Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@serkanist hocam durumunuzu bilmiyorum. Yani neden halen burada kalma konusunda ısrar ettiğinizi ama vizeniz var gidin orada her durumda buradan daha güzel yaşantınız olacaktır. Bundan adım gibi eminim.
-
@denizci10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@serkanist hocam durumunuzu bilmiyorum. Yani neden halen burada kalma konusunda ısrar ettiğinizi ama vizeniz var gidin orada her durumda buradan daha güzel yaşantınız olacaktır. Bundan adım gibi eminim.
Bence Serkan'ın cevap bulması gereken soru şu, buraya geldiğinde gerçekten daha güzel yaşayacak mı :)
Bunun cevabını bulabilmesi için de dediğiniz gibi buraya gelip 6 ay, tabirimi bağışlayın, burnu sürtmeli ve günün sonunda artıları eksileri düşünerek bir karar vermeli. Çok mesele değil, 5/10 yetenekli hintliler bile H1B ile gelip ev alıp kalmışlar, yaşamlarını sürdürüyorlar.
Mesele uzaktan hep buraya gelmek gibi görünse bile evet biliyorum buraya gelmek çok zor, ancak daha zor olan şu ki buraya geldiğine değecek mi? -
@Kryptonite, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@denizci10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Bence Serkan'ın cevap bulması gereken soru şu, buraya geldiğinde gerçekten daha güzel yaşayacak mı :)
Bunun cevabını bulabilmesi için de dediğiniz gibi buraya gelip 6 ay, tabirimi bağışlayın, burnu sürtmeli ve günün sonunda artıları eksileri düşünerek bir karar vermeli. Çok mesele değil, 5/10 yetenekli hintliler bile H1B ile gelip ev alıp kalmışlar, yaşamlarını sürdürüyorlar.
Mesele uzaktan hep buraya gelmek gibi görünse bile evet biliyorum buraya gelmek çok zor, ancak daha zor olan şu ki buraya geldiğine değecek mi?Sizin gittiğinize değdi mi peki?
-
Haftasonunda farmers marketten alisveris yaptik. Domates onceden ya $0.79 yada $0.99 idi. Bu defa $1.49 olmus!
-
@MySea Peki ya gaz fiyatlari? Maine'de bir türlü 3.99un altina inmiyor.
-
@sadıkkurtoglu Washington State, benzin bu hafta $4.19a indi diye zil takip oynadik :D
-
@sadıkkurtoglu Delaware de bugun gas $3.55
-
@MySea Amerika eski Amerika değil. :) Bu kadar enflasyon mu olur. :)
-
@Programmer, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@MySea Amerika eski Amerika değil. :) Bu kadar enflasyon mu olur. :)
Ameriga bitmiş yavvv :D
-
@tolgasatir Amerika'da yaşanmaz artık. Arjantin cennet gibi. :)
-
bitmiş amerika biz gidene kadar toparlayıp bize uygun hale getirdikten sonra buyrun @Programmer @tolgasatir green kartınız diyecekler ondan çıkmıyor bize kıyamıyorlar gidip oralarda zorlanmayalım diye
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
bitmiş amerika biz gidene kadar toparlayıp bize uygun hale getirdikten sonra buyrun @Programmer @tolgasatir green kartınız diyecekler ondan çıkmıyor bize kıyamıyorlar gidip oralarda zorlanmayalım diye
ah şu federal hükümetin düşünceli halleri :D ya biz gidelim de gerekirse bi el de biz atarız toparlanmalarına :D
-
turklerin meshur bir sozu vardir, amerika hapsirirsa biz nezle oluruz gibi,amerikada herseylere zam geliyorsa dunyanin diger ulkelerindede zamlar geliyordur.gecen yil kilosunu12 dolara algigimiz kiyma simdi 16,17 dolar oldu,en dusuk oktanli benzinin litresi,$1,80
-
@sir-altan, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
turklerin meshur bir sozu vardir, amerika hapsirirsa biz nezle oluruz gibi,amerikada herseylere zam geliyorsa dunyanin diger ulkelerindede zamlar geliyordur.gecen yil kilosunu12 dolara algigimiz kiyma simdi 16,17 dolar oldu,en dusuk oktanli benzinin litresi,$1,80
biz biraz daha nezle olursak, zatüree ye bağlarız ordan da toparlarmıyız kim bilir.
-
@Programmer Kurulu duzenimiz olmasa geri donecegiz yegen 😉 Siz cennette yasiyorsunuz, kiymetini bilin 😁😁
-
Onceden $4'e aldigimiz organic sut $5.60 oldu.
$3'e aldigimiz sandwich ekmegi $5.50 oldu.
$18'e aldigimiz zeytinyagi $23 oldu.
$3'e aldigimiz organic yumurta $4.50 oldu.
$5.50'e aldigimiz organic seker $8.50 oldu.Hep dis gucler yuzunden oluyor bunlar. Neyse ki dun Iran'i yendik 🤣🤣
-
@MySea gerileme olur mu ? Her geçen yıl artış mı gösterir fiyatlar ?
-
@MySea sana cevabı meral akşener veriyor en güncel market videosu hep amerikada mı çekecekler buyrun Türkiye de çekilen market videosu
https://www.mynet.com/aksener-milletimiz-artik-markete-gitmek-bile-istemiyor-8179127-myvideo
-
Onceden $4'e aldigimiz organic sut $5.60 oldu.
$3'e aldigimiz sandwich ekmegi $5.50 oldu.
$18'e aldigimiz zeytinyagi $23 oldu.
$3'e aldigimiz organic yumurta $4.50 oldu.
$5.50'e aldigimiz organic seker $8.50 oldu.
Hep dis gucler yuzunden oluyor bunlar. Neyse ki dun Iran'i yendik
Bence gelin size de cennetten bir köşe ayıralım :face_with_tears_of_joy: Dış güçler çok tehlikeli, ona göre :)
-
Az once gordum, gas (benzin) $3.45 olmus.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum