Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• UNGANLAR DENEYİMİM 23Haziran 2023 23 haziranda unganlar randevum vardı.sabah 9 da gittim.kuğulu parkın yanındaki binada 4. kata çıktım.oradaki çalışan bayana covid aşılarımı gösteren edevletten aldığım belgeyi,pasaportumu ve case number ı gösteren kağıdı teslim ettim.kısa bir süre sonra ateş ölçümü yapıp, fotoğraf çektiler.daha sonra maske takmamı isteyerek doktor randevusu için odaya gitmem söylendi.odada önce boy ve kilo ölçümü yapıldı.daha sonra doktor hanım geldi.sohbet havasında sorular sordu.tansiyon,kalp veya herhangi bir kronik rahatsızlığınız var mı? düzenli kullandığınız ilaçlar var mı? intihar etmeyi,başkalarına zarar vermeyi düşündünüz mü,vücudunuzda dövme,yara izi veya piercing var mı,alkol kullanıyormusunuz,depresyona girdiniz mi...üç çocuğum olduğunu ve bunların sezeryan olup olmadığını sordu.hepsine net sakin cevaplar verdim.bunları konuşurken 4 aşı yapıldı.sonra muayene bitti.sekreterlik bir alt kata inmemi istedi ve yapacağım işlem için kağıt verdi.yaşımdan dolayı kan ve idrar tahlili alınmadı.akciğer filmi çekildi.tekrar üst kata çıktım.cumartesi günü saat 11 de sonuçları alabileceğimi ve pasaportumla gelmemi söylediler.şlemlerin ödemesini yaparak çıktım.ertesi gün erken gittiğim halde rapor hazırdı.açmadan mülakatta teslim etmemi söylediler.teşekkür ederek ayrıldım. CN: 2023EU89XX
    DS-260 Submit:12.05.2022
    Current ayı: Ocak
    2NL Tarihi: 12.05.2023
    Mülakat tarihi: 21.07.2023
    Mülakat yeri: ANKARA

• @itsallbegs vizenizi tebrik ederim. Hayirli olsun.

• @lumos vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim

• @gknatak97 Merhaba. Benim gördüğüm kadarıyla oradaki çoğu kişi farklı bir vize türü için gelmişti. Ben sizin elinizde belgeleri görünce hemen sorayım, konuşayım dedim. Olabilir siz de benim gibi heyecanlıydınız belki. Yine de sıra konusunda yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.

• @Tuğberk-Önder Çok teşekkür ederim. Size de aynı şekilde ☺️

• @Serkan-YILDIZ Ahaha teşekkür ederim. Gitmeyenler için olabildiğindve detaylandırmak isteism ki neyle karşılacaklarını anlasınlar. Size de mutluluklar dilerim 🙏🏼☺️

• @misha90 Rica ederim. Ne mutlu o duyguyu ve detaylarını geçirebildiysem. Size de mutluluklar 🙏🏼☺️

• @itsallbegs Tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar :)

• ⭐⭐⭐

@mstfak Tebrikler, hayirli ugurlu olsun vizeleriniz.

• Şimdi ptt’den mesaj geldi. Ama ceac’dan kontrol ettiğimde birisi issued ( o geliyor muhtemelen), diğeri de AP hala. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• @achillesoag önce uçuş biletlerini bir ayarlayalım Yakında TX nüfusu biraz daha artar

• Cuma günü mülakata girmiştik, bugün (salı) ptt den mesaj geldi ve gidip pasaportları aldım. Ama zarfı açıp vizemi görene kadar içimde bir şüphe vardı. Muhteşem bir hız. Herkese benden çay. :)

• @Whocares99 Tebrik ederim. Biraz zorlu bir süreç olmuş ama mutlu sonla bitmiş. Yeni hayatınızda mutluluklar.

• @buyysse Tebrik ederim. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• @zeynomistan Harika bir anlatım :beaming_face_with_smiling_eyes: Mutluluklar dilerim.

• @Serkan-YILDIZ tebrikler. Darısı başıma.

• @itsallbegs Tebrik ederim hayirli olsun
    hayatinda basarilar dilerim.

• @idilgokcen AP durumunuz için herhangi bir açıklama yapmışlar mıydı ?

• @idilgokcen Çok hızlılar. Böyle bir hız beklemiyordum. En kısa süre de vizeli pasaportunuza kavuşmanızı dilerim. :beaming_face_with_smiling_eyes: Güzel bir duygu.

• @idilgokcen Sizinki mi issued yoksa kızınızınki mi? 01 olan asıl talihlidir 02 olan eş veya çocuk.

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    678k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k