DV2024 Sohbet Odası
-
@MGE Ben de bilk defa duydum mesela neden 111 değil 777? İnsanın kendini motive etme şeklinin önünde Çin seddi olsan duramazsın :D
-
@Guenron yani bir tek o değil ki. 582 falanda var. biz çocukken bir tek 666 vardı :angry_face_with_horns:
-
@MGE Bizde de 619 vardı. Booyaka, booyaka, 619 (Hey!)
Booyaka, booyaka, Rey Mysterio -
Bu ileti silindi! -
Eksisozlukte söyle bir entry girilmis. Ne insanlar var degil mi :)
"2007 ve 2009 yılında iki kere çekilişi kazanmıştım.
2007'de rahattım ve o zamanki kız arkadaşım arıza çıkardığı için gitmemiştim 2009 yılında da amerika'da kriz olduğu için gitmemiştim.
o zamanlar başvuru sayısı çok azdı kolaylıkla çıkıyordu.
ayrıca çekilişi kazanmakla da bitmiyor inanılmaz zorlu bir süreç daha var üstelik sıra da gelmeyebiliyor." -
@Guenron vay be booyaka bilen insan. göz yaşım pıt pıt :D
-
Çok merak ettigim bir sey var. Amerikan pasaportlu biri Kanada da istedigi kadar ikamet edebilir mi bi suresi var mi?
-
Milyonda bir bile umudum yok ama heyecandan uyuyamıyorum nedendir bilmem....hepimiz hakkında hayırlısı
-
@Hayri-Sozen Numuneliklerde bugün
-
@uykucu Hocam imzanızı anlayamadım. 37 yıldır Amerikaya gitmeyi mi bekliyorsunuz?
-
@uykucu Kral nickinin hakkını ver vur kafayı yarın 18.00'da kalk
-
@MGE, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Guenron yani bir tek o değil ki. 582 falanda var. biz çocukken bir tek 666 vardı :angry_face_with_horns:
582 para için 777şans 666 üç harfliler 😂😂
-
Ben inaniyorum bana çikacakta planim bi an önce amerikan pasaportunu alip Avustralya veya Kanada da yasamak. Ama böyle bi hakkim oluyor mu ondan emin degilim :D
-
@Lossantosdy 888 var mı peki?
-
Artık saat saymaya başladık.heyecan dorukta.bu sefer çıkacak gibi hissediyorum
-
@Lossantosdy Mesela bence 999 sıkıştırılmış ultra mega ektiye sahip, bütün iyi şeyleri içine toplamış, aduket şiddetinde bir sayıdır desem bu okey oluyor mu? Sayılara değerini veren sistem nasıl çalışıyor onu merak ettim aslında
-
Eksisozlukte soyle bi entry gordum. Moral bozmak gibi olmasin ama...
"2023 greencard talihlisiyim, verebileceğim tek tavsiye çıktıktan sonraki süreç çok umutsuz.
sıram 24.000’lerde ve sürecin bitmesine 4 ay kaldı. henüz ankara konsolosluğu 7.000 küsürlere mülakat verdi. yaklaşık 80-90 gün kimseye mülakat vermedi.
talihliler dosyalarını başka ülkelere taşımaya çalışıyor fakat vatandaşlık olmadan kabul alamıyorlar. kabul alanlar da schengen alamıyor.
süreç tam bir ızdırap, kimse talihlilerin sesini duymuyor"
-
@Hayri-Sozen Abi bence seçimlerden sonra açılır o ya dönemsel bi durum, kötü bir seneye denk geldi 2023 talihlileri
-
Selam dostlarım. Siz burada saatleri ve dakikaları sayarken hatta ve hatta siteye girmeye çalışırken ben 6-7 Mayıs tarihlerinde Nahçıvan’da gezi, kamp ve kaya tırmanışında olacağım. Umarım o süreçte Chicago’daki hayalini kurduğum soğuk, yağmurlu günler, mişigın gölü ve gc aklıma gelmez de iyice doğaya odaklanırım. Umarım hayallerinize kavuşursunuz 😀🥰
-
@Hayri-Sozen Kalsın istemem :D İnşallah GC çıkarsa da gerek kalmaz oradan başvuru yapmaya. İsviçre her haliyle çok zor bir ülke..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum