-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@bbsrn mülakatlar dağatılmaya mı başladı yoksa,

-
@kdone, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
özellikle numaranız yüksek ise (10K) üstü hiç beklemez şimdiden taşımak için hazırlıklara başlardım
nasıl bi hazırlık mesela?
-
Merhabalar herkese, case number'ım 4k küsür. Henüz hiçbir randevu maili almadım. Bu normal mi acaba genelde ağustosta mail gelir deniliyordu. Mail kontrol etmekte bıktım açıkçası hahahaha bilen varsa aydınlatabilir mi?
-
@DrStrange-0 Bu forumda “DV2023 Mülakat Deneyimleri” başlığı altında çok başarılı paylaşımlar var ne gibi hazırlıklar yapabileceğiniz hususunda. Bir diğer seçenek de bu forumda yukarıdaki arama kutusuna basınca ve “dosya taşıma” yazınca dosya taşıma süreci öncesinde veya esnasındaki hazırlıklar ile ilgili faydalı bilgileri okuyabileceksiniz.
-
@BERAT-0 öncelikle yapmanız gereken sürecinizi imzanıza taşımak olmalı, nasıl yapılacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Sonrasındaki adımlar ise “Sayılarla DV2024” başlığı okuyarak sürecin nasıl ilerlediğini öğrenebilirsiniz, kısaca cevabı ise bu hafta açıklanacak bültende göreceğiz sorunuzun cevabını. Diğer detaylar
Sayılarla DV2024 başlığının ilk post’unda. Bol şans sürecinizde -
Birkac gun icersinde excele bayagi kisi eklenmis 458 olmusuz.
-
@jtcarlos 13 günde 14 kişi eklenmiş, eylül 1'de 445 kişiydik. Aslında geçen aya göre ivmede düşüş var. 1 ağustos 1 eylül arasında toplam 60 kişi eklenmişti.
-
@Revolter Benimde cn 17k. Riskli bir numara bu senelerde. Dosya taşımayı düşünüyor musun ?
-
@BERAT-0 Merhaba, sorulariniza saglikli cevap alabilmek icin oncelikle vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz, lutfen.
Eger DV2023 talihlisiyseniz surec resmi olarak bitti 7 Eylul 2023 gunu itibariyle. Eger DV2024 talihlisiyseniz, yeni bulteni bekliyoruz mulakat dagitimi icin, bu tabii sizin dosya numaraniza ve nerede mulakata gireceginize de bagli...
-
@DrStrange-0 dosya tasima hazirliklari!
- sengen bolgesi olursa sengen hazirliklari
-baska yerler olursa yine vize ve maddi hazirliklar ve zaman temini
-hangi ulkelere tasinmali arastirmasi ve emaillerin hazirlanip konsolosluklara yollanmasi
- sengen bolgesi olursa sengen hazirliklari
-
@lumos, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@BERAT-0 Merhaba, sorulariniza saglikli cevap alabilmek icin oncelikle vize surecinizi imzaniza tasimalisiniz, lutfen.
Eger DV2023 talihlisiyseniz surec resmi olarak bitti 7 Eylul 2023 gunu itibariyle. Eger DV2024 talihlisiyseniz, yeni bulteni bekliyoruz mulakat dagitimi icin, bu tabii sizin dosya numaraniza ve nerede mulakata gireceginize de bagli...
2024 talihlisiyim, eylüle kadar mail gelir diye düşünmüştüm o yüzden biraz telaş yaptım hahaha demek ki biraz daha beklemem gerekiyor teşekkür ederim
-
@BERAT-0 normaldir.
-
@Arda-Kaymaz Evet riskli bir sıralamaya sahip olduğumu düşünüyorum, dosya taşımak zorunda olduğumu kabullendim açıkçası. Ankara iyi bir performans gösterirse sürpriz olacakmış şekilde kendimi fikren hazırladığım için en kötüsüne hazırlıklarımı yapmaya başladım. Kendimi 'belki ankara iyi bir performans gösterir' düşüncesinden olabildiğince uzak tutmanın faydalı olduğu kanısındayım. Tabiki öznel bir yaklaşım bu, bu düşüncemin doğru olduğunu iddia edemem kimseye.
-
@BERAT-0 Umarim kisa surede gelecektir, imzanizi eklediginiz icin tesekkurler.
-
@Cancan Amsterdam'da hala ses yok. Formdaki mail alanları gördükten sonra unuttular mı bizi acaba diye korkmaya başladım

-
@bbsrn Siz henuz bultende mulakat alabilir degilsiniz, umarim bir iki gune olacaksiniz yeni bultenle.
-
Yeni bülten de bu ay gelmek bilmedi :))
-
Merhabalar yayınlanan bültene nasıl ulaşabilirim acaba
-
@ibrahimgvrk https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
Burdan ulaşabilirsiniz -
@ibrahimhalılll, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimgvrk https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
Burdan ulaşabilirsinizTeşekkürler, ekim ayı için avrupa 5000 demiş o 5000'e kadar olan sayıları mı belirtiyor
Benzer Başlıklar
150
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum