ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@tolgasatir, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@denizci10, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@tolgasatir bana hava hoş. benim hesabı @Ping-PONG ödeyecek. gerisini sen düşün vallahi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Göztepe nakkaş dediğine göre benimkinin de bir kısmına talip gibi duruyor :D
İkiniz de benden zenginsiniz. Hesap yapıyorsunuz, ayıptır. 😂
şunu yazarken hiç utanmadın dimi :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Ping-PONG, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@denizci10, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@tolgasatir bana hava hoş. benim hesabı @Ping-PONG ödeyecek. gerisini sen düşün vallahi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Göztepe nakkaş dediğine göre benimkinin de bir kısmına talip gibi duruyor :D
İkiniz de benden zenginsiniz. Hesap yapıyorsunuz, ayıptır. 😂
şunu yazarken hiç utanmadın dimi :D
Niye utanıyorum yahu 😂
Garibanım birader ben senin yanında.
-
@ayvalik10 merhaba mülakatım güzel geçti ve kazandım toplam 5 yıllık vize verdiler
-
Hayırlı olsun fizeniz 5 yıl mı öğrenci mi ?
-
@talhaxes, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@ayvalik10 merhaba mülakatım güzel geçti ve kazandım toplam 5 yıllık vize verdiler
Hayırlı olsun vizeniz :)
B1/B2 konusu altında mülakat deneyiminizi bekliyoruz :) -
@talhaxes çok sevindik hayırlı olsun açın kapıyı diye girersin amerikaya
-
@talhaxes Hayır olsun genç arkadaşımız.
-
@talhaxes hayırlı olsun.
-
@ayvalik10 aynen öyle yapicam çok teşekkür ederim
-
@Borahan-Güven 5 yıl geçerli f1 vizesi verdiler
-
@denizci10 teşekkür ederiim
-
@Programmer çok teşekkür ederiim
-
Herkese mutlu huzurlu ve bol şanslı süreçler dilerim.🍀 Dün geceden beri 44 sayfayı okudum. @denizci10 @ayvalik10 @dytmelek @MySea @OrlandoGücü @ahsenaydgdu tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.Güncellemelerinizi bekliyor olacağım
-
@talhaxes, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
Hayırlı olsun
-
@Benmari ne mutlu bize ki birilerinin bir çırpıda tecrübelerimizi okuması ve teşekkür etmesi... inşallah işinize yararlı faydalı bilgilere ulaşmışsınızdır.
-
@Borahan-Güven bilet aldınız mı bilmiyorum ama almaya gerek olmayabilir. Ben o sabah havaalanında beklerken sanfrancisco dönüş rezerve ettim 1 gün süreyle. Onu göstercektim ama gerek kalmadı.. riske atmak istemezsenizde full iadeli şekilde alırsınız ama hepsi iade olurmu olmaz mı onu ben bilemiyorum
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@Borahan-Güven bilet aldınız mı bilmiyorum ama almaya gerek olmayabilir. Ben o sabah havaalanında beklerken sanfrancisco dönüş rezerve ettim 1 gün süreyle. Onu göstercektim ama gerek kalmadı.. riske atmak istemezsenizde full iadeli şekilde alırsınız ama hepsi iade olurmu olmaz mı onu ben bilemiyorum
sen ev konusunu ne yaptın buraya da yaz da insanlar sevinsin :D
-
@Benmari teşekkür ederiim
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
sen ev konusunu ne yaptın buraya da yaz da insanlar sevinsin :D
Evet @ahsenaydgdu çok merak ediyorum Instagramdan da yazdım herşey yolunda mı
-
@tolgasatir arkadaşlarla 2 odalı bir evi paylaşıyoruz baya keyifli şuan herşey yoluna girdi 😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum