• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. serhany
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

serhany

@serhany

1
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

serhany Takip etme Takip Et

serhany tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

@mglm 6 hafta gösteriyordu ama bizim 4-5 gün sonra pasaportları istediler. Genel tespitim insanlar pasaportlarını gönderdikten sonra 10-14 gün içerisinde süreç tamamlanmış. Ama ben ilk J1 vizemi alırken Administrative Processing'e takılmıştım ve 4-5 ay beklemiştim, vize yenilemede de tekrar administrative processing oluyormuş. O yüzden göndermedim pasaportları. Belki eposta atarsanız durumunuzu belirten bir şeyler olabilir. Vize yenilemede administrative processing'e takılan arkadaşlar oluyor mu o konuda tecrübesi olan varsa ve bilgilendirebilirlerse memnun olurum.

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      serhany
      serhany

serhany tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Posta yoluyla vize yenilerken başvurunuzun sanal "bekleme" kuyruğuna alınması

Çok güzel, gelişmeleri burada paylaşın lütfen. Umarım en kısa sürede sonuçlanır.

serhany
      serhany

@mglm 6 hafta gösteriyordu ama bizim 4-5 gün sonra pasaportları istediler. Genel tespitim insanlar pasaportlarını gönderdikten sonra 10-14 gün içerisinde süreç tamamlanmış. Ama ben ilk J1 vizemi alırken Administrative Processing'e takılmıştım ve 4-5 ay beklemiştim, vize yenilemede de tekrar administrative processing oluyormuş. O yüzden göndermedim pasaportları. Belki eposta atarsanız durumunuzu belirten bir şeyler olabilir. Vize yenilemede administrative processing'e takılan arkadaşlar oluyor mu o konuda tecrübesi olan varsa ve bilgilendirebilirlerse memnun olurum.

serhany
      serhany
    • RE: ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Herkese merhaba arkadaşlar J1 vize (research scholar) yenileme başvurusu ile ilgili birkaç sorum var. Ben ve eşim J1, çocuğumuz da J2 vizesi ile 2021 Ekim ayında ABD'ye giriş yaptık ve 2022 Ekim ayında vizelerimiz bitti. Bu süre zarfında ABD'den çıkış yapmadık. DS2019 belgelerimiz 2025 Temmuz ayına kadar devam ediyor.
      1- J1 Vize yenileme başvurusu yaptık ve şu anda 6 haftalık sanal bekleme süresi görünüyor. Talimatlar epostasını aldıktan sonra Türkiye'ye gelip pasaportları posta yoluyla göndermeyi düşünüyoruz. Vize yenilerken herhangi birinin red olma ihtimali var mıdır?
      2- 2021'de J1 vizesine başvurduğumda ben Administrative Processing'e (AP) takılmıştım ve 3 ay sürmüştü bu süreç. Beklemesi oldukça yıpratıcı olmuştu. Vize yenileme başvurusunda da tekrar AP'ye girme ihtimali var mıdır?
      3- Vize yenileme başvurularında pasaportları posta yoluyla gönderenlerin gördüğüm kadarıyla 2 hafta içerisinde vizeleri geliyor. Daha uzun süren var mı? Tabii konsolosluğun tekrar görüşmeye çağırdığı senaryoda işlemler daha uzun oluyordur belki..

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) içinde yayımlandı
      serhany
      serhany
    • RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

Herkese merhaba, J1 vizemin süresi yaklaşık 2 yıl önce bitti. Bu sürede DS2019 belgesini uzatarak yasal olarak durumumu koruyorum. J1 vizesinin yenilenmesi için vize başvurusunu yaptım. Şu anda 6 haftalık bir sanal bekleme süresi olduğu yazıyor. Vize yenileme yaparken vize reddi olma ihtimali var mıdır? Belirtilen 6 haftalık bekleme süresi gerçekten de sürüyor mu?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      serhany
      serhany

@Elif-Üsküplü Merhaba, biz de ailecek vize başvurusu yaptık ve sanal bekleme sırası sizin gibi 6 hafta gösteriyor. Sizin ne kadar sürdü pasaportların istenmesi? Pasaportları gönderdikten sonra sürecin tamamlanması ne kadar sürdü?

serhany
      serhany