@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump Ankara'da ve şuan canlı yayını izliyorum F-35 mevzusu vs konuşuluyor ama tek kafamdaki soruyu kimse sormaz tabii. Ama Türkiye ile iletişimi çok iyi eğer böyle giderse ileride bize faydası dokunur.
Populist liderlerden fayda gelmez. Gelse de normal duzgun vatandaslar yerine, yandas yada muhalif gorunen yandaslara gelir. Burada bir cok kisi rahatsizliklarindan dolayi daha iyi bir hayati daha iyi bir yerde ariyor ve cogunlugu ortalamanin ustunde iyi insanlar. Yani kapsam disi o populist liderler ve avaneleri icin maalesef 😞
Turkiye ile karsilikli iliski seviyesinde olduklarini sanmiyorum. Ihtiyaci olani aliyor sadece. Maalesef uluslararasi camiada Turkiye'ye olan guven kayboldu. Salt muttefikliklik yada guvenden ziyade, cikar ve tehdit gostererek istedigini alma durumu var... Rusya, Avrupa, ABD hep bunu yapiyor son donemde...
Umarim greencard sisteminin onu yine acilir bir an once.

çünkü bizim türklerin kafa hep aynı çalışıyor:) herkes uber yapsın uberci türkler diye adımız çıksın sonra:))) valla adamlar sistemi kapatırlar :)))
️ hayırlı uğurlu oslun
mutlaka bakicam okuyacağım. Aslında telaşım kendimden çok çocuklarim için. Biri 4 yaşında biri henüz 21 aylık. Bu sene çıkması durumunda bile büyük oğlum okula başlama çağında olucak biz gittiğimizde. Başta dil konusu, okul konusu çok korkutuyo beni. Acaba daha küçükken gidebilmiş olsaydık dil konusunda sıkıntı çekmezler miydi daha mı kolay olurdu onlar için vs vs bir sürü boğucu düşünce