• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. uykucu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    U
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 28
    • En İyi 11
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

uykucu

@uykucu

19
    İtibar
    48
    Profil Görüntülemeleri
    28
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

uykucu Takip etme Takip Et

uykucu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@waterman, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@uykucu express entry sizin için bence cok makul gözüküyor. Bir Amerika etmese de Kanada’da gelişmişlik açısından iyi bir ülke bence. Hem Kanada yeni bi yaşam kurup ondan sonrasında green card için girişimlerde bulunabilirsiniz. yabancı bi forumda tanıştığım biri vardı Kanada’da çalışıp ABD menşeili bi firmada iş bulup çalışma vizesiyle ABD’ye gitmişti. Yani Kanada’dan başlangıcı yapıp ABD’ye uzanabilirsiniz.

aslında ne Avrupa ne de Amerika ya yerleşmek sanıldığı kadar zor işler değil. Forumda herkes direkt GC çıksın kaçarak gideyim modunda olduğu için diğer şartları ya araştırmamış ya da gerekli koşulları sağlamak için çalışmamış. Önce herhangi bir dilde yazılım öğrenin, LinkedIn veya Indeed den remote (uzaktan) iş ilanlarına başvurun, emin olun o kadar çok iş var ki adamlar dolarla uzaktan çalışacak adam bulamıyor. sonrasında uzaktan çalıştığınız firma en fazla 1 sene içinde size sponsor olur, siz demeden ABD ya da Avrupa ya çağırır. Ya da adam akıllı İngilizce çalışıp IELTS puanı alın EXPRESSENTRY ya da SKILLED direkt cepte zaten.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      U
      uykucu
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Cümleten hayırlı bayramlar diliyorum

U
      uykucu

@redsat2000 tebrik ederim umarım herşey gönlünüzce olur. Benim kafamda ise bambaşka sorular var dv2024 ü kazansak bile ilk çıkış 2024 senesinde olacak o zamn da Yeşil Pasaportum çıkmış olacak, Avrupa mı Amerika mı karamsarlığındayım sadece. Yüksek Yazılım mühendisiyim İngilizce ve Fransızcam var, İsviçre ve Abd arasında kararsızım

U
      uykucu

Hiç hevesim olmamasına rağmen 5 gün kala inanılmaz bir heyecan aldı içimi, hepinize iyi şanslar diliyorum

U
      uykucu
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

2024 açıklanmadan 2025 te yerimizi alalım 🕊

U
      uykucu

@tolgasatir katılıyorum

U
      uykucu

İyi akşamlar forumdaşlar, 37 yaşında memurum ve ilk kez GC ye başvuruyorum, sanırım 40 yaşıma kadar bu kaotik ülkede yaşayabilecek sabrı kendimde bulamıyorum. Her geçen sene daha da cahilleşen bir toplum ve bir türlü medeni olamayan daha apartman yaşantısını bile sindirememiş bir millet. 2 sene sonra Yeşil Pasaport alma hakkım geliyor sonrasında bir dakika daha durmam gayri. Yazılım Mühendisiyim İngilizce ve Fransızcam var, yeşil pasaport ile avrupaya gidip şirketlerle yüz yüze görüşen tüm arkadaşlarım olumlu dönüş aldı, çalıştığım ekipte bi ben kaldım, GC çıkarsa o iki yılı beklememe de gerek kalmayacak inşallah, hepimizin hakkında hayırlısı.

U
      uykucu

@waterman ne kadar erken giderseniz o kadar şanslısınız, sonrasında evlilik, çocuk vs. durum giderek zorlaşıyor. Tabi zamanı kendinize donanım ekleyerek ve yabancı dil öğrenerek geçirirseniz bu durumu avantaj olarak da kullanabilirsiniz. Ben açıkçası Yeşil Pasaport alacağım kesin olduğundan hep kendimi ona göre hazırladım, aslında yazılım sektöründe sponsor olmayı kabul edecek durumda binlerce şirket var. LinkedIn üzerinden 1 senedir eleman bulamayan firmalar var, genç arkadaşlarım değerlendirebilir. Biz greencard olmasa bile 2 seneye Yeşil Pasaport ile Schengen e geçebiliyoruz ama siz bekledikçe herşey daha da kaotik olabilir.

U
      uykucu

@Hermitus bunu ben de merak ediyorum

U
      uykucu

@Programmer, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@uykucu İşte tüm mesele de bu. Oturup adam akıllı ingilizce çalışmak. Yapanlara lafım yok. Ama IELTS sınavını geçmek için süreklilik arz eden bir çaba ile sıkı bir şekilde çalışmak gerekir. Bunu başarabilen yol almaya başlar zaten. Hep diyorum "iletişim size birçok kapıyı açar".

Ben çalışan herkesin başarabileceğini düşünenlerdenim

U
      uykucu

uykucu tarafından gönderilen son iletiler

beklediğim gibi HAS NOT BEEN SELECTED

U
      uykucu
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

2024 açıklanmadan 2025 te yerimizi alalım 🕊

U
      uykucu

bendeki aşırı rahatlık ve daha şimdiden has not been selected i kabullenmek

U
      uykucu

@kemallacin, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@uykucu Hocam imzanızı anlayamadım. 37 yıldır Amerikaya gitmeyi mi bekliyorsunuz?

evet öyle sanırım

U
      uykucu

Milyonda bir bile umudum yok ama heyecandan uyuyamıyorum nedendir bilmem....hepimiz hakkında hayırlısı

U
      uykucu

Hiç hevesim olmamasına rağmen 5 gün kala inanılmaz bir heyecan aldı içimi, hepinize iyi şanslar diliyorum

U
      uykucu

Cümleten hayırlı bayramlar diliyorum

U
      uykucu

@Servet-Koyunci ilk olarak devam eden dava bilgileriniz adli sicil kaydında görünmez. Yargılanma sonucu HAGB alırsanız artık oda Adli Sicil Kaydında görünmüyor.

U
      uykucu

@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@cemyaman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar iyi akşamlar,Neden kazanan kişilerin case numberının son 2 veya 3 hanesinin gizlenip öyle yayınlanması isteniyor.Mesela ben kazanan birinin case numberını tam olarak bilirsem elime ne geçiyor ya da ne gibi bi tehdit söz konusu oluyor.Dolandırılma gibi şeyler mi oluyor nasıl oluyor.Yanlış anlaşılmasın 1 yıldır forumdayım olayı tam kavrayamadım .Bilen kişilerin açıklayacı cevaplarımı bekliyorum 😁

Kazanan kişinin case numberı ile ds260 doldurulabilir,kötü niyetli insanlar tarafından sekteye ugratılabilir bu yüzden bu uygulama var 🙂

mantıklıymış

U
      uykucu

@Programmer, içinde söyledi: Kaç Yıldır Green Carda Başvuruyorsunuz Ve Çıkmıyor ?

@uykucu İşte tüm mesele de bu. Oturup adam akıllı ingilizce çalışmak. Yapanlara lafım yok. Ama IELTS sınavını geçmek için süreklilik arz eden bir çaba ile sıkı bir şekilde çalışmak gerekir. Bunu başarabilen yol almaya başlar zaten. Hep diyorum "iletişim size birçok kapıyı açar".

Ben çalışan herkesin başarabileceğini düşünenlerdenim

U
      uykucu