ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@bevicells yasal olmayan yollarla Abd’ye giriş yapmak niyetindesiniz ve forumda bu girişiminiz için sponsor mu arıyorsunuz? yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse çok yanlış yerdesiniz diye düşünüyorum.
-
@tufank Yazdığım konuların cevap gelen ikisinde dikkat ediyorum da, ya green card case numarası imzasında var, ya da vize onayı imzası, siz insanları hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız, ben size bana sınırda eşlik edin mi dedim, sadece amerika için de ihtiyacım olduğu için bir sosyal yardım sordum.
-
@bevicells, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@tufank Yazdığım konuların cevap gelen ikisinde dikkat ediyorum da, ya green card case numarası imzasında var, ya da vize onayı imzası, siz insanları hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız, ben size bana sınırda eşlik edin mi dedim, sadece amerika için de ihtiyacım olduğu için bir sosyal yardım sordum.
Sizi yargılayan yok. Hayat sizin hayatınız. Ancak bu forum yasal bir şekilde ABD'ye gidenlere yardım için kurulmuş. Yasal olmayan şekilde girenlere yardım mümkün değildir. Üyeliğinizi sonlandırmanızı tavsiye ediyorum.
-
@Serapp Tavsiyenizi gereksiz buldum ve dinlemeye değer bulmadım.
-
Güncel durumları paylaşsanız arkadaş keşke :)
-
@mesut1905 hepimiz aynı yaşamaya çalışıyoruz açıkçası :) Evet haklısınız ama ben de zamanında sizin gibi düşünüyordum ama buraya gelince sizler de hak vereceksiniz. ABD'de zaman her şey. Hatta ZAMAN = PARA. Burada insanlar hayatta kalmaya çabalıyor. Çoğu insan belki ayda 1 sosyalleşiyor. Kalan zamanda da ailesine veya kendine zaman ayırmak istiyor. Ben markete bile gidecek zaman bulamıyorum bazen. Çünkü sadece ekmek almak için bile 1 mil uzaklıktaki markete gidip gelmek bana neredeyse 45 dk ya mal oluyor. Bu kadar zamanın değerli olduğu bir yerde 1 dk inanılmaz önemli oluyor.
Ayrıca ben burada aldığım bazı haksız ithamlardan dolayı artık eskisi kadar bilgi paylaşımı yapmıyorum. Bana ulaşanlara yardımcı oluyorum ama maalesef haksız ithamlara karşı insanın biraz şevki kırılıyor. Kimse kusura bakmasın ben söyleyeyim ama istediğimi alayım olayı artık benim için geçerli değil. Şimdiye kadar gittiğim tuvalete kadar anlatmışım bana burada neler söylendi çıkıp da birkaç kişi haricinde kimse bir şey demedi. O zaman kimse kusura bakmasın gelin benim yaşadıklarımı yaşayın ve deneyimleyin diyorum.
Buranın çok faydasını gördüm maddi manevi bunu asla inkar etmem emek veren ve yazan herkese teşekkür ederim ama şimdiye kadar kat be kat fazlasıyla verdiğime de inanıyorum. Benden şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere.
-
@denizci10 Hocam takmayin kotu ve olumsuz yorum yapanlari. Bana da ilk baslarda neler neler yazdilar, hicbirisini takmadim ve bilgim dahilinde, tecrubem dahilinde paylasimlarima devam ettim. Zaman kusme, kirilma zamani degil, aksine daha fazla paylasim zamani...
-
@MySea teşekkür ederim desteğiniz için.
-
@denizci10 Konunun ne oldugunu tam olarak bilmesemde Sayin @MySea ye katiliyorum. Bazen bu tür insanları yok saymak gerekiyor. Canınızı sıkmayada değmez, sizin gibi insanları kendi deneyimlerinizden mahrum bırakmanızada değmez. Küserek onlara hak etmedikleri değeri vermiş olursunuz. Yoksayın ve gülümseyerek yolunuza devam edin. Sevgiler…
-
@Famel desteğiniz için çok teşekkür ederim.
-
@denizci10 kötü insanlar her zaman varlar ve olacaklar bence siz şuna odaklanın; ben ve benm gibi bir çok insana yol gösterdiniz sizin sayenizde cesaretlenip ciddi adımlar attık. sayenizde hiç bilmediğimiz çok hayati konuları bilgileri öğrendik. bizim gibi yol arayan insanlara ışık oldunuz. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Biz kendi içimizde sizden hep hayır duasıyla birlikte bahsediyoruz. Lütfen olumsuz yorumları kötü insanları değil, yol gösterdiğiniz yardımcı olduğunuz yeni bir hayat sunduğunuz insanları görün duyun...
-
@denizci10 maalesef bizim toplumun bir kesiminde böyle bir huy var. biri yeni bir işe atıldığında veya karar aldığında onun tam tersi çıkması ve kişinin zor durumda kalması için hunharca eleştirir ve sonra "bak işte ben demiştim" demek için pusuda bekler. şüpheyle bakabilir insanlar bu normal, yapıcı eleştirileri ve soruları anlarım ama hepsinin bir sınırı var. meraklı olmak sorgulamak ayrı , kötü niyet ayrı şeyler. ben sizin web sitenizi inceledim gayet açıklayıcı sayfalar dolusu bilgi eklemişsiniz. işlem boyunca doldurulan formlar, teknik terimler ve vize istatistiklerine kadar epey geniş bir içerik var. daha vize türünün / sürecin ne olduğunu bilmeden, okumadan yorum yapan o kadar çok kişi var ki. ortada gerçek bir sorun yokken böyleler, bir de olumsuz bir durum yaşansa kim bilir neler söylenir. gerçekten zor bunlarla mücadele etmek. sizlere işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum, umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
-
@denizci10 Merhaba. Neler oldu anlamadım ama bildiğim bir şey varsa o da insanlara büyük katkınız olduğudur. "Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir" diyerek devam etmenizi diliyorum.
-
@denizci10 sizin yaşadığınız tecrübeleri, edindiğiniz bilgileri emek vererek bu forumda paylaşmanız sayesinde yazılarınızdan çok bilgi edindim. O yüzden bu mesajınızı okumak biraz üzdü beni. Tabii ki densiz ve hadsiz insanlar her alanda karşımıza çıkabiliyor maalesef. Keşke görmezlikten gelebilseniz ve paylaşımlara devam edebilseniz. Saygılar.
-
@feuerx çok teşekkür ederim desteğiniz için.
-
@serel çok teşekkür ederim. şimdi yazılanları okuduğum zaman gerçekten duygulandım. bu kadar insana dokunduğumu ve etki ettiğimi bilmiyordum. amacım asla ilgi çekmek değildi bunu yazarken de. sadece bana burada 3 günlük kişilerin dolandırıcı derken kimsenin destek olmaması beni üzmüştü. demek ki pire için yorgan yakmaya gerek yokmuş teşekkür ederim size ve destek olan herkese.
-
@tufank çok teşekkür ederim. Sizin de çıktığınız bu yeni yolda başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@denizci10 teşekkürler 🙏
-
@denizci10 Çok fazla değil sadece 2021'den itibaren bu forumun takipçisi olarak sizi buradaki iletilerinizden tanıdım. Herkese bilginiz dahilinde cevaplar verip yardımcı olduğunuzu gördüm. Hatta şirketinizle alakalı çok fazla bilgi edinmeden kötü yorumlar yapan kişilerin farklı başlıklar altında sorulan sorularına bile yine bilgi paylaşımı yaptığınızı da gördüm. O yüzden pireleri çok fazla kafanıza takmayın, aldırış etmeyin. Çünkü her zaman olacaklar. Sizi ve sizin neler yaptığınızı bilenler biliyor zaten. :)
-
@trivolley çok teşekkür ederim değerli desteğiniz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum