Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@Programmer, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@MySea Amerika eski Amerika değil. :) Bu kadar enflasyon mu olur. :)
Ameriga bitmiş yavvv :D
-
@tolgasatir Amerika'da yaşanmaz artık. Arjantin cennet gibi. :)
-
bitmiş amerika biz gidene kadar toparlayıp bize uygun hale getirdikten sonra buyrun @Programmer @tolgasatir green kartınız diyecekler ondan çıkmıyor bize kıyamıyorlar gidip oralarda zorlanmayalım diye
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
bitmiş amerika biz gidene kadar toparlayıp bize uygun hale getirdikten sonra buyrun @Programmer @tolgasatir green kartınız diyecekler ondan çıkmıyor bize kıyamıyorlar gidip oralarda zorlanmayalım diye
ah şu federal hükümetin düşünceli halleri :D ya biz gidelim de gerekirse bi el de biz atarız toparlanmalarına :D
-
turklerin meshur bir sozu vardir, amerika hapsirirsa biz nezle oluruz gibi,amerikada herseylere zam geliyorsa dunyanin diger ulkelerindede zamlar geliyordur.gecen yil kilosunu12 dolara algigimiz kiyma simdi 16,17 dolar oldu,en dusuk oktanli benzinin litresi,$1,80
-
@sir-altan, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
turklerin meshur bir sozu vardir, amerika hapsirirsa biz nezle oluruz gibi,amerikada herseylere zam geliyorsa dunyanin diger ulkelerindede zamlar geliyordur.gecen yil kilosunu12 dolara algigimiz kiyma simdi 16,17 dolar oldu,en dusuk oktanli benzinin litresi,$1,80
biz biraz daha nezle olursak, zatüree ye bağlarız ordan da toparlarmıyız kim bilir.
-
@Programmer Kurulu duzenimiz olmasa geri donecegiz yegen 😉 Siz cennette yasiyorsunuz, kiymetini bilin 😁😁
-
Onceden $4'e aldigimiz organic sut $5.60 oldu.
$3'e aldigimiz sandwich ekmegi $5.50 oldu.
$18'e aldigimiz zeytinyagi $23 oldu.
$3'e aldigimiz organic yumurta $4.50 oldu.
$5.50'e aldigimiz organic seker $8.50 oldu.Hep dis gucler yuzunden oluyor bunlar. Neyse ki dun Iran'i yendik 🤣🤣
-
@MySea gerileme olur mu ? Her geçen yıl artış mı gösterir fiyatlar ?
-
@MySea sana cevabı meral akşener veriyor en güncel market videosu hep amerikada mı çekecekler buyrun Türkiye de çekilen market videosu
https://www.mynet.com/aksener-milletimiz-artik-markete-gitmek-bile-istemiyor-8179127-myvideo
-
Onceden $4'e aldigimiz organic sut $5.60 oldu.
$3'e aldigimiz sandwich ekmegi $5.50 oldu.
$18'e aldigimiz zeytinyagi $23 oldu.
$3'e aldigimiz organic yumurta $4.50 oldu.
$5.50'e aldigimiz organic seker $8.50 oldu.
Hep dis gucler yuzunden oluyor bunlar. Neyse ki dun Iran'i yendik
Bence gelin size de cennetten bir köşe ayıralım :face_with_tears_of_joy: Dış güçler çok tehlikeli, ona göre :)
-
Az once gordum, gas (benzin) $3.45 olmus.
-
@mukeya 2021'den bu yana fiyatlar artiyor. Onceden enflasyon 2% altindaydi. Duzelip eski haline doner mi? Bunu bence FED baskani bile bilmiyor!!
-
Bu yilin subat ayindan beri tuttugum bir excel var benzin harcamam ile ilgili. Birkac girdi eksik ama asagi yukari benzin fiyatlari hakkinda fikir verebilir nasil degisti diye subat ayindan beri. Eyalet New Jersey, benzini %99 hep Costco'dan aliyorum. Bugun yine almam lazim, suan Union'daki Costco'da $3.37 gosteriyor.

-
@eire, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Bu yilin subat ayindan beri tuttugum bir excel var benzin harcamam ile ilgili. Birkac girdi eksik ama asagi yukari benzin fiyatlari hakkinda fikir verebilir nasil degisti diye subat ayindan beri. Eyalet New Jersey, benzini %99 hep Costco'dan aliyorum. Bugun yine almam lazim, suan Union'daki Costco'da $3.37 gosteriyor.

Muhasebecilik var mı :D
-
@tolgasatir Malesef, muhendisim :)
-
@tolgasatir Malesef, muhendisim :)
öyle bir tablo yapmışsınız ki muhasebeci sandım :D Elinize ve sabrınıza sağlık ben genelde 2. sıradan sonra aman bunu yzmakla kim uğraşacak diyip bırakıyorum :D
-
@tolgasatir Benim icin az biraz takinti bu kayit tutma olayi. Isimde baya yardimci oluyor ama kisisel hayatimda tuttugum kayitlar cok da gerekli degil. Yine de zaman geliyor bir geri donup bakmak gerekebiliyor. Asagida elektrik ve dogalgaz faturalarim icin tuttugum kayitlar da var, onlar da 1 odali ev giderleri icin fikir verebilir. Tablolari kendi anlamam icin yaptigimdan biraz karisik olabilir, tablonun en sonundaki deger toplam fatura degeri.
Elektrik - PSEG

Dogalgaz - Elizabethtowngas

Bunun bir de kredi karti harcamalarim versiyonu var ama orda cok kisisel bilgi var, paylasmayayim. Biz harcamalarimizin neredeyse %95'ini kredi karti uzerinden yaptigimizdan nereye ne kadar para gitmis iyi oluyor takip etmesi.
-
@tolgasatir Benim icin az biraz takinti bu kayit tutma olayi. Isimde baya yardimci oluyor ama kisisel hayatimda tuttugum kayitlar cok da gerekli degil. Yine de zaman geliyor bir geri donup bakmak gerekebiliyor. Asagida elektrik ve dogalgaz faturalarim icin tuttugum kayitlar da var, onlar da 1 odali ev giderleri icin fikir verebilir. Tablolari kendi anlamam icin yaptigimdan biraz karisik olabilir, tablonun en sonundaki deger toplam fatura degeri.
Elektrik - PSEG

Dogalgaz - Elizabethtowngas

Bunun bir de kredi karti harcamalarim versiyonu var ama orda cok kisisel bilgi var, paylasmayayim. Biz harcamalarimizin neredeyse %95'ini kredi karti uzerinden yaptigimizdan nereye ne kadar para gitmis iyi oluyor takip etmesi.
sanırım benim meslekten dolayı soğudum excel den :D data analistliği yapıyorum şuan 8 saatim nerdeyse excel de geçiyor sıkılmış da olabilirim :D
-
@MySea umarım eskisinden daha iyi olur hersey teşekkür ederim bilgi için 👋🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum