@lorenZo Benimkini de farkli degerlendirmisler, bu yuzden uzadi. Baska program dahilinde benden 200 dolar istediler:) Ama bu sene sonunda PR`a basvuracagim, su anda 530 puanim var. Zaten basvurdugum kategoride yaklasik 350 puanla gecen sene PR verdiler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
C
Can4_58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayıKanada içinde yayımlandı
Can4_58 tarafından gönderilen son iletiler
-
@lorenZo Benimkini de farkli degerlendirmisler, bu yuzden uzadi. Baska program dahilinde benden 200 dolar istediler:) Ama bu sene sonunda PR`a basvuracagim, su anda 530 puanim var. Zaten basvurdugum kategoride yaklasik 350 puanla gecen sene PR verdiler.
-
Merhaba, 18 Kasım tarihinde TS 2023 kapsamında açık çalışma izni için başvuru yaptım. Daha önce bir açık çalışma iznim vardı, ancak Mayıs 2022'de süresi dolmuştu. Zaten süre dolmadan önce Kanada'dan ayrılmıştım. Bugün, başvurumla ilgili bir e-posta aldım. İşlemime devam edebilmek için 28 Şubat'a kadar 200 dolarlık bir restorasyon ücreti ödemem isteniyor. Bu konuda herhangi bir bilginiz var mı? Teşekkür ederim.