Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
@goe Trump maalesef hiçbir şeyi umursamıyor şu noktada dedikleriniz doğru ayrıca sürekli bahsediyorum tekrar bahsedeyim ekleme yapayım bu adam 75 Ülkeye yasak koydurdu şuanda Kazakistan,Rusya,Azarbaycan,Tayland,Brezilya vb... bir sürü ülke yasak kapsamında ve göçmen vizesine uygunlukları trump tarafından geçici olarak askıya alındı.
Forumlarda okuyorum göçmenlik forumlarında Brezilyalı kadın evlenmiş kocası ABD vatandaşı Konsolosluk Green card için göçmen vizesi vermiyor başkanlık emri yüzünden yani şunu demeye götürüyorum Kongrenin göçmenlikte kotasız ve en kesin tanıdığı kategori olan Amerikan vatandaşlarının eşleri ve birinci derece yakınları kategorisinde olan birini ABD vatandaşını mağdur ediceğini bile bile kapıdan çeviren bu sarı kafalı abimizin çekilişten rastgele loto kazanmış birilerini umursayacağını sanmıyorum.
Umarım herşey düzelir bende izliyorum ama gerçekci baktığımızda durum bu adam vatandaşını mağdur ediyor aile birleşiminde yasaklar mı dersin bir sürü ekstra inceleme mi dersin USCIS'in bilinçli olarak yavaşlatılması veya ekstra sorun çıkartması mı dersin bu noktada loto falan az hikaye kalıyor bunu defalarca dedim ama doğrusu maalesef şu aralar böyle...
-
@isenturk Merhaba Adli sicil ve Arşivli Adli sicil kaydınızda bulunmayan hiçbir sorgulama,dava,gözaltı için açıklama yapmak zorunda değilsiniz bu pek çok durumda dosyanızın daha çok incelenmesine bile sebebiyet verebilir çünkü temel olarak beklenen şey arşivli adli sicil ve normal adli sicil kaydınıza yansıyan hüküm,tutuklama,dosya artık her ne varsa onların açıklamasıdır o yüzden strateji olarak yüklemenize gerek yok.
Yalan beyan olduğunu düşünmüyorum çünkü günün sonunda adli sicil kaydınızda bir gözaltı ve buna benzer bir ibare yok eğer arşivli adli sicil kaydınız temizse bahsetmenize gerek yok.
Çok kaygılanıyorsanız yinede bahsedebilirsiniz fakat dosyanızı idari işleme veya ekstra incelemeye yol açılmasına sebebiyet de verebilir bunu lütfen unutmayın. Şahsi ve öznel tavsiyem arşivli adli sicil kaydınızda belge üstünde gözükmeyen hiçbir suç göz altı veya hüküm için kendi kendinize beyan vermemek ve süreci bulandırmamak yönünde.
Dipnot : Ben göçmenlik avukatı,hakim polis değilim gördüğüm deneyimler kendi düşüncelerim özelinde öznel fikir beyan ediyorum günün sonunda son karar başvurucuya aittir.
-
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
O degil de bu 777 mevzusu ne surekli eksisozlukte muhabbeti var?
-
Good morning everyone



-
-
@orhancengizk buyrun efenim link bırada https://logwork.com/countdown-wcuc
-
Ve beklenen gün geldi.. Yarın bazıları gülecek bazıları ise üzülerek olsun seneye tekrar deneriz diyecekler. Şimdiden herkese bol şans diliyorum. Geçen sene 1. denemenizi ve kazanamadık.. Green kart kazanıp gidemeyen okadar kişi varki inannin buna çok üzülüyorum çünkü kimse gitmiyor maddi durumdan dolayu
-
Sabah sabah ilginç bir olat yaşadım. İsviçre doğumlu olduğum için nüfus kayıt belgesi almam gerekiyor ve ben belediyeye mail attım bunun için. Bana cevap veren kişi çok büyük ihtimalle akrabam olan bir memur, çünkü soyadımız aynı.
Ama almanca cvp verip beni evrak için başka bir kuruma yönlendirmiş. Akraba olabiliriz Türkçe yazar mısın dedim kıza bakalım nolacak? 
-
Sonucun açıklanmasına saatler kaldı.

Sonuçlarımızı burada birlikte paylaşalım. Eşim ile ilk başvurumuz.

İnşaAllah burada günlerini okumakla, araştırmakla geçirenlere öncelikli olarak çıkar.

Sonuçlar için yerinizi alın...

-
@Yıldıray81 hocam isvicre dogumlu oldugunuzdan yakinda isvicrede goruruz umarim sizi. Bi cikolata cekilisi yapin gc talihsizlerine

-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@onurito çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra ds260 formu 2-3 gün sonra açılıyor. tahmini salı-çarşamba gibi.
Ne demek aynı dk açılmıyor

oldu mu şimdi bu -
@Hayri-Sozen şans sayısı gibi bir şey işte.
birşeylerin olmasını isteyip sonra 777 yada yedi yedi yedi falan diyosun sanırım 
-
@MGE Ben de bilk defa duydum mesela neden 111 değil 777? İnsanın kendini motive etme şeklinin önünde Çin seddi olsan duramazsın

-
@Guenron yani bir tek o değil ki. 582 falanda var. biz çocukken bir tek 666 vardı

-
@MGE Bizde de 619 vardı. Booyaka, booyaka, 619 (Hey!)
Booyaka, booyaka, Rey Mysterio -
Bu ileti silindi! -
Eksisozlukte söyle bir entry girilmis. Ne insanlar var degil mi

"2007 ve 2009 yılında iki kere çekilişi kazanmıştım.
2007'de rahattım ve o zamanki kız arkadaşım arıza çıkardığı için gitmemiştim 2009 yılında da amerika'da kriz olduğu için gitmemiştim.
o zamanlar başvuru sayısı çok azdı kolaylıkla çıkıyordu.
ayrıca çekilişi kazanmakla da bitmiyor inanılmaz zorlu bir süreç daha var üstelik sıra da gelmeyebiliyor." -
@Guenron vay be booyaka bilen insan. göz yaşım pıt pıt

-
Çok merak ettigim bir sey var. Amerikan pasaportlu biri Kanada da istedigi kadar ikamet edebilir mi bi suresi var mi?
-
Milyonda bir bile umudum yok ama heyecandan uyuyamıyorum nedendir bilmem....hepimiz hakkında hayırlısı
-
@Hayri-Sozen Numuneliklerde bugün
-
@uykucu Hocam imzanızı anlayamadım. 37 yıldır Amerikaya gitmeyi mi bekliyorsunuz?
Benzer Başlıklar
105
Çevrimiçi
60.8k
Kullanıcı
5.1k
Konu
534.6k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum