ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@denizci10 teşekkür ederiim
-
@Programmer çok teşekkür ederiim
-
Herkese mutlu huzurlu ve bol şanslı süreçler dilerim.🍀 Dün geceden beri 44 sayfayı okudum. @denizci10 @ayvalik10 @dytmelek @MySea @OrlandoGücü @ahsenaydgdu tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.Güncellemelerinizi bekliyor olacağım
-
@talhaxes, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@ayvalik10 merhaba mülakatım güzel geçti ve kazandım toplam 5 yıllık vize verdiler
Hayırlı olsun
-
@Benmari ne mutlu bize ki birilerinin bir çırpıda tecrübelerimizi okuması ve teşekkür etmesi... inşallah işinize yararlı faydalı bilgilere ulaşmışsınızdır.
-
@Borahan-Güven bilet aldınız mı bilmiyorum ama almaya gerek olmayabilir. Ben o sabah havaalanında beklerken sanfrancisco dönüş rezerve ettim 1 gün süreyle. Onu göstercektim ama gerek kalmadı.. riske atmak istemezsenizde full iadeli şekilde alırsınız ama hepsi iade olurmu olmaz mı onu ben bilemiyorum
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Borahan-Güven bilet aldınız mı bilmiyorum ama almaya gerek olmayabilir. Ben o sabah havaalanında beklerken sanfrancisco dönüş rezerve ettim 1 gün süreyle. Onu göstercektim ama gerek kalmadı.. riske atmak istemezsenizde full iadeli şekilde alırsınız ama hepsi iade olurmu olmaz mı onu ben bilemiyorum
sen ev konusunu ne yaptın buraya da yaz da insanlar sevinsin :D
-
@Benmari teşekkür ederiim
-
@tolgasatir, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
sen ev konusunu ne yaptın buraya da yaz da insanlar sevinsin :D
Evet @ahsenaydgdu çok merak ediyorum Instagramdan da yazdım herşey yolunda mı
-
@tolgasatir arkadaşlarla 2 odalı bir evi paylaşıyoruz baya keyifli şuan herşey yoluna girdi 😊
-
Guncellenecek
-
@tolgasatir arkadaşlarla 2 odalı bir evi paylaşıyoruz baya keyifli şuan herşey yoluna girdi 😊
Aynen biz konuştukta arkadaşlar da seni merak ediyordu ondan bilmiyormuş gibi yazayım dedim :D
-
@ahsenaydgdu Gün geçtikçe daha da güzel olacaktır eminim, hepimiz demiyor muyuz ilk zamanlar zorlanacağız ama sonu güzel olacak diye :slightly_smiling_face:
-
Arkadaşlar merhaba,
Aralık sonu gibi ABD'ye turist vizesi ile seyahat edeceğim. 1.5 2 ay kadar kalıp döneceğim. Pasaportumun süresi 19.06.2023'te dolacak. Girişte bunu sorun ederler mi sizce? Yeşil pasaport sahibiyim ve süreyi uzatmak için randevu almaya çalışıyorum ama imkansız. Hiç boş yer yok. -
@Oneirou 6 ay sonrası için bittiği için sorun etmezler. Mülakat olsun yada başka bir olay için pasaport ile gideceğin zaman bitiş tarihi gittiği tarihten en az 6 ay öncesinden bitmemesi gerekiyor. Fakat yılbaşı artışından dolayı harçlar inanılmaz artacağı için bence yine de çıkarmanız sizin için iyi olur. Sonuçta haziran ayından sonra belli dönemler de tekrar pasaport ile seyahat edersiniz bu yüzden çıkarmanız maddi yönden avantajlı olur.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Oneirou 6 ay sonrası için bittiği için sorun etmezler. Mülakat olsun yada başka bir olay için pasaport ile gideceğin zaman bitiş tarihi gittiği tarihten en az 6 ay öncesinden bitmemesi gerekiyor. Fakat yılbaşı artışından dolayı harçlar inanılmaz artacağı için bence yine de çıkarmanız sizin için iyi olur. Sonuçta haziran ayından sonra belli dönemler de tekrar pasaport ile seyahat edersiniz bu yüzden çıkarmanız maddi yönden avantajlı olur.
Teşekkür ederim cevap için. Herkes yılbaşından önce yenilemeye çalışıyor o yüzden nüfus müdürlüklerinden randevu almak imkansız.
-
Bir sorum daha var. Daha önceki ABD seyahatlerimde biletimi hep gidiş-dönüş aldım. Pasaport kontrolü sırasında ne kadar kalacağımı, dönüş tarihimi sordular ama dönüş biletime kimse bakmadı. Bu sefer dönüş tarihim net değil. Tek yön bilet almayı düşünüyorum. Sorun olur mu acaba? Bu konuda tecrübesi olan var mı?
-
@Oneirou turist vizesinde donus bileti olmaması sikinti yaratabilir özellikle bu donemde. mümkünse siz göstermelikte olsa bir dönüş bileti rezerve edin.
-
Dönüş biletini soruyorlar çünkü eğer yolcu ülkeye kabul edilmez ve geri gönderilirse (deport) uçak biletini getiren havayolu karşılamak zorunda kalıyor, üstüne bir de havayolu firmasına ceza kesiliyor diye biliyorum. Konu hakkında havayolu yer ve uçuş görevlisi kişiler daha net bilgi verebilir. Zorla dönüş bileti aldırabilirler biniş kapısında, ki bu çok daha pahalı olur. Gidiş-Dönüş biletin gidişine bindiğinizde dönüşü iptal edemiyorsunuz. Bu başıma geldi oradan biliyorum. Dönüşü rezervasyon kabul ederlerse o yöntem denenebilir.
-
@Oneirou zaman sorununuz yoksa gidip başka bir ilçeden veya ilden başvurabilirsiniz. yüzde 123 artacağı için her türlü bu maliyetin altında size masraf çıkacaktır. 1800 tl ye yakın zam gelecek. siz 1800 tl ye Iğdır a gidip başvuru yapıp geri gelirsiniz. Iğdır ı da görmüş olursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum