@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Cycraft evet forumdan çok daha güncel ve doğru bilgilere ulaşabiliyoruz
-
@Sea Hayır maalesef öyle birdurum söz konusu değil , İlk başvurusunda çıkan yüzlerce insan varken 10. başvurusunda yine HNBS görenler var , her yıl başvurular yenilenir ve kimse sizin kaç yıl başvuru yaptığınızla maalesef ilgilenmez
-
@hdemircanusa Anladim yani seneler gecsede sadece şanstan ibaret

-
@Sea Evet öyle
-
Bu ileti silindi! -
Yeşil pasaport sahibiyim lakin yakın zamanda süresi dolacağı için yarın bordo pasaporta başvuracağım. Elime geçmesi 2 haftayı bulacak.
Olur da dv-25 talihlisi olursam ds-260 formunda pasaport kısmını nasıl doldurmam gerekir?
Mevcut yeşil pasaportumun numarasıyla bordo pasaport yenileme isteğim sonucunda alacağım yeni pasaportumun numarası aynı olur mu?
Aynı olmayacak ise yeşil pasaportum varken ds-260 formunda pasaport kısmına pasaport bilgilerimi girmesem bir sorun teşkil eder mi?
Yoksa süresi bitecek ve yenileyececk dahi olsam yeşil pasaportumda ki numarayı mı girmem gerekir bu ds-260 formuna? -
Cevap: DV2024 Sohbet Odası
Herkese iyi geceler arkadaşlar.
2024 yılı için yaptığım green card başvurumun numarasını kaybettim. Başvuru numarası kaybettim yerine tıklayınca karşıma çıkan formu doldurdum ve girilen bilgiler hatalı diye bir uyarı aldım."Information:Information entered is not valid.
Please review your Diversity Visa Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application."
Acaba çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra denesem düzelir mi?!

-
@kadirboztoprak O sonuçlar dv2024 için. 2025 için öğrenebilmek için sonuçlarin açiklanmasini beklemeniz gerekir.
-
Herkese iyi geceler , yarın iş var ama uyunmuyor neden acaba

Hepinize Sagopa Kajmerden - Geceler Şarkısını armağan ediyorum ...
-
İyi geceler arkadaşlar, kedimi salona kapattım çünkü sabaha karşı çok bağırıyordu hala kendisini eğitip ne zaman ne yapacağını bilemiyor işte gc’de böyle bir şey, herkese bol şanslar son 5’e girdik 15te olsa başvurmaya devam
-
@furkiozdemir pasaportunuzun vize mülakat tarihinden 6 ay süresi yok ise kesinlikle bordo pasaport bilgilerini ds260 a girin.
-
@furkiozdemir elinizdeki seçenekler aynı sonuca çıkacak. Pasaport bilgisi girmesenizde yada yeşil pasaportunuzun bilgilerinide girseniz mülakata yeni pasaportunuzla gidiceksiniz ve onlar orada güncelleyecek dosyanızı. Onun için dert etmeyin hangisini seçeceğinizi sadece eğer yeşil pasaportunuzun bilgilerini girerseniz mülakat günü o pasaportunuzuda yanınızda bulundurmanız iyi olur
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Özellikle evinizde çekirdek varsa uzun 30-40 dk lık uzun versiyonları aşırı sarıyor

Gecen yıl da çay çekirdek yapanlar vardı.
-
@Sea Hersene başvuru sayısı ve Confirmation Number değişmemiş olsaydı, kazanma şansı bir tık daha yüksek olabilirdi. Tabi böyle bir çekiliş sistemi mümkün olmayacağı için kazanma şansın da artmıyor. Bol şanslar
-
@Selman-Trabzon yazdığım gibi DV2024 mülakatlarının dağıtımı case number sıralamasına göre verildi, DS260 formunun doldurulma tarihi göz önünde bulundurulmadı. DV2025 mülakat dağıtımı için hangi kriteri göz önüne alınır kimse bilemez, buna konsolosluk karar verecek ve mülakatların dağıtım süreci başlayınca anlaşılır.
Çekiliş sonrası kazanan olursanız, has been selected ifadesinin yazılı olduğu mektubun altında yazan case number sırası “sizin şansınıza” bağlı olarak kaçıncı sırada seçildiğinizi gösteren numara.
Kazanan olursanız case number’ınız kaç olursa olsun zaman geçirmeden en az hata ile dolduracağınız DS260 sürecinizin yararına olacaktır, daha sonra DV2025 mali yılının başlamasını beklemekten başka bir çareniz bulunmuyor. Bol şans

-
Günaydın sonuçların açıklanmasına 5 gün kaldı sayaç sıfırlandığında sonuç ekranına göre yapılacaklar.
Çıkarsa eğer
- Eşimide alıp hafta sonu güzel bir kutlama yapmak
- Dil okuluna yazılmak
Çıkmazsa eğer - Spora yazılmak
- Yeni bir telefon almak
- Abd Turist vizesine başvuru yapmak
- Eve bir kaç tadilat yaptırmak olacak (yeni bir banyo yeni bir salon takımı )
-
@T-C-Kubilay-Dikici sonuç açıklanınca "çıkarsa" dolduracağınız DS260 göçmen vize başvuru formu sonrası yapacağınız ABD turist vizesi başvurusu muhtemelen reddedilecek , bu yüzden planlarınıza dahil etmemeniz yararınıza olacaktır. Ama takdir sizin tabii ki DV mülakatı öncesi konsolosluğu gideyim göreyim ve tanıyayım B1/B2 vizesi görüşmesi vesile olsun diyorsanız o ayrı

-
@ATS16 Pardon şunu anlayamadım ben dv başvurdum çıkmadı sonuçlardan 1 2 ay sonra abd turist vizesine başvursam direk red mi?
-
Günaydın arkadaşlar evet son viraj son düzlük son hafta herkese bol şans diliorum iyi haftalar diliyorum
-
@T-C-Kubilay-Dikici hayır dv çekilişine katılmanız turist vizesinden red almanızı sağlamaz. dil kursuna yazılmak noktasını amerikada dil okulu kaydı yapıp F1 başvurusu olarak düşünmüş olabilir belki yorum yapan arkadaşımız, yada çıkmazsa yazısını görmemiş ve turist vizesine başvuracağınızıda düşünmüş olabilir
Benzer Başlıklar
133
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k