Merhaba,
Annem için 26 Mayıs 2015 tarihinde aldığı B1/B2 vizesi kapsamında mülakatsız B1/B2 turist vizesi yenileme işlemi yapmayı planlıyorum. Bu konu başlığını 1.sayfadan itibaren okudum ama bir konuda kararsız kaldım. 11.sayfada @deebee'nin post’unda “Kişiel bilgilerinizde bir değişiklik yoksa, örneğin soyadı değişikliği, mahkemeyle isim değişikliği vb. bitmeden 6 ay önce veya bittikten 48 ay sonraya kadar başvurabilirsiniz” ibaresi yer alıyor ancak @gucarslan'ın yine bu konu başlığında yer alan bir mesajında “planlanan seyahat vizenin bitiş tarihinden sonra gerçekleşecek ise istediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz” ibaresi mevcut idi.
Önümüzdeki Aralık ayı itibariyle DV2024 kapsamında elde ettiğimiz permanent resident ile ABD’ye göç etmeyi planlıyoruz, göç etmeden önce zaman kaybetmeden ilgili başvuruyu başlatarak anneme bu sürecinde ben destek olmak istiyorum. Aşağıda planlanan seyahat takvimini sizinle paylaşıyorum, güncel bilgi ve yakın zamanda deneyimi olan kullanıcıların yorumu için şimdiden teşekkür ederim.
Geçerli olan ABD vizesi bitiş tarihi: 21 Mayıs 2025
Planlanan ABD seyahati başlangıç tarihi: 01 Ağustos 2025
Pasaport geçerlilik tarihi (bitiş tarihi): 23 Mart 2026