Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

Merhaba herkese bende dosyam aktif olmadan dosyamı bankok a taşımak istiyorum. Mulakat deneyiminizden anladığım kadarıyla oturum şartı aramıyorlar sanırım değil mi ? şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

Yanlış başlık altında yazıyorsunuz. Sorularınıza zamanında ve doğru cevaplar alabilmek için DV2025 Aşamaları başlığını kullanmalısınız.

Dosyanızı taşımak için oturum şartı yok ama mülakatta oturum sorulabilir. Taşımak istediğiniz ülkede mülakata girmiş kişilerin deneyimlerini okuyarak daha önceden oturum isteyip istemediklerini öğrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Caner-Urker Vizeleriniz için tebrikler. Eşiniz de umarım en kısa sürede vizesini alacak ve ailecek yeni hayatınıza başlayacaksınız.

Yalnız yazdığınız tecrübede gözümden kaçmadıysa mülakata eşiniz de girip girmediğinden bahsetmemişsiniz. Daha önce eşimi içeri bile almadılar demiştiniz sanıyorum, tecrübe yazısında ise kapıda 3ümüzün onay sayfasını verdik yazmışsınız.

Gözden kaçırdığım bir şey yoksa, eşiniz mülakata girdi ama onay mı alamadı eksik evrak yüzünden?

• ⭐⭐⭐⭐

@Timur Tebrikler ama siz de keşke herkes gibi süreci imzanıza taşısanız ya da en azından tecrübe yazınızda bahsetseydiniz…

Ayrıca sizi excel listesinde de göremedim. Bilgilerinizi girmiş miydiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@thehawk01 tam vukuatlı nüfus kayıt belgesini ilk kez duydum normalde adli sicil belgesi isteniyor diye biliyorum. evrakların içerisinde öyle birşey daha mı var?

Evet. İlk iletide yazıyor istenen evraklar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@bengokhancelik, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

• Vizeniz onaylandı, pasaportunu 2 hafta içinde alabilirsin
    • Onaylandı mı
    • Evet, onaylandı tebrikler

O kadar zorlu süreçlerden sonra mülakatın bu kadar kolay geçmesini ve hemen onay almayı insan bünyesi garipsiyor di mi 🙂
    Vizeniz için tebrik ederim. Amerika’daki yeni hayatınızda bol şanslar! Forumun ne kadar faydalı olduğunu buraya gelince bir kez daha anlayacaksınız 🙂

• @bengokhancelik merhaba vizeniz hayırlı olsun. Confirmation page çıktısı (DS260 formu) ailede beş kişiyiz bu bizde asıl talihli ve iki kişinin var iki kişinin yok özellikle istiyorlar mı? Evetse diğer ikisini nasıl bulurum form doldurduktan sonra formu actirmayin diyorlar forumdakiler

• @EzgiLera bu kadar rahat geçmesini beklemiyordum tabi ki 🙂 teşekkür ederim, oralara varınca da forumu kullanacağıma eminim 🙂

• @cemal1153 asıl talihli için almanız yeterli olacaktır.

• @bengokhancelik çok teşekkür ederim. Tekrar tebrikler.

• KCC yeni mülakat verilmemesi için viyana ya bilgilendirme yapmış aynı şey Bangkok içinde geçerli mi bilgisi olan paylaşa bilirse sevinirim

• @cttl Çok teşekkür ederiz, umarım siz de kolayca vizenizi alırsınız 🙏🏻🌸

• @cemal1153 Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 🙏🏻 Umarım sizin de olumlu deneyimlerinizi okuruz ilerleyen zamanda 🙏🏻🙏🏻🌸

• @Ilker-Altay bunu nerden duydunuz acaba ? herhangibi bir belge kayıt mail gibi birşey var mı yoksa sadece kendinizin yazdığı birşey mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi dosyasını taşınmış ancak mülakat tarihi ataması yapılmamış dosyalara tarih verilmesinin durdurulması ile ilgili VNN’nin bildirimi

https://yesilkartforum.com/forum/post/454717

• Çıktı olarak götüreceksiniz @murat-94

• @bengokhancelik Yeni hayatında mutluluklar diliyorum Gökhan’cım 🍀 Karşılıklı olarak yardımlaştık ve süreçlerimizi sorunsuz tamamladık 🙏🏼 Ben de sana tekrar teşekkür ediyorum.
    Kahve borcunu da gelir gelmez ödemeni bekliyorum 😅🤗

• Merhaba,

Unganlar’daki saglik muayenesi hakkinda tecrubelerimi yazmak isterim. 30.08.2024 tarihinde saat 09:05 te randevum vardi. Oncelikle Ankara’ya sehir disindan gelecekler icin de ekstra bilgi vermek isterim belki birisinin isine yarar. Esenboga havalimanindan hemen cikista EGO belediye otobusleri (yanlis hatirlamiyorsam 442 numara- zaten baska otobus yok) ve Ankara Air otobusleri ile sehir merkezine gecebilirsiniz. Saatleri kontrol etmekte fayda var. EGO 75TL, ANKARA AIR OTOBUS 130TL nakit aliyorlar otobus icinde. KIZILAY MEYDANINDA iniyorsunuz ve yaklasik 40 dk suruyor. Ego yada ankara air farketmez her ikisi de ayni yerde indiriyor, hemen onunuzde bir sonraki bineceginiz otobus olacak. 413 numarali belediye otobusu. Vaktiniz yoksa taksi ile de gecebilirsiniz. Mesafe 2km. Otobus ile 6 dk suruyor, hemen 2. Durakta iniyorsunuz- duragin ismi KUGULUPARK DURAGI. Otobuste temassiz ozelligi acik kart kullanabiliyorsunuz 25TL. Indikten sonra yolun karsisina gecin ve DUZEN LAB.ı goreceksiniz. Ordan girin 4. Kat. Disarida UNGANLARA ait bir tabela yok cunku. Bazi yorumlarda dosya teslimine gore isim olarak cagirildigini okudum ama bizi rand saatine gore isimle cagirdilar. Evraklardan QR kodlu covid asi belgesi, varsa diger asilariniz, guncel pasaportunuz istendi ve fotograf cekildi. Baska birsey istenmedi. Ben ek olarak yanimda DS-260 conf page, eskiden gecirdigim kucuk de olsa ameliyatlarin epikrizleri, ais rand onay sayfasi goturmustum alinmadi. Isim okundu, 5.kat a ciktik, dosyamizi hemen bankoya verdik, tekrar cagirilmayi bekledik. 1. Odeme burada gerceklesiyor. Yanlis hatirlamiyorsam 47.5 $ yada TL karsiligi 1.611,35 TL. Burada sadece kan verdim 1 tüp. Bazilarindan idrar da alindi benden sadece kan. Sonra 3.kat akciger grefisi. O da hallolduktan sonra evraklari tekrar 5.kat bankoya veriyorsunuz ve 9:05 girdigim randevuya 9:35te bana muayene icin saat 11:00 de gelmem soylendi. 11’deki randevuyu yoğunluktanmidir bilmem ama 11:45’te aldilar. Muayene 3 dk surmemistir sanirim. Ne is yapiyosun, orda isine devam edecekmisin vs vs sorular sorarken 2 igne sonra hoop bitti. Benim onceki asilarim olmasina ragmen 5 asi fiyati aliniyor bilginize. Buraya da 11.573 TL odedikten sonra ayrildim. Eger bir sorun cikarsa ayni gun saat 17:00 ye kadar mail atiliyor, sorun cikmazsa ertesi gun haftaici 09:00-17:00 arasi teslim alinabiliyor. Bizimki bayram a denk geldigi icin ctesi de calisacaklarini soylediler yarim gun 12:00’ye kadar teslim alabilecegiz. Eger baskasi teslim alsin derseniz, bana soylenen teslim alacak kisiye pasaport bilgilerimin fotoğrafını atmam yeterli dendi. Donus icinse yine EGO ile 35 dk surdu. Havas 15 dk oncesinden yola cikmasina ragmen onlu arkali gittik. Bu da ekstra bilgi. Simdilik saglik muayenesi hakkinda aktarabileceklerim bunlar, sorunsuz bir sekilde Umarim dosyami teslim alirim ve 4 eylul aksami size nasipse olumlu mulakat deneyimimi de aktarırım. Herkese mutlu bayramlar dilerim.

• ⭐⭐

Selam arkadaslar

Uzun zamandir form ile ilgilenemiyorum yabi 30 gundur 🙂 duzen kurmaya calisiyorum. Yakinda tum tecrubelerimi aktaracagim. Suanakadar ssn ler disinda gelen giden birseyimiz yok. Esim ve benim gc ler basildi posta da. Ama 2 cocugumun basilmadi onun yerine bize i797c diye bir form ve randevu vermisler. Biometric tarama icin randevu ayarlamislar. Formun ne oldugunu arastiriyorum sagolsun bilen arkadaslar yardim ediyor. @lumos , @emrekurtulmus, @knnrn , @Revolter. Hepsine tesekkur ediyorum.

Sanirim 1-2 ay daha duzeni kurmamiz zaman alaxak.

• @yusufalak Yusuf bey merhaba.benin kızım icin de biyometrik randevusu gelmişti.sadece forografini çekiyorlar.10 dk sürüyor işiniz

• ⭐⭐

@Gupse
    Tesekkur ederim sonrasinda gc nin elinize ulasmasi ne kadar surdu?

Benzer Başlıklar

• 1673
  • 1589
  • 516
  • 2688
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |