Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @deep_blue Hocam peki fiziki olarak altın vs gösterebiliyor muyuz? Biliyorsunuz ki sırf mülakatta göstermek için bankaya yatırmak çekmek vs kurdan dolayı zarara uğratma durumu var.

• @turanturan Nacizane bilgilerimi tabiki paylaşırım. Aslında forumda bir çok yerde detaylı yazdım. Yine “DV2023 mülakat deneyimleri” başlığı altında bolca tecrübe okuyabilirsiniz. Sürecinizde başarılar diliyorum.

• @deep_blue teşekkür ederim vereceğiniz bilgiler için

• @misha90 bence cantaya koyup goturun mulakata giderken

• @Yıldıray81 kendi hesabindan cekip esinin hesabina yatiran sonra ondan banka dokumu alanlari anlamiyorlar mi yani 🤣 Anlamiyorlarsa iyiymis vaziyet

• @Eozakturk Evet.

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim. Sadece “AV” ne demek onu anlayamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

• @Mehmet-6, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan bey imza işlemini tamamladım

@gucarslan Hocam sorduğum soruyu yanıtlamadınız. Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

• @misha90 cevabınızdan örneğin her numara current olduğunda da ( örneğin geçen sene Şubat veya Martta bütün numaraları current yapmışlar) 20 binler veya 25 binler de mi daha önce formu gönderdiği için benim önüme geçebilecek. O zaman CN sayınızın önemi çok kalmıyor gibi mi? Kusura bakmayın bu konuda çok detaylı bilgi bulamadım da onun için soruyorum.

• @Detroit2222 Current olmadan da taşıma yapılabiliyor mu o zaman?

• @eray26 @misha90 Bunu ilk defa duyuyorum. Mülakata fiziki "altın" vs. sokmak garip olabilir. Sonuçta bir belge, doküman göstermek daha doğru diye düşünüyorum. Forumun tecrübeli yöneticileri yanıt verecektir diye düşünüyorum. @gucarslan @cryzsell

• ⭐⭐⭐

@misha90 Goturemezsiniz, belgelenebilir kayit istiyorlar. Iceri bile almayabilirler, malum metal...

• @sonokege AV listesi mülakat verilebilecek dosyaların sıralandığı liste olarak düşünün, bir dosyanın AV listesine girebilmesi için incelemesinin tamamlanmış olması ve bültende aktif olması gerekiyor. Yani sizin dosyanız sizden önce submit yapan ama henüz numarası aktif olmamış bir dosyadan önce AV sıralamasına girebilir

• @sonokege bir yanlışınız var bülten hiç bir zaman şubat veya martta current olmadı. En azından son 5 senede olmadı

• @misha90 Şöyle izah edeyim; sizden mülakatta beklenen fiziki varlıklardan ziyade, banka dökümü alınmış nakit birikimler ve hatta dökümde bulunan onay merciilerinin imza sirküleri. Yani nakit birikimleri görmek isteyecekler. Tabiki altın da kanıtlanabilir varlık ama, ben bu durumu riskli olarak görüyorum açıkcası. Tabi bu benim fikrim. Siz araştırmaya devam edin lütfen.

• @sonokege Current olmadan oturum çalışma izni yada vatandaşlık gibi o ülkede ikamet ettiğiniz kanıtlayan belgeler varsa kcc taşır.

• @Redbeard hocam ,cuzdanin bile iceriye alinmasini engelleyen bir kurum altin mi alir iceriye 🤣

• @Detroit2222 umarım hayırlara vesile olur taşıma işleminiz.Dosya taşıma mailindeki içeriğe tam olarak ne yazdınız paylaşabilir misiniz?

• @eray26 önceki senelerde bunu yaptılar ve bi sorun olmadı ama nasıl yapılıyor tam anlamış değilim biri detaylı yazabilir mi

• @lumos şöyle anlıyorum, eğer ki nakit ihtiyacını ancak mülkleri satarak karşılayabiliyorsak, yani satmaktan başka çaremiz yoksa, mülakat maili gelmeden ne kadar erken satış yaparsak o kadar iyi ve bu satıştan bahsetmemek mi gerekir...

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    887k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 17 Oy
    8k İleti
    919k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    2k İleti
    281k Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? Gecen yıldan farklı bir şart yok o zaman değil mi ? hayir, yok.
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k