6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
-
Herkese selamlar hepinize şanliurfada son 10 saate yaşanan ve yaşadığım olayları paylaşmak istedim
Ömrüm boyunca unatamayacigim kötü bir deneyim yaşadım son 8 saate deprem öyle şiddetliydi ki bir an öleceğimi zannettim bina yerinden oynuyordu
komşu binaların çoğu ya yıkıldı ya hasarlı her tarafta ağlama ve çığlıklarla doldu yardım edin diye enkaz altında kalanlar ağlayanlar birde bunlar yetmezmiş gibi sağanak yağmur,sis ve elektirikler yok hiç bir yerde o anki atmosferde insan ne yapacağını bilmiyor enkaz altındakilere yardım edelim diyorsunuz başka bina yıkılıyor üst üste böyle yıkılmaya başladı binalar etraf toz duman yardım edin diye bağiranlar. Herkese De bir umutsuzluk kimse ne yapacağını bilmiyor herkes birbirine bakıyor yardım gelsin birşey yapsın diyorsun ama görevliler sıkıntılı Şanlıurfa'da ki afad görevlilerini hiç söylemiyorum adamlar daha ne yaptığını bilmiyor 10 kişilik ekip geliyor içlerinden sadece bir tanesi biliyor işi o da zaten anlatıyor diğerlerine nasıl yapılır diye o dokuzu gelmese daha iyidir yani bizde yapardık o kadarını .Gideyim güvenli bir yer bulalım diyorsun şehrin her yeri aynı risk bir yere de gidemiyorusun akşam deprem oluyor binalara hasar veriyor tabi sabahta üst üste artçı depremler olunca onlarda yıkılıyor az önce bir tanesine şahit olduk.
Allah herkesin yardımcısı olsun kimse böyle bir deneyim sağlatmasin
Edit: saat 12.30 Urfa'da tekrara deprem oldu arabadayken bina üstümüze düşüyordu 2 saniyeler kurtulduk yeni binalar yıkıldı
-
kelimelerle tarifi olmayan acılar bunlar, görünüyor ki acı büyüyerek devam edecek (enkaz altındakiler sebebiyle), ölenlere rahmet, kalanlara sabır ve güç dilerim.
-
Sabah işe kalktığımda hep korktuğum haber ile karşılaştım, yıkılan bina sayısı çok fazla, umarım yaralamızı çabuk sararız umarım...
-
@cdzdcd inş hocam
-
@baran-bozdogan 7.7 mw olarak revize aldı gerçekden çok büyük bir enerji.
-
@crazycells Hatay'da telefon ve internet çalışmıyor diyorlar. Acil izin çıkarılıp, geçici de olsa kullanılabilir ve canlar kurtarılabilir.
-
Hepimize geçmiş olsun. Saat 04:18 ' de başladı ve artçı olarak devam etti. Özellikle kar yağışlı olan arabası olmayan canlarını kaybeden insanlar için üzüldüm. Mecbur kalmadıkça eve girmiyoruz.
-
@crazycells, içinde söyledi: 6 Şubat 2023 Gaziantep - Kahramanmaraş Depremi
Bu da ilginc bir karsilikli konusma... "Ulkedeki hukumet ne ise yariyor acaba?" diye sorgulatiyor...
Üst düzey yöneticiler yeterli Türksat uydusu var diyip reddetmişler diye okudum az önce.
-
Az önce bir deprem daha oldu Ankaradan hissettik
-
Adanada da oldu biz sokağa kactik
Artci -
7.5 yeni deprem olmuş Allah sabır versin
-
Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir zamandan geçiyoruz
-
@Emrah-Borazan İlkinden bağımsızmış
-
Allah yardimciniz olsun kizilaya bende kan verecegim
-
böyle artçı mı olur arkadaş Allahım sen yardım et

-
Ikinci bir deprem daha olmus. 7.6 olarak kayit edilmis ve merkezi Elbistan'a yakinmis.
-
@MySea aynen canlı yayında binalar yıkıldı resmen
-
Deprem bölgesinde olan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
-
Allah herkesi yardımcısı olsun. Heryer çok kötü insanlar evlerine giremiyor sürekli artçı sarsıntılar. Çok kötü
-
Cok gecmis olsun...
Deprem hem cok buyuk hemde yeryuzune cok yakin... Suan icin 3500 bina yikildi haberi var... 10binlerle ifade edilecek sayilara cikmasi muhtemel... Umarim mumkun oldugunca koordine saglanir ve insanlara ulasilir... Cok aci cook.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum