Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @Detroit2222 kcc çokta düzgün çalışan bir kurum değil sizin yazdığınız mesajı yanlış anlayıp açabilirler bundan bahsetmek istemiştir Lumos hanım, yazdığınız mesajları üstün körü okuyup cevap verirler veya anlık işlem yapabilirler


  • @sonokege geç submit tabii ki sıralamayı bir derece etkiler. Geç submit demek dosyanızın geç incelenip tamamlanması demek bu da AV listesine geç girmeniz demek


  • Bu ileti silindi!

  • @Serapp sağolun hocam inşallah, umarım herkes mülakat alır


  • @furkansn Elinizden geleni yapın. Bu arada hesapta illaki dolar olması gerekmiyor. Tl veya başka bir döviz de gösterebilirsiniz.


  • @deep_blue Hocam peki fiziki olarak altın vs gösterebiliyor muyuz? Biliyorsunuz ki sırf mülakatta göstermek için bankaya yatırmak çekmek vs kurdan dolayı zarara uğratma durumu var.


  • @turanturan Nacizane bilgilerimi tabiki paylaşırım. Aslında forumda bir çok yerde detaylı yazdım. Yine “DV2023 mülakat deneyimleri” başlığı altında bolca tecrübe okuyabilirsiniz. Sürecinizde başarılar diliyorum.


  • @deep_blue teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için


  • @misha90 bence cantaya koyup goturun mulakata giderken


  • @Yıldıray81 kendi hesabindan cekip esinin hesabina yatiran sonra ondan banka dokumu alanlari anlamiyorlar mi yani 🤣 Anlamiyorlarsa iyiymis vaziyet


  • @Eozakturk Evet.


  • @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim. Sadece “AV” ne demek onu anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.


  • @Mehmet-6, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan bey imza işlemini tamamladım

    @gucarslan Hocam sorduğum soruyu yanıtlamadınız. Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.


  • @misha90 cevabınızdan örneğin her numara current olduğunda da ( örneğin geçen sene Şubat veya Martta bütün numaraları current yapmışlar) 20 binler veya 25 binler de mi daha önce formu gönderdiği için benim önüme geçebilecek. O zaman CN sayınızın önemi çok kalmıyor gibi mi? Kusura bakmayın bu konuda çok detaylı bilgi bulamadım da onun için soruyorum.


  • @Detroit2222 Current olmadan da taşıma yapılabiliyor mu o zaman?


  • @eray26 @misha90 Bunu ilk defa duyuyorum. Mülakata fiziki "altın" vs. sokmak garip olabilir. Sonuçta bir belge, doküman göstermek daha doğru diye düşünüyorum. Forumun tecrübeli yöneticileri yanıt verecektir diye düşünüyorum. @gucarslan @cryzsell

  • ⭐⭐⭐

    @misha90 Goturemezsiniz, belgelenebilir kayit istiyorlar. Iceri bile almayabilirler, malum metal...


  • @sonokege AV listesi mülakat verilebilecek dosyaların sıralandığı liste olarak düşünün, bir dosyanın AV listesine girebilmesi için incelemesinin tamamlanmış olması ve bültende aktif olması gerekiyor. Yani sizin dosyanız sizden önce submit yapan ama henüz numarası aktif olmamış bir dosyadan önce AV sıralamasına girebilir


  • @sonokege bir yanlışınız var bülten hiç bir zaman şubat veya martta current olmadı. En azından son 5 senede olmadı


  • @misha90 Şöyle izah edeyim; sizden mülakatta beklenen fiziki varlıklardan ziyade, banka dökümü alınmış nakit birikimler ve hatta dökümde bulunan onay merciilerinin imza sirküleri. Yani nakit birikimleri görmek isteyecekler. Tabiki altın da kanıtlanabilir varlık ama, ben bu durumu riskli olarak görüyorum açıkcası. Tabi bu benim fikrim. Siz araştırmaya devam edin lütfen.


Benzer Başlıklar

  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    915 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 43 Oy
    7k İleti
    563k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum