• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. pisagor
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    P
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 3
    • İleti 6
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

pisagor

@pisagor

-2
    İtibar
    109
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

pisagor Takip etme Takip Et

pisagor tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

Gerçekten bunu dert ettiysen geri çekebilirim, sorun ben bu foruma ayak uyduramadım sanırım gerçekten kurallar enterasan

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      P
      pisagor

pisagor tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Yardımcı olursanız sevinirim

Gerçekten çok baktım ama bulamadım acentenin benden istediği tutar 2500$ ve kalıcak yerini dahi sen ayarlıyorsun onlar sadece sana iş buluyor bu fiyat onun sanırım 😞

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      P
      pisagor
    • RE: Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

Gerçekten bunu dert ettiysen geri çekebilirim, sorun ben bu foruma ayak uyduramadım sanırım gerçekten kurallar enterasan

P
      pisagor
    • Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

Merhabalar,
      Ben bu yaz içi turistlik vize başvurusunda bulunacağım, Makine Müh. Öğrencisiyim pasaport başvurusunda bulundum ama pasaport gelmeden vize başvurusu yapabilir miyim ayriyeten sponsorum annem olacak lakin önümüzdeki günlerde ev alacak şimdiden hesap dökümünü alsam bankadan problem olur mu para birimi olarak tl bu da sorun teşkil eder mi? Okulum Marmara bölgesinde ortalamam 3.43 ortalama J1 için önemliymiş B2 için fikrim yok Aklıma geldikçe yazıyorum annem çok uzun süredir çalışmıyor.Ev hanımı olması sponsor olmasına engel mi ?

konum burada dursun belki ilgilenen olur. Teşekküller

P
      pisagor
    • Yardımcı olursanız sevinirim

*****Konumu buraya taşımak zorunda kaldım *****
      Merhabalar,
      Ben Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim bu sene İngilizce'mi geliştirmek için wat programına katılmayı planlıyordum fakat acente fiyatlarının yüksek olmasından dolayı katılmam pek mümkün gözükmüyor.(Çevremde ise oraya kampta çalışmaya gidecek bir kaç arkadaşım var ve onların ssn bulunmakta) Ben oraya turist vizesiyle gitsem bu yaz için ssnsiz iş bulmam yada arkadaşımın snniyle bisikletle delivery yapmam yasal olmasa da mümkün müdür 3 ay gibi kısa bir süre için yardımcı olursanız çok sevinirim.

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      P
      pisagor
    • RE: Yardımlarınızı Bekliyorum

Gerçekten haklısınız bu iş yasal değil ve sonucu kötü olabilir ama açıkçası sistem beni buna itiyor.İngilizce öğrenmem gerekli ve en uygun bu şekilde olucak sanırım Orada ki sigortasız çalışmak Türkiye de ki gibi esnek mi (olmasını düşünemiyorum bile) en azından bisikletle delivery yaparken biri beni çevirip ne yapıyorsun dermi dese bile sonuç itibariyle bir uygulama bir yere bağlı kalıp çalışma durumu olmayacak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      P
      pisagor
    • Yardımlarınızı Bekliyorum

Merhabalar,
      Ben Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim bu sene İngilizce'mi geliştirmek için wat programına katılmayı planlıyordum fakat acente fiyatlarının yüksek olmasından dolayı katılmam pek mümkün gözükmüyor.(Çevremde ise oraya kampta çalışmaya gidecek bir kaç arkadaşım var ve onların ssn bulunmakta) Ben oraya turist vizesiyle gitsem bu yaz için ssnsiz iş bulmam yada arkadaşımın snniyle bisikletle delivery yapmam yasal olmasa da mümkün müdür 3 ay gibi kısa bir süre için yardımcı olursanız çok sevinirim.

iyi günler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      P
      pisagor