[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@erennlk Acil bir randevu almanız gerekiyorsa bu mümkün.
Şu başlığı okuyun lütfen
-
merhabalar, uscis immigrant fee ödemesi ve adres değişikliği yapmak için account oluşturdum. ödeme yapmadan önce ds-260 a girdiğim adresi değiştirmek istiyorum ancak ilgili sayfayı bulamıyorum. değişiklik için ilk vermiş olduğum adresi sistemde görmem gerekiyor diye anlıyorum ancak bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.
-
Merhaba, dün umman maskat dan red gelmişti. Bugün bu mail geldi. Nedir acaba?
Your case has been updates plase log back into your account to view the details.
Altında da link var. -
@SerVian-0 Schengnele hangi konsollugua kabul edilmek mumkunki
? -
@Begum Sadece form mu doldurdunuz? yoksa mail de göndermiş miydiniz? Ben 3 kere form doldurdum, dün herkese yanıt gelmesine rağmen bana hala dönüş yapmadılar.
-
@muhammedd Bu sekilde dosya tasimak (on kosulsuz) icin schengen sarti yok ki, oncelikle hedefiniz dosyayi tasitabilmek, bu da konsolosluga bagli, Schengen vizenizin olmasi tasimanizda etkili degil, onemli olan kabul edilmenizdir.
-
@ozgeaaa ben 1 gün önce attım bugün dönüş yaptılar kabul etmediler malesef
-
@SerVian-0 Evet sadece form doldurduk.Farklı yerlere bir çok mail ilettik. Umarım en kısa sürede beklediğimiz mülakat mailini alırız.
-
@abzr vizenizi ekleyibmi atmisdiniz?
-
@abzr CN'niz anladığım kadarıyla 3000lerde ds260'ı geç gönderdiğiniz için ankara mulakat mı vermiyor?
-
@gucarslan Listedekilerin tamamı EU, filtrelerin de gözükmesi için geniş haliyle ekranı paylaşıyorum. Listeyi tersten sıraladım, sol altta en büyük CN 25521 olarak geliyor.
Yanlış veri gelmiyor ya da yanlış yorumlamıyorsam "2023EU25521" mülakat almış olarak görüyorum.

-
@ermandr Hocam ayrıca savedivercti sitesinde son mülakat mektubuna dair verilerin girişi yapılmamış. 7000-10000 arası mülakat alanları dair veri hala girilmemiş...
-
Arkadaşlar merhaba,
Bu süreçler için önerebileceğiniz bir danışmanlık şirketi var mı İstanbulda
-
@bates7 tam olarak neden şirkete ihtiyaç duyuyorsunuz eğer çözülecek bi konu varsa yazın yönlendirmeye çalışalım
-
@bates7 Hiç bir danışmanlık şirketi sizin kendi işinize verdiğiniz önem kadar önem vermez, buradaki değerli bilgileri de bilmez, paranıza yazık olur.
Bir laf var "kel, kör, kendi işini kendin gör" :) -
Ben @gucarslan beye DV2023TÜRKİYÜ telegram grupuna kosulaman icin yazdim burdanda formu doldurdum ilk once telegram kullanci adim olmadigi icin sef doldurdum daha sonra ikinci kez duzeltdim telegram grupuna alinicammi?
-
Arkadaşlar merhabalar mülakatımı Umman a taşıdım fakat yeşil pasaportum olmasına rağmen benden vize istendi acele ederek dosyamı bir an önce taşımak için yeşil pasaportun üstüne vize almış oldum.Ve mülakatımı taşıdılar ancak ilk 30 gün giriş yapmazsam vizem iptal oluyor bu durum mülakatta sıkıntı yaratır mı? Ne dersiniz grişte problem olacağını düşünmüyorum ama mülakat için içime şüphe düşürdü.(yeşil pasaportla 90 gün kalabiliyorum Umman da)Böyle bir tezat var ortada ne dersiniz?ne yapmamı önerirsiniz?
-
@gucarslan Uğur bey fikrinizi alabilir miyim acaba? Çok spesifik bir durumla karşı karşıyayım da.
-
@ermandr Mülakat almadı
-
@muhammedd hayır ben vize almadan başvurdum belki ondan kabul etmemiş olabilirler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum