı? Herkese selam olsun bir seneye daha başlayalım bakalım.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@newbie97 Ya hocam saçma sapan işler yani zaten üstte bir arkadaş demiş Trump gelince - ki gelecek - çekiliş kalkacak diye. Bende ya tutarsa diye başvuruyorum yoksa ben bir şekil gidicem başka yollarla. Benim üzüldüğüm harbiden hayatlarını bu çekilişe bağlayıp bir ömür tüketenler. Adamlar resmen aklımızla alay ediyorlar hala yüzümüzün tokat yediğimiz tarafını saklayıp bile isteye diğer tarafı çeviriyoruz. Yapmayın abicim yazık etmeyin kendinize.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@newbie97 Batıl inanca gerek yok kurşun döktürmeye falan yıllardır böyle eğer bir olasılık her seferinde vaat edilenin 10'da biri düzeyindeyse orada bir art niyet vardır. Siz gerçekten Amerika gibi dünyanın en güçlü devletinin işini bir çekilişe, şansa bırakacağını mı düşünüyorsunuz?

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Forumda 1000 kişi, eşiyle ailesiyle falan 2500 kişi başvurduysa ve çıkanların oranı her sene bir elin parmağını geçmiyorsa bu oyun hilelidir arkadaş. 5/2500 eşittir %0.2 nerede bize söylenen oran %2 nerede. Ben açıkçası en azından Türkiye'den bilerek başvurusu zayıf, çıksa da gelemeyecek adamları seçtiklerini düşünüyorum. İstatistik yalan söylemez. Her yıl bu kadar düşük seçilme oranı şans ile açıklanamaz. Zaten 1-2 seneye kalmaz çıkarırlar çekilişten. Daha fazla boş hayallerle uğraşmayın. İstenilmediğiniz yerin düşük profilli elemanı olacağınıza ya Avrupa'ya kapağı atın ya da burada gelişmeye bakın.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

x2 hnbs bu %1 olasılık daha beklenecek gibi değil ya work visa ya mexico artık gözü kararttım

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@Emre-Kurtulmuş Aynen bu dediğiniz geçen sene için geçerliydi pasaport şartı kalkınca Bakkal Ahmet Amca da başvurmuştu fakat onlar 1 senede pes etti bu sene başvurmadı, dolayısıyla onları eledik demeye çalışıyorum. İletişim kopukluğu oldu 🙂

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

@T-C-Kubilay-Dikici Yani hocam ben de forumdan okuduğum kadarıyla biliyorum. Pasaport şartının kalkmasıyla başvuranlar Nasrettin Hoca'nın tabiriyle "ya tutarsa" diye başvurdukları için sizin dediğiniz gibi hayat pahalılığından kurtulma, yaşam kalitesi vs. motivasyonları yok demişlerdi ve bu sebeple başvurular azalmış diyorlardı.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Günaydın arkadaşlar son 46 kalmış ha gayret, bu sene başvurular çok yüksek değil geçen seneden sonra pes edenler olmuş. Bu sene talihli biz olacağız.

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası

Neyse hayırlısı buymuş arkadaşlar. Kaderden ötesi yok bu dünyada. Bir tane kazanan görmedim şu ana kadar acaba hile mi var? 😜

amerikan_rüyası
      amerikan_rüyası