• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. korki
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 179
    • En İyi 145
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

korki

@korki

420
    İtibar
    152
    Profil Görüntülemeleri
    179
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

korki Takip etme Takip Et

korki tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

Herkese Günaydın 🌅

Glacier National Park, Montana
      alt metni

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      K
      korki

Herkese günaydın 🌅

Güne rengarenk yaprakları ile ünlü Ogunquit, Maine'den bir nefes kesen bir fotoğrafla başlayalım istedim.

Hayallere son 26 🤞 🇺🇸

alt metni

K
      korki

Herkese Günaydın 🌅

Seneye kahvaltınızı New York City'nin en eski sandviç dükkanı Katz's Deli'de bol ingiliz hardallı muhteşem bir Pastrami on Rye ile yapmanız dileğiyle 🤞 🇺🇸

alt metni

alt metni

alt metni

K
      korki

Kalbinde Amerika ateşi tüten herkese 2 bayram arası vallahi selected'lı günler diliyorum 😄 🇺🇸

İyi bayramlar 🗽

K
      korki

Sayaç 19'u gösterirken ABD'ye 19. eyalet olarak kabul edilen Indiana ile günü karşılayalım.

Hayallere son 19 🤞 🇺🇸

alt text

alt text

alt text

alt text

Indianapolis, Indiana

K
      korki

Günü fotoğrafsız geçmek olmaz 😀

Hayallere son 20 🤞 🇺🇸

Burlington, Vermont
      alt metni

alt metni

K
      korki

Günün önemi nedeniyle Amerika'da kadınlara 1869 yılında ilk kez oy kullanma hakkı tanıyan ve bu nedenle uzun süre eyalet hakkı tanınmayan Jackson Hole, Wyoming'den güzel bir fotoğrafla herkese günaydın 🤞 🇺🇸

alt metni

K
      korki

Herkes seçimlere odaklanmış günü fotoğrafsız geçmeyelim 😀

Bugünün şerefine Amerika Birleşik Devletleri'ne 33. eyalet olarak katılan Oregon, Portland'dan güzel bir fotoğrafla herkese iyi geceler 🗽

Hayallere son 33 gün 🤞 🇺🇸

alt metni

K
      korki

Günler hızlı geçmeye başladı ⏲

Sayaç 29'u gösterirken ABD'ye 29. eyalet olarak katılan ve tarım sektörüyle ünlü Iowa ile günü karşılayalım.

Hayallere son 29 🤞 🇺🇸

alt text

alt text

alt text

alt text

(Des Moines, Iowa)

K
      korki

Bugün sohbet odası biraz durgun ama yinede günü fotoğrafsız geçmek olmaz 😀

Sayaç 28'i gösterirken Aspen, Colorado'dan muhteşem bir manzarayla günü karşılayalım.

Hayallere son 28 🤞 🇺🇸

alt metni

K
      korki

korki tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

777'ci tayfadan kimse kalmadı galiba, bayrağı biz devralalım o zaman 😁

777

K
      korki

@ATS16 Doğrudur hocam çok geçmiş olsun bu arada, ben zaten California standartları için San Diego'yu ayrı tutmuştum. San Fransico Downtown'da Post-Apocalyptic film kıvamında sokaklardan geçtikten sonra San Diego Downtown ilaç gibi gelmişti 😃

K
      korki

@Atlantis00 Evet bir anlamda İstanbul gibi aslında, hayat kalitesi anlamında çok yüksek bir yer eğer belli bir seviyenin üzerinde kazancınız varsa tam yaşanmalık eyalet ama orta sınıf ve alt sınıf için hiç tavsiye etmem. Eğer beyaz yaka iseniz ve banliyö tarzı evinizden çıkıp arabanızla işinize gidip aynı şekilde arabanıza binip tekrar evinizin kapısında inebilecek durumdaysanız gayet keyifli yer.

K
      korki

@Atlantis00 LA dahil California Eyaletinin bütün büyük şehirlerini gezmiş biri olarak arkadaş malesef az bile söylemiş. Eyaletin tamamı kocaman bir getto gibi. Benim gözlemim California'da yaşanabilecek tek şehir San Diego, onun dışında illa LA istiyorum diyorsanız kıyı şeridinden ayrılmamak gerekiyor. Santa Barbara'dan Santa Monica'ya kadar kıyı şeridi özellikle cennetten bir parça gibi hayran kalmamak elde değil sıra boyu dizilmiş sörfçüler güzel butik kafeler manzara vs. çok güzel/güvenli ama oralarda yaşamak da tabi çok pahalı.

K
      korki

Son 30 😁

Yine tutamadım kendimi kürkçü dükkanına tekrar geri geldik bakalım. Her zamanki gibi zaman yaklaştıkça insanların gerginliği de artmış, kırmayın birbirinizi zaten büyük ihtimalle hiçbirimize çıkmayacak 😂

K
      korki

Bütün sayfaları okuyup geldim 😀

Yine olmadı.

Eskiden ülkeme beslediğim sevgi ve güven nedeniyle tenezzül edip başvurmadığım Greencard'ın sonuçlarına bakarken kendimi çıkmamasına üzülürken buldum.

Keşke geleceğimi ülkemde gördüğüm zamanlara geri dönebilsem de şöyle güzel bir şekilde kendim tokat atsam.

Herkesin ağzına sakız olan bu dönemde çıkmasını beklemek için gerçekten şanslı olmak lazım.

O şans bu sene de bana gülmedi malesef 😞

K
      korki

@Ozkan-aksan Eğer cebinizde para varsa ve yeterli derecede ingilizce biliyorsanız yasal yolları denemenizi tavsiye ediyorum. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım ama böyle bir yola başvurursanız suç örgütüyle muhattap olacağınızı unutmamalısınız.

K
      korki

@Emre-Kurtulmuş Avukatlar herhangi bir vatandaşın aksine ister internette bir canlı yayın olsun ister ücretli bir danışmanlık olsun söylediklerinden sorumludurlar ve verdiği cevapta hiçbir sakınca görmüyorum. Avukatların kesin konuşmaması hukuk eğitiminin temelindedir. Konuda hiçbir bilgisi olmamasından ziyade kendisini maddi anlamda veya lisansını tehlikeye atmamak adına böyle bir muallak cevap verdiğini düşünüyorum.

Herkes mesleğini icra ederken verdiği hizmet üzerinden bir ücret alma hakkına sahiptir. Bunun özellikle avukatlık mesleğine yansımasının bir israf veya enayilik olarak görülmesinin ülkemizde yaygınlaşması gerçekten üzücü.

K
      korki

@Emre-Kurtulmuş Yaşadığınız olumsuz deneyimi anladım. Malesef avukatlar ücretsiz danışmanlık konusunda politikalarını kendi belirliyor ve Remzi bey sanırım sizin sorularınızı ücretli bir danışmanlık seviyesinde değerlendirdiği için tatmin olacağınız biçimde zaman ve emek harcayarak detaylı şekilde veya Ayhan bey gibi daha ılımlı bir şekilde cevaplamamış olabilir. Keşke her iki avukatla da şahsen çalışma fırsatınız olsaydı.

K
      korki

@Emre-Kurtulmuş Remzi bey ile nerede ne kadar görüştünüz ve DV hakkındaki bilgilerini test ederek böyle bir kanıya vardınız bilmiyorum ancak New York barosuna kayıtlı 15 yıldır kendi avukatlık firmasında mesleğini sürdürerek göçmenlik hukuku alanında uzmanlaşmış bir avukat vatandaşımız hakkında hiçbir bilgisi olmayan biri ile karşılaştırma yapmanıza katılmıyorum.

K
      korki