Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çıkmadan ABD'ye adapte olmak

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
67 26 3.3k 25

Benzer Başlıklar

• Greencard ım iptal olur mu?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    128 Bakış
    A
    Merhaba. 2022 yılında Greencard çekilişini kazandım ve ailemle Amerika’ya giriş yaptım ancak 1 ay sonra Türkiye de deprem oldu ve evimin ve çevremin durumuyla ilgilenmek için ülkeye döndük sonra bir yıl dolmadan tekrar Amerika ya giriş yaptık 3 hafta kaldıktan sonra babamın hastalığı nedeniyle Türkiye’ye döndük ve dolayısıyla bu süreçte çocuk orada okula başladı ve Amerika’ya geldiğimizde işleriniz aksamaya başladı. Şimde tekrar amerikadayım ancak dönmemiz gerekiyor ve Greencard ımızın iptal olmaması için ne yapmam gerekiyor?
  • ABD‘de Ağır Mevsim Koşulları ile İlgili Sorunlar

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    1 Oy
    8 İleti
    484 Bakış
    redsat2000R
    @debbieLA77 benim ile ilgili yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Umarım Sizde hayalinize kavuşursunuz. Ben vakit buldukça yazmaya devam edeceğim.
  • Yeni bir GreenCard sistemine geçilmesini ister miydiniz ?

6
    0 Oy
    6 İleti
    485 Bakış
    J
    bence çekiliş sistemi iyi.bunun amacı zaten yeterli sayıda göçmen gelmeyen ulkelerden göçmen getirip çeşitlilik yaratmak. lottery guzel yontem.şayet insanların o ulkelerden neden gelmediğini araştırıp bulup sorunları cozuceklerse yapsınlar ancak lottary o sorunlar cozulene kadar olmalı.abuk sabuk vize kuralları sosyal medya beyanı artan ırkçılık çok yuksek vize standartları insanları amerikaya çekmez. bana amerikadan davetiye yollayalım gel buraya gör vs dediler turist vizesi için bile gitmedim. ne uğraşıcam turist vizesiyle verirlerse greencard eyvallah yoksa develere hendek atlatmaya uğraşamam.ben turist vizesine başvurmaya uğraşmazken okadar standardı karşılayan beyaz yakalı grup kanada gibi sosyal hukuk devletleri dururken hiç bir sosyal yardımın garantinin olmadığı bir kere başvurmak zorunda kalsa sınırdışı edilebileceği amerikayı nekadar tercih eder .bence etmez.edecek olan bulunur belki onlarında ilk tercihi american dream in olmadığı , ailesinin yanına gelmesinin istenmediği anne baba kardese göçmenlik yasağı olan yada imkansızlaştırılacak olan amerika ilk tercih olmaz. zengin olan zaten basar parayı yatırımsa yapar gider. onlara zaten sınır yok.amerikayı amerika yapan amerikan ruyasıdır. Yeni bir başlangıç arayan arayan herkese american dream i sunabilmesidir.ben durumu soyle anlatayım american dream yoksa make great america again de yok.
  • Yeni çekiliş varmı

1
    0 Oy
    1 İleti
    486 Bakış
    D
    Baska ulkelerin filan cekilisleri varmi bu aralar kacirmayalim, eski bilgileri atmayin tekrar konsantre bilgi ariyorum😂
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k