Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ozgurcc
    Sizi yürekten tebrik ediyorum! Bu vizeye layık olduğunuz aşikar ve kendinizle gurur duyabilirsiniz. Bu yeni hayatınıza size sonsuz başarılar diliyorum , Wellcome to United States😇 🙂

• @Berkay-BHR Ağzınıza sağlık çok detaylı yazmışsınız. Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @ozgurcc Emeklerinize sağlık. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @cerkezkizi09 Çok teşekkür ederiz Gökçe Hanım 🙏

• Arkadaşlar ais kaydımı yaparken ds 260 no geçersiz hatası alıyorum konuyla alakalı bilgisi olan bir arkadaşım var mıdır?
    Burada yazan adımları harfiyen yapmama rağmen bu hatayı alıyorum.
    Yardımcı olabilir misiniz?

• Tebrikler @tugbaokutan hanim, ABD'deki hayatınızda mutluluklar dileriz. Umarız bundan sonrası bu kadar uğraş gerektirmez. Birileri bize bundan 1 yıl önce gelip de, bu vizenin peşinde Hong Kong'a gideceksiniz, hazır oradayken etrafı gezelim, görelim derken bir Budist tapınağında başka Türk ailelerle karşılaşacaksınız deseydi akıl sağlığından şüphe ederdik. Hayat işte... 😅

• Tebrikler, @Berkay-BHR güzel günlerde kullanın vizenizi. Brother in law çok güzel bir detay olmuş 😂

• Tebrikler @ozgurcc vizeniz hayırlı olsun. ABD'de başarılar!

• @Emre-Birand-Karabayraktar hayırlı olsun cep telefonu alıyorlar mı içeriye

• mutluluklar dilerim.

• @Berkay-BHR tebrik ederim şans sizinle olsun

• @ozgurcc çok tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim

• @tugbaokutan tebrik ederim yeni hayatınızda şans sizinle olsun

• @Şener-Uysal tebrik ederim yeni hayatınız size şans getirsin

• @Neslihan-Yaşar Umarım en kısa sürede eşiniz de vizesine kavuşur. Vizeniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• @kuzey çok teşekkür ederim. umarım...

• @ozzy22 çok tebrik ederim. yeni hayatınız size şans getirsin

• @Serkan-Kaya Teşekkür ederim 🙏

• @Berkay-BHR Teşekkür ederim, hepimizin gönlünce olsun 🙂

• @Serkan-Kaya Çok teşekkür ederim. Ben de size sürecinizde başarılar dilerim 🙂 Buralardaki deneyimlerden yola çıkarak en kısa sürede vizenizi alacağınıza eminim 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |