Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çıkmadan ABD'ye adapte olmak

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
67 26 3.3k 25

Benzer Başlıklar

• Greencard ım iptal olur mu?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    128 Bakış
    A
    Merhaba. 2022 yılında Greencard çekilişini kazandım ve ailemle Amerika’ya giriş yaptım ancak 1 ay sonra Türkiye de deprem oldu ve evimin ve çevremin durumuyla ilgilenmek için ülkeye döndük sonra bir yıl dolmadan tekrar Amerika ya giriş yaptık 3 hafta kaldıktan sonra babamın hastalığı nedeniyle Türkiye’ye döndük ve dolayısıyla bu süreçte çocuk orada okula başladı ve Amerika’ya geldiğimizde işleriniz aksamaya başladı. Şimde tekrar amerikadayım ancak dönmemiz gerekiyor ve Greencard ımızın iptal olmaması için ne yapmam gerekiyor?
  • Green card çıkmama veya maddi konularda ne tavsiye edersiniz?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    7
    0 Oy
    7 İleti
    444 Bakış
    Mert ŞentürkM
    @Doğaniçke çok mantıklı söylüyorsun abi allahtan 2 kişi çalışıyoruz aslında Bundan sadece bir kaç ay öncesi çok rahattı aslında ama şu sıralar herşey çok zorlaştı zamlar filan derken al sat klima yapıyorum aslında ama malum fiyatlar onlardan yüksek olunca aldığını elden çıkarmak birazcık zorluyor gibi abi pes etmek tok tatbikinde şuan senin söylediklerin çok güzel bir noktaya değindin aslında abi çok teşekkürler cevabın için eğer olurda İzmir’e gelirsen bir kahve ismarlaya bilirim abi 😊😊
  • ABD'de tanıdık olmadığı için korkuyor musunuz?

Göçmenlik Sohbetleri
    40
    2 Oy
    40 İleti
    2k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Eger icinde korku yoksa kendinin ya da baskalarinin bir kahramani olamazsin..Eger sadece icindeki korkuya degil de amaclarina ve hayallerine odaklanirsan geriye endiselenecek bir sey kalmiyor.. Neredeyse 9 yildir USA yasiyorum ilk 1-2-3 yili yasadigim bolgede hic bir tanidik olmayarak gecirdim..Sonra zamanla tanidiklarimi kendim olusturdum.Herseyden once sen bu dunyanin insanisin bu dunya senin evin ,her nerede olursan ol evdesin zaten bunu hatirlayarak yasarsan bu konudaki endiselerinden uzaklasirsin cunku dogal olarak gercekte olan bu ...Asla endiselerinizin sizi vazgecirmesine izin vermeyin dogru adimlar atip saglam kararlar aldiginiz surece varilan nokta hep guzel olacak..
  • 0 Oy
    15 İleti
    877 Bakış
    I
    Trump önce burnunu silip coronadan kurtulsun. Sonra seçim mağlubiyetiyle beraber tüm saçma sapan tasarılarının üstüne bir bardak su içsin. En yüksek trump towerin tepesinden atıversin kendini aşağı...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k