Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@charon Detaylı tecrübeye açız

• @charon Allah askina geldikten 1 hafta sonra desen hadi olabilir derim geldikten 1 gun sonra nasil acabilir bir insan. Amerikada adres beyanini nasil veriyorlar. Bi adres buldum posta attim posta geldi en az 3 gun surer.

• Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik bölümünden taşındı  crazycells crazycells 

• reddit bu konuda candir🙂

• @beyzakr, içinde söyledi: Greencard çıkmadan ABD'ye adapte olmak

reddit bu konuda candir🙂

Reddit başlıklarını paylaşır mısın?

• @copataxi genel olarak bahsettim. Merak edilen her sey hakkinda genel bir site demek istemistim.

• Arkadaslar amerikada 9 ayi geride biraktim. Konusulanlarin %70 anliyorum. Kendimi %50 uzeri ifade edebiliyorum. Amerika bana turkiyeden farksiz gelmeye basladi. Guldugumuz uzuldugumuz seyler aynı. Vizem yanmasın diye geri döneceğim arabamda benle gelecek ona uğraşıyorum. Uygun yolu bulursam anlatirim.

• @Abraham-Trust nerede yasiyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |