@kırsal ts2023 ü geçtim kanadada yıllardır yaşayan çalışan sertifika almış kişiler pr alamıyor. ts2023 ile work permit alanlar pr alamaz. Kanada çok kötü kurallar uygulamaya başladı. Turist vizesinin bile artık kısa süreli tek girişli verileceği duyuruldu.
mutsuz göçmen
@mutsuz göçmen
mutsuz göçmen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayıKanada içinde yayımlandı
mutsuz göçmen tarafından gönderilen son iletiler
-
@Henry-bloor en önemli puan getiri yaş ve max 29 ise bir tık avantajlısın. Orta ve ileri yaş her kademede şans azalıyor
Eğitim alsan, kanada içi iş deneyimin olsa, çok iyi ielts dil skorun olsa ve diğerleri filan çok iyi olsada pr alma sallantıda artık çok uzak.
Birçok yol yordam var pr almak için ama hepside zora girdi. Gelecek üç yıl içinde geçiçi statu ile kalanları bir şekilde gönderme niyetindeler. Pr kapılarını kapattılar. 4-5 yıldır kanadada yaşayan çalışanlar bile pr alamıyor
mesela iki yıl eğitim almış sertifikası var sonra iki-üç yıl çalışmış ama pr için yeteri puana ulaşamıyor. 539 mesela en son açıklanan ve bundan öncede 547 olarak ciddi yüksek puan açıklamışlar zaten dörtyüz kişi filan alabilmiş pr daveti düşün ne kadar zor olduğunu. -
RE: Kanada'da college (önlisans veya lisans) eğitim başvurusu ve ücretleriKanada içinde yayımlandı
@cafercalgary iş bulma en ciddi sorun ve işin sonunda pr almak dahada zor.
-
En son açıklanan express entry içinde Canadian Experience Class puanı 539

Bu puana ulaşmak NASA'ya astronot seçilmekten daha zor
Kanadada eğitim alsanız, uzun süre noc kodlu payrollu olarak bir işte çalışsanız ve çok iyi ielts dil seviyeniz olsa hatta max 29 yaşında olsanız gene bu puanlara ulaşmak çok uzak
Kanada PR vermede cimrileşti artık

-
@kırsal ts2023 ü geçtim kanadada yıllardır yaşayan çalışan sertifika almış kişiler pr alamıyor. ts2023 ile work permit alanlar pr alamaz. Kanada çok kötü kurallar uygulamaya başladı. Turist vizesinin bile artık kısa süreli tek girişli verileceği duyuruldu.