@özgecan merhaba Özgecan benimde PTT ile kargoya vereli dört iş günü oldu fakat ben ceac sisteminden kontrol ettiğimde henüz daha hiçbir giriş görünmüyor. Sizde de böyle oldu mu?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
J
Jokermst 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi YenilemeZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@özgecan
Yani bizde 8 yaşındaki kızımız için başvurduk. Benim ve eşimin vizesi var. Bekleme süresi 6 hafta diye bilgi maili geldi. Bizede posta maili gelmedi. 10 mayjsta başvuduk tam 9 hafta oldu mail felan yok malesef o yüzden sordum. -
@yakupbayrak
Merhaba siz başvuruyu tam olarak hangi tarihte yaptınız şöyle söyleyeyim ben 10 Mayıs’ta başvuruyu yaptım şu anda tam olarak dokuz hafta oldu ve hala talimat e-postasını almadık. -
@özgecan
Merhaba özgecan. Siz başvurunuzu tam olarak hangi tarihte yaptınız. Biz 10 mayısta yaptık ve hala talimat mailini almadık. Bu arada sizin pasaportun onaylanırsa konsolosluktan çıkması 7 gün ile 10 gün arasında çıkar.