@lorenZo Haddim olmayarak mesajlarınız bana sizin foruma katılmanızdan hemen önce bu odada bulunan @gamzesiz adlı kullanıcıyı çok hatırlatıyor. Kendisi de daha önceki mesajlarda bahsettiği kadarıyla Kanada sürecinde çok yıprandığından dolayı duruma oldukça negatif bir bakış açısıyla yaklaşıyordu, ki uzun zamandır forumda kendisini göremiyorum sanırım aramızdan ayrıldı. Ancak sizinde kendisinin yerini aratmadığınızı söylemesem yalan olur.
Bence Kanada hükümetinin depremzede vatandaşlar için oldukça bonkör bir şekilde bu kadar uzun ve kapsamlı çalışma/oturum izni vermesi bile mükemmel bir şey iken, ki dünyanın her bölgesinden insanlar bu fırsatın kenarından köşesinden geçmek için sıraya girdiği bir zamanda, bize böyle bir fırsat sunan Kanada'yı azarlar bir şekilde 3 yıl sonra kalıcı oturum izni şansı alınmasının düşük olmasından, sanki bu bir tuzakmış ve Kanada hükümeti insanları zorla başvurmaya ve oraya gitmeye zorluyormuş gibi sürekli bahsedilmesi beni rahatsız etti.
Daha pozitif olmanızı tavsiye ediyorum, kırıcı bir şey yazdıysam peşinen özür diliyorum.
Sevgiler