Merhaba, 27 haziranda postayla pasaportumu ve talimat belgesini vs yolladım. 2 temmuzda accepted olarak güncellenmiş ne zaman sonuçlanır acaba bu dönemde işlem yapan varsa bilgi verebilir mi?
özgecan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@tufank çok teşekkürler, bugün issued oldu ve ptt’ye verildi mesajı geldi çok şükür

Bu aralar işlem yapanlara fikir olması açısından bizim süreci paylaşayım.
7 Haziran talimatlar maili geldi
27 Haziran ptt ye verdim
2 Temmuz accepted
10 Temmuz approved
11 Temmuz issued ve ptt ye gönderildi
özgecan tarafından gönderilen son iletiler
-
@tufank çok teşekkürler, bugün issued oldu ve ptt’ye verildi mesajı geldi çok şükür

Bu aralar işlem yapanlara fikir olması açısından bizim süreci paylaşayım.
7 Haziran talimatlar maili geldi
27 Haziran ptt ye verdim
2 Temmuz accepted
10 Temmuz approved
11 Temmuz issued ve ptt ye gönderildi -
Merhaba, dün approved oldu ne zaman issued olur acaba yakın tarihte alan var mı? Bir de issued olduğunda hemen alabilir miyim postaneden bilginiz var mı? Haftasonu bir yolculuğum olacak pasaportum yok hala stres oldum
-
@Jokermst-0 Talimatlar maili 1 haftada geldi bizim ama biraz karışık bizim durum 16 yaşındaki kızım içim posta maili gelmedi onu çıkarınca bizimki hemen geldi falan. Geçen perşembe postaladık bu hafta bir gelişme olmadı umarım önümüzdeki hafta basılır.
-
Merhaba, 27 haziranda postayla pasaportumu ve talimat belgesini vs yolladım. 2 temmuzda accepted olarak güncellenmiş ne zaman sonuçlanır acaba bu dönemde işlem yapan varsa bilgi verebilir mi?