Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @erennlk Öncelikle merhaba, turist vize randevunuz var mı ? Geçen hafta baktığımda en erken randevu 2024 Haziran ayı için gözüküyordu. Yani eğer randevunuz varsa apple event'ine iş için katılacağınızı gösteren bir belge elinizi güçlendirebilir fakat DS260 formunuzu doldurduğunuz için göçmenlik niyetinizden dolayı red almanız da olası.
    Ayrıca turist vizeleri 10 yıllık veriliyor ve aos 1 hafta içerisinde sonuçlanabilecek bir süreç değil.

• Merhaba, umman için dosya taşıma ile ilgili mail iletmişti. Dün red geldi. Bugün ise tekrar umman dan bize mail geldi. Mailimizde birkaç tane linkler var. Şifre oluşturulması içinde kullanıcı adını bile yazmışlar. Nedir acaba anlayamadık Konuyla ilgili bilginiz var mıdır?

• @hope123 event katılımından dolayı daha erken bir vize almam mükün değil mi peki

• ⭐⭐⭐⭐

@erennlk Acil bir randevu almanız gerekiyorsa bu mümkün.

Şu başlığı okuyun lütfen

• merhabalar, uscis immigrant fee ödemesi ve adres değişikliği yapmak için account oluşturdum. ödeme yapmadan önce ds-260 a girdiğim adresi değiştirmek istiyorum ancak ilgili sayfayı bulamıyorum. değişiklik için ilk vermiş olduğum adresi sistemde görmem gerekiyor diye anlıyorum ancak bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

• Merhaba, dün umman maskat dan red gelmişti. Bugün bu mail geldi. Nedir acaba?

Your case has been updates plase log back into your account to view the details.
    Altında da link var.

• @SerVian-0 Schengnele hangi konsollugua kabul edilmek mumkunki
    ?

• @Begum Sadece form mu doldurdunuz? yoksa mail de göndermiş miydiniz? Ben 3 kere form doldurdum, dün herkese yanıt gelmesine rağmen bana hala dönüş yapmadılar.

• ⭐⭐⭐

@muhammedd Bu sekilde dosya tasimak (on kosulsuz) icin schengen sarti yok ki, oncelikle hedefiniz dosyayi tasitabilmek, bu da konsolosluga bagli, Schengen vizenizin olmasi tasimanizda etkili degil, onemli olan kabul edilmenizdir.

• @ozgeaaa ben 1 gün önce attım bugün dönüş yaptılar kabul etmediler malesef

• @SerVian-0 Evet sadece form doldurduk.Farklı yerlere bir çok mail ilettik. Umarım en kısa sürede beklediğimiz mülakat mailini alırız.

• @abzr vizenizi ekleyibmi atmisdiniz?

• @abzr CN'niz anladığım kadarıyla 3000lerde ds260'ı geç gönderdiğiniz için ankara mulakat mı vermiyor?

• @gucarslan Listedekilerin tamamı EU, filtrelerin de gözükmesi için geniş haliyle ekranı paylaşıyorum. Listeyi tersten sıraladım, sol altta en büyük CN 25521 olarak geliyor.

Yanlış veri gelmiyor ya da yanlış yorumlamıyorsam "2023EU25521" mülakat almış olarak görüyorum.

afe28b43-ccf2-48ad-afe2-24dcedbaf010-image.png

• @ermandr Hocam ayrıca savedivercti sitesinde son mülakat mektubuna dair verilerin girişi yapılmamış. 7000-10000 arası mülakat alanları dair veri hala girilmemiş...

• Arkadaşlar merhaba,

Bu süreçler için önerebileceğiniz bir danışmanlık şirketi var mı İstanbulda

• ⭐⭐⭐

@bates7 tam olarak neden şirkete ihtiyaç duyuyorsunuz eğer çözülecek bi konu varsa yazın yönlendirmeye çalışalım

• ⭐⭐⭐⭐

@bates7 Hiç bir danışmanlık şirketi sizin kendi işinize verdiğiniz önem kadar önem vermez, buradaki değerli bilgileri de bilmez, paranıza yazık olur.
    Bir laf var "kel, kör, kendi işini kendin gör" :)

• Ben @gucarslan beye DV2023TÜRKİYÜ telegram grupuna kosulaman icin yazdim burdanda formu doldurdum ilk once telegram kullanci adim olmadigi icin sef doldurdum daha sonra ikinci kez duzeltdim telegram grupuna alinicammi?

• Arkadaşlar merhabalar mülakatımı Umman a taşıdım fakat yeşil pasaportum olmasına rağmen benden vize istendi acele ederek dosyamı bir an önce taşımak için yeşil pasaportun üstüne vize almış oldum.Ve mülakatımı taşıdılar ancak ilk 30 gün giriş yapmazsam vizem iptal oluyor bu durum mülakatta sıkıntı yaratır mı? Ne dersiniz grişte problem olacağını düşünmüyorum ama mülakat için içime şüphe düşürdü.(yeşil pasaportla 90 gün kalabiliyorum Umman da)Böyle bir tezat var ortada ne dersiniz?ne yapmamı önerirsiniz?

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 1 Oy
    6k İleti
    602k Bakış
    ercoE
    Herkese merhaba. Bazı avukatlar I-130 onayı için eğer case number'ınız vize bülteninde current olduysa mandamus açmayı öneriyor. Bu konuda fikri veya tecrübesi olan var mı? Boşuna heveslenmek istemiyorum. Tesekkurler.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k