Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
Boston’da, Mobil istasyonunda $3,49’du. Shell biraz daha yüksek
-
-
Yillar once Florida'da yasarken, sanirim 21 yil oncesiydi, benzin gallon fiyati $1.30 falandi. Sanirim ortadoguda birseyler olmustu ve benzin birden $1.60 olmustu. Hatirliyorum herkes benzinin artisindan sikayetciydi o zamanlar. 😄
-
Yavaş yavaş kaynatıyorlar kurbağayı.
-
@MySea 2008 yılında Ike Kasırgasının etkisiyle benzin 4$ olmuştu Mephis'te ve herkes isyana hazırlanmıştı. Kasırga dinince 2.6-3 aralığına indi ama tepkiler bitmedi.
-
Delaware de bu sabah benzin gallon $2.95
-
merhaba dostlar şuan abd deki enflasyon durumu nasıl? aylık giderleriniz(kira-araba-sigorta-market vs)ne kadar 2024 te?
-
@Onur-Kürekçi sf için
Kira 2500$
Araç monthly payment 625$ (0 araç)
Araç sigortası 240$
Market gideri bizim fazla değişken olabiliyor -
@Onur-Kürekçi las Vegas;
Kira yok,isverenin Evi. 1+1 evler 1000 dolar civari.Market Alisverisi 600-800 dolar civari 2 kisi icin
Araba sigortasi 200 dolar, en ucuzu
Araba taksidi yok cash aldim.
-
çok teşekkürler. sizce tek kişi orlando florida da 1500 dolarla geçibenilir mi? misal
oda=700
market=300
iletişim=50
ulaşım(otobus)=100başlangıçta araba için param var ama bana pahalıya patlar mı ehliyet yeni olacağı için sigorta da pahalı olur diye düşünüyorum
-
@Emre-Kurtulmuş Ne iş yapıyorsunuz?
-
@Onur-Kürekçi Ayda $1500 ile gecinmek oldukca zor olur.
-
@Onur-Kürekçi market 300 dolar zor.
Otobus diye birsey yok amerikada :)Araba sigortasina 200 veriyorum, yeni ehliyet aldim. Ozellikle Latino mahallelerindeki sigorta sirketlerine gidin.
-
@Onur-Kürekçi, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
çok teşekkürler. sizce tek kişi orlando florida da 1500 dolarla geçibenilir mi? misal
oda=700
market=300
iletişim=50
ulaşım(otobus)=100başlangıçta araba için param var ama bana pahalıya patlar mı ehliyet yeni olacağı için sigorta da pahalı olur diye düşünüyorum
Söylediğiniz fiyata oda bulursanız ve evden işe, işten eve gidip gelirseniz, iş yerinize de arabayla değil yürüyerek giderseniz, sağlıklı değil, fast food ile beslenirseniz evet o fiyatlara geçinmek mümkün bence. Ama ciddi anlamda hayat kalitenizden (özellikle gıda konusunda) ödün vermeniz ve hiç sosyal hayatınız olmaması gerekiyor.
Biraz daha ortalamaya yakın ama az maliyetli bir hayat istiyorsanız +$1000 daha düşünün aylık. -
burada oldugum surece en ucuz benzin fiyatini gordum 2,99 bedford/nh.
-
Bu ileti silindi! -
@misha90 eşimde bende aşçıyız ikimizde çalışıyoruz. Bunun dışında ek bir gelirimiz yok
-
@charon amerikada otobüs diye bir şey yok mu? Yaşadığınız yer toplu taşıma olarak yeterli olmayabilir ancak bunu genele vuramazsınız. Mesela san francisco için otobüs gayet yaygın ve kullanışlı, 3-4 gündür Ny gezisindeyiz ve buradada otobüs gayet yaygın
-
@Emre-Kurtulmuş San Francisco Veya NYC abdnin genelini Kapsamaz.
Neyse siz daha iyi biliyorsunuzdur :) -
@charon ben daha iyisini biliyorum demedim zaten sizede aynısını söyledim abd genelini kapsayarak toplu taşıma yaygın veya toplu taşıma yok demek doğru olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum