Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Delik açılan abd vizesi bulunan eski pasaport


  • Merhaba Amerika vizemin bulunduğu pasaportumun kullanım süresi üç ay kaldığı için yeni pasaport başvurudunda bulundum.Amerika vizemin bulunduğu pasportumun birinci ve ikinci sayfasına sadece delik açıldı.Yeni pasaportum da var.Amerikaya bu süresi geçen delik açılan pasaportumla ve yeni pasaportumla mı giriş yapacağım.Vizem zarar görmedi eski pasaportumdaki.Görevliye eski pasaportuma delik açmayın dedim ama öyle olmaz dedi.Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim


  • @snowwoman Merhaba , Amerikaya yeni pasaportunuzla birlikte delik açılan Amerika vizenizin olduğu pasaportla giriş yapacaksınız. Türkiyeden çıkarken Türk polisler sorguladı iki pasaportu 😂 Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    1 İleti
    84 Bakış
    G. GulecG
    Oncelikle bu foruma emek vermis olan herkese cok tesekkur ederiz, emeginize saglik. Soruma gelince ailecek Amerikan ve Turk vatandaslariyiz ve 2012'den beri Turkiye'de yasiyoruz. %90 engelli kizimizin 6 yillik lokal kontratli olan Gurcu Bakicisini kizimizin tedavisi icin gittigimizde Amerika'ya yanimizda goturmek istiyoruz. Anladigim kadariyla kendisini kisisel evde calisan isci sifatiyla B-1 ziyaretci vizesine basvurmamiz gerekiyor. Bu dogru mudur? Surec ile alakali dikkat etmemizi onereceginiz konular varsa paylasir misiniz? Anladigim kadariyla eger vizeyi alirsak ve tibbi surec uzarsa 6-aylik kalimi uzatabiliyoruz? Konuyla ilgili sadece ekteki detayi bulabildim: https://uk.usembassy.gov/visas/domestic-employee/ Cok tesekkurler.
  • eski pasaporttaki vize nasil olacak?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    28
    0 Oy
    28 İleti
    13k Bakış
    S
    @knnrn teşekkürler☺️
  • Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

    Kilitli Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    883 Bakış
    crazycellsC
    @pisagor burasi soru cevap platformu degil, bir forum. Dolayisiyla kisisel sorulariniz icin ayri ayri basliklar olusturmamalisiniz. Zaten turist vizesiyle ilgili bilgiler su konuda veriliyor: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum