Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

  • @Cycraft evet forumdan çok daha güncel ve doğru bilgilere ulaşabiliyoruz

  • ⭐⭐

    @Sea Hayır maalesef öyle birdurum söz konusu değil , İlk başvurusunda çıkan yüzlerce insan varken 10. başvurusunda yine HNBS görenler var , her yıl başvurular yenilenir ve kimse sizin kaç yıl başvuru yaptığınızla maalesef ilgilenmez


  • @hdemircanusa Anladim yani seneler gecsede sadece şanstan ibaret 😤

  • ⭐⭐

    @Sea Evet öyle


  • Bu ileti silindi!

  • Yeşil pasaport sahibiyim lakin yakın zamanda süresi dolacağı için yarın bordo pasaporta başvuracağım. Elime geçmesi 2 haftayı bulacak.
    Olur da dv-25 talihlisi olursam ds-260 formunda pasaport kısmını nasıl doldurmam gerekir?
    Mevcut yeşil pasaportumun numarasıyla bordo pasaport yenileme isteğim sonucunda alacağım yeni pasaportumun numarası aynı olur mu?
    Aynı olmayacak ise yeşil pasaportum varken ds-260 formunda pasaport kısmına pasaport bilgilerimi girmesem bir sorun teşkil eder mi?
    Yoksa süresi bitecek ve yenileyececk dahi olsam yeşil pasaportumda ki numarayı mı girmem gerekir bu ds-260 formuna?


  • Cevap: DV2024 Sohbet Odası

    Herkese iyi geceler arkadaşlar.
    2024 yılı için yaptığım green card başvurumun numarasını kaybettim. Başvuru numarası kaybettim yerine tıklayınca karşıma çıkan formu doldurdum ve girilen bilgiler hatalı diye bir uyarı aldım.

    "Information:Information entered is not valid.

    Please review your Diversity Visa Program Year, Last/Family Name, First Name, Middle Name, Date of Birth, and E-mail Address to ensure that you have entered them exactly as they were entered on your initial application."

    Acaba çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra denesem düzelir mi?!

    Screenshot_20240429-021625.jpg


  • @kadirboztoprak O sonuçlar dv2024 için. 2025 için öğrenebilmek için sonuçlarin açiklanmasini beklemeniz gerekir.


  • Herkese iyi geceler , yarın iş var ama uyunmuyor neden acaba 😀

    Hepinize Sagopa Kajmerden - Geceler Şarkısını armağan ediyorum ...

    bağlantı metni


  • İyi geceler arkadaşlar, kedimi salona kapattım çünkü sabaha karşı çok bağırıyordu hala kendisini eğitip ne zaman ne yapacağını bilemiyor işte gc’de böyle bir şey, herkese bol şanslar son 5’e girdik 15te olsa başvurmaya devam


  • @furkiozdemir pasaportunuzun vize mülakat tarihinden 6 ay süresi yok ise kesinlikle bordo pasaport bilgilerini ds260 a girin.


  • @furkiozdemir elinizdeki seçenekler aynı sonuca çıkacak. Pasaport bilgisi girmesenizde yada yeşil pasaportunuzun bilgilerinide girseniz mülakata yeni pasaportunuzla gidiceksiniz ve onlar orada güncelleyecek dosyanızı. Onun için dert etmeyin hangisini seçeceğinizi sadece eğer yeşil pasaportunuzun bilgilerini girerseniz mülakat günü o pasaportunuzuda yanınızda bulundurmanız iyi olur


  • @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Özellikle evinizde çekirdek varsa uzun 30-40 dk lık uzun versiyonları aşırı sarıyor :D

    Gecen yıl da çay çekirdek yapanlar vardı.


  • @Sea Hersene başvuru sayısı ve Confirmation Number değişmemiş olsaydı, kazanma şansı bir tık daha yüksek olabilirdi. Tabi böyle bir çekiliş sistemi mümkün olmayacağı için kazanma şansın da artmıyor. Bol şanslar


  • @Selman-Trabzon yazdığım gibi DV2024 mülakatlarının dağıtımı case number sıralamasına göre verildi, DS260 formunun doldurulma tarihi göz önünde bulundurulmadı. DV2025 mülakat dağıtımı için hangi kriteri göz önüne alınır kimse bilemez, buna konsolosluk karar verecek ve mülakatların dağıtım süreci başlayınca anlaşılır.

    Çekiliş sonrası kazanan olursanız, has been selected ifadesinin yazılı olduğu mektubun altında yazan case number sırası “sizin şansınıza” bağlı olarak kaçıncı sırada seçildiğinizi gösteren numara.

    Kazanan olursanız case number’ınız kaç olursa olsun zaman geçirmeden en az hata ile dolduracağınız DS260 sürecinizin yararına olacaktır, daha sonra DV2025 mali yılının başlamasını beklemekten başka bir çareniz bulunmuyor. Bol şans 🍀

  • ⭐⭐

    Günaydın sonuçların açıklanmasına 5 gün kaldı sayaç sıfırlandığında sonuç ekranına göre yapılacaklar.

    Çıkarsa eğer

    1. Eşimide alıp hafta sonu güzel bir kutlama yapmak
    2. Dil okuluna yazılmak
      Çıkmazsa eğer
    3. Spora yazılmak
    4. Yeni bir telefon almak
    5. Abd Turist vizesine başvuru yapmak
    6. Eve bir kaç tadilat yaptırmak olacak (yeni bir banyo yeni bir salon takımı )

  • @T-C-Kubilay-Dikici sonuç açıklanınca "çıkarsa" dolduracağınız DS260 göçmen vize başvuru formu sonrası yapacağınız ABD turist vizesi başvurusu muhtemelen reddedilecek , bu yüzden planlarınıza dahil etmemeniz yararınıza olacaktır. Ama takdir sizin tabii ki DV mülakatı öncesi konsolosluğu gideyim göreyim ve tanıyayım B1/B2 vizesi görüşmesi vesile olsun diyorsanız o ayrı :)


  • @ATS16 Pardon şunu anlayamadım ben dv başvurdum çıkmadı sonuçlardan 1 2 ay sonra abd turist vizesine başvursam direk red mi?


  • Günaydın arkadaşlar evet son viraj son düzlük son hafta herkese bol şans diliorum iyi haftalar diliyorum


  • @T-C-Kubilay-Dikici hayır dv çekilişine katılmanız turist vizesinden red almanızı sağlamaz. dil kursuna yazılmak noktasını amerikada dil okulu kaydı yapıp F1 başvurusu olarak düşünmüş olabilir belki yorum yapan arkadaşımız, yada çıkmazsa yazısını görmemiş ve turist vizesine başvuracağınızıda düşünmüş olabilir


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum