Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @misha90 300 lerde olan bir arkadasinki planlanmamisti henuz sanirim 200lere kadar dagitilmis suan

• @Ben-Batur neden öyle oluyor hiç fikrim yok. Siteyle ilgili sanırım. Ben hesabı açar açmaz süreci imzaya taşımıştım.

• Deneme postu atıyorum birine cevap verirken gözüküyormuş imzam ama tek başıma yazınca gözükmüyormuş. Bu ileti kimseye cevap olmadığı için imzamın gözüküp gözükmediğini söyler misiniz?

• @gloria imzanız görünüyor problem yok.

• @zeynepebe merhaba öncelikle hayırlı olsun, biz de dosyamızı viyanaya taşımaya karar verdik. 16xxx cn. Rica etsem mail örneğinizi paylaşabilir misiniz benimle, adres belirtmiş miydiniz? Forumda aradım ancak çok mail örneğine rastlayamadım.

• @orhanozbekk merhaba viyana için mail orneginizi benimle paylaşabilir misiniz rica etsem

• ⭐⭐⭐⭐

@misha90, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera kaça kadar gönderdiği belli mi peki?

Şu anlık bildiğimiz 300lere kadar. Kesin sayıları 1 Ocaktan sonra göreceğiz.

• @sdz Biz esimle ds 260 doldurduk malesef Mayıs'ta, bebeğimiz Haziran'da doğdu. Onu eklemedik henüz. Bu şekilde basvursak turist vizesine bebek için l, sıkıntı olurmu acaba. Siz hiçbirinizede mi doldurmamistiniz ds 260

• @Mehmet-Fatih-Aslan evet herkes için bebek dahil ds260 doldurmuştum tabi sonradan farkına vardım
    ds 260 ve ds 160 formları birbirini etkiler diye ama,çok şükür 10 haftalık süre sonunda vize basıldı. Bence deneyin eğer dosya taşıma olmazsa yada bi aksilik çıkarsa AOS ihtimalini alternatif olarak cebinizde dursun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 daha çok umursadığı göçmen olmayan vizelere

• ⭐⭐⭐⭐

@leylaa avukatı tahmin bile edebiliyorum nedense.
    Daha önce sohbet konu başlığında amerikadaki avukatlar dv süreci hakkında foruma yeni kayıt olmuş bir üyeden farksızlar dedim diye tepki almıştım ama doğru olduğunu görmüş olduk bir daha. Umarım para kaptırmamışsınızdır zararın neresinden dönülürse kar

• @Emre-Kurtulmuş Yok hayır herhangi bir para kaptırma olarak düşünmeyin, daha önce Amerika'da yaşadım.Tanıdığım bildiğim bir avukat o yüzden aslında kendisinden danışmanlık almak istedim. Her ne kadar daha green card kazanmış tanıdıklarım olsa dahi, istatistiklere bakacak olursak her yılın dinamikleri farklı. O yüzden Mülakat deneyimleri başlığı altında yazılanlar gerçekten çok kıymetli bence.

• ⭐⭐⭐

Bana kalırsa bu süreçlerde tamamen bireysel ilerlenmeli..Burada, birçok başlık altında o kadar çok kıymetli bilgi varken bunu yapmak hiçte zor değil...Tüm sorulara cevap veren ve tecrübelerini aktaran eski üyeler, her senenin mülakat deneyimlerini paylaşan talihliler, belli sitelerdeki sayısal veriler ve bunların yorumlanması ile birlikte üstüne birazda cesaret ile gayet güzel süreç yönetilir..
    Oyunu iyi kuran kazanır...😉

• @Kübra-Kırmacı merhaba aslında forumda açıkça attığımız mail örneklerini paylaşmıştık ama tekrar atabilirim tabi ☺️ Bu arada tebrik ederim inşallah süreçlerimiz kolaylıklar ile devam eder.☺

Dear Sir / Madam

I kindly request your assistance in transfering my case to U.S.Embassy Vienna,Austria. We are thinking of staying in otel adresi

Best regards,
    İsim soyisim
    DV Case Number : 2025EU….
    Principal Applicant : asıl talihli ad soyad
    Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
    Date of Birth : ay.gün.yıl

• ................

• @Mehmet-Fatih-Aslan hocam schengen için kendiniz mi başvuracaksınız yoksa bir aracı şirket ile mi çalışmayı düşünüyorsunuz

• Merhabalar Mülakatta para olarak tl gosterebılır mıyız yoksa dolar olarak mı göstermek zorundayız?

• ⭐⭐⭐⭐

@altkhaN, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@altkhaN, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

FAM'a uygun dosya taşıma konusunda şüphe yaşıyorum, daha doğrusu yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Dosya taşımak için ilgili konuyu (Kentucky Consular Center (KCC) detaylı olarak inceledim ama rehberlik edebilecek ve hali hazırda HKK'ya taşımış talihli(ler) varsa bilgi alışverişinde bulunmak isterim, tecrübeli birinin yardımı çok yardımcı olur, teşekkür ederim. (HKK, VNN, KLL, MST)

Merhaba. Taşımak istediğiniz konsolosluğa karar verdikten sonra dosyamı şuraya transfer etmek istiyorum şeklinde KCCye mail atmanız yeterli. CN, DoB ve FN ekleyin. Bunlara ekstra bir şey yazmanıza, talihli olduğunuzdan bahsetmenize, sebepten bahsetmenize, Ankaradan bahsetmenize, FAM’den bahsetmenize gerek yok. Mümkün olduğunca sadece ve basit bir email yeterli.

Ülkeye karar vermeyi önceki senelerin mülakat deneyimlerini okuyarak ve kendi maddi/manevi durumunuzu değerlendirerek yapabilirsiniz. Herkesin durumu kişisel oluyor ve sizin karar vermeniz gerekiyor.

Çok teşekkürler, mesajı hazırladım. FN'yi eklerken, mail içeriğine Full Name: KAYIKCI, ISMET BAKI (türkçe karakter olmadan) şeklinde mi eklemeliyim yoksa bunu sadece başlığa mı dahil etmeliyim? Aynı durumu CN için de merak ediyorum. Eğer bunlar sadece mail içeriğine eklenecekse başlığa ne yazılmalı? Yardımınız için teşekkürler.

Başlığa hiçbir şey yazmasanız da olur, case transfer de yazabilirsiniz. Mail içeriğine ekleyin bu bilgileri. FN yazarken önce adınızı yazabilirsiniz. Hepsini büyük harf yazmayın, sadece soyadınızın hepsini büyük harfle yazın.

• @kayaomerrrr para sizin üstünüze olduktan sonra hiç farketmez, isterseniz Japon Yeni bile gösterebilirsiniz 🙂

• @Kübra-Kırmacı Merhaba, Tabi. Daha once paylasmistim ama tekrar paylasayim. Surecinizde bol sanlar.

KONU BASLIGI;

TRANSFER DV2025 CASE TO VIENNA / YILMAZ, MEHMET/ CN : 2025EUXXXXX

MAIL FORMATI;

Case Number: 2025EUXXXXX
    Preference Category: DV Diversity
    Principal Applicant Name: Yilmaz, Mehmet
    Date of Birth: 01/01/1990

Dear Officer,

I hope this message finds you well. My name is Mehmet Yilmaz and I am writing to seek your guidance and assistance regarding my Diversity Visa (DV2025) Lottery case.

I am reaching out to kindly request the transfer of my case from the U.S. Embassy in Ankara, Turkey, to the U.S. Embassy in Vienna, Austria. I will be residing in Vienna and, if an interview is requested, I will be available to attend the consulate on the specified date. I have completed all necessary visa processes to ensure that I am prepared for this interview.

Thank you very much for your time and attention to my request. I look forward to your response and hope to receive your guidance on the best course of action.

Kind regards,
    MEHMET YILMAZ

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 180
  • 2655
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |