[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Şimdi ptt’den mesaj geldi. Ama ceac’dan kontrol ettiğimde birisi issued ( o geliyor muhtemelen), diğeri de AP hala. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
-
@achillesoag önce uçuş biletlerini bir ayarlayalım Yakında TX nüfusu biraz daha artar
-
Cuma günü mülakata girmiştik, bugün (salı) ptt den mesaj geldi ve gidip pasaportları aldım. Ama zarfı açıp vizemi görene kadar içimde bir şüphe vardı. Muhteşem bir hız. Herkese benden çay. :)
-
@Whocares99 Tebrik ederim. Biraz zorlu bir süreç olmuş ama mutlu sonla bitmiş. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@buyysse Tebrik ederim. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@zeynomistan Harika bir anlatım :beaming_face_with_smiling_eyes: Mutluluklar dilerim.
-
@Serkan-YILDIZ tebrikler. Darısı başıma.
-
@itsallbegs Tebrik ederim hayirli olsun
hayatinda basarilar dilerim. -
@idilgokcen AP durumunuz için herhangi bir açıklama yapmışlar mıydı ?
-
@idilgokcen Çok hızlılar. Böyle bir hız beklemiyordum. En kısa süre de vizeli pasaportunuza kavuşmanızı dilerim. :beaming_face_with_smiling_eyes: Güzel bir duygu.
-
@idilgokcen Sizinki mi issued yoksa kızınızınki mi? 01 olan asıl talihlidir 02 olan eş veya çocuk.
-
@gozgu2007 Bunu daha çok greencardla gitmemiş olanlar yapıyor bana kalırsa. Ben neler çektim sen de çek düşüncesiyle hareket ediyorlar. Aynı zorlukları gören insanların birbirine yardım edeceğinden eminim. Ama tabii ki istisnalar olacaktır.
-
@melikemim hayır yapmadılar. Mail de gelmedi. Sanırım ayrı ayrı gönderecekler. Ben 28 temmuzun ilk mülakatıydım. O yüzden erken gelir diye umuyordum.
-
@SemihPehlivan kızımın
-
@lumos Tuğba hanım vizeniz hayırlı olsun , maskat grubunda bize vermiş olduğunuz destekler için tekrar teşekkürler , umarım 19 eylül mülakatımda bende vizemi kavuşacağım , yeni hayatınızda başarılar dilerim .
-
@hlyocl Sera ve süs bitkileri işi ilginç gerçekten. Vizeniz hayırlı olsun. İşinizde ve yeni yaşamınızda bol şanslar dilerim.
-
@itsallbegs tebrik ederim. Ben erken girip çıktığım için kimseyle karşılaşamadım o gün.
Ben de issued olsam da rahat rahat deneyimimi paylaşsam … dakikalar saatler geçmiyor resmen. Herkese sabır diliyorum 🙏🏼
-
@Nurca, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Kramer Öncelikle tebrik ediyorum. Vizeniz hayırlı olsun her şey gönlünüzce olsun. Çok güzel acık ve net bir anlatım olmuş, ayrıca tebrikler. HongKong telegram grubunda beraberdik. Selamlar..
Çok teşekkür ederim. Aynı grupta idik ama tanışamadık. Ben de sizi tebrik ediyorum, yeni yaşamınızda sağlık ve mutluluklar
-
@lumos Çok güzel bir anlatım.. Vizeyi almanıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol şanslar
-
@ozzy22 Bir de buradan tebrik edeyim :) Sonsuz tebrikler. Eşinle birlikte çok mutlu bir hayat dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum