ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
-
@dytmelek Sizden bildirim gelince sizde mi gittiniz dedim 😂
-
@Erkand, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Sizden bildirim gelince sizde mi gittiniz dedim 😂
Ah keşke :folded_hands_light_skin_tone: evimizi satışa çıkardık onu bekliyoruz, satılsın hemen bilete bakıp yolumuzu çizeceğiz. Maalesef bu aralar ev piyasası durgun gidiyormuş, bakalım ne zaman satılır, beklemedeyiz
-
@dytmelek Evet kimse de para kalmadi ki ev alsin 🥲 Umarim bir an once gidersiniz 🙏
-
@Erkand, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri
@dytmelek Evet kimse de para kalmadi ki ev alsin 🥲 Umarim bir an once gidersiniz 🙏
evet maalesef durum öyle ve bankalar da yüksek kredi vermiyormuş, bakalım kısmet ne zaman yol görünecek bize de
-
@denizci10 LA yı tek başına listenin en başına alır bu
-
@ahsenaydgdu Tamam işte ben de onu diyorum. Biri salatayı yapsın, biri etleri şişleri hazırlasın, biri de pişirsin. Ben de kasada otururum :)
-
@Alper-Bayram Aynen. İnşallah bende öyle düşünüyorum, umarım ayakta dururuz
-
@dytmelek Los Angeles İdmanyurdu yapayımmı 😂😂🤠🤠
-
@OrlandoGücü Bu kadar plandan sonra uygundur tabi :)
-
@OrlandoGücü ahahah nick değiştirme hakkı sınırlıysa acele etme derim :face_with_tears_of_joy: son durak belli olsun, yoksa Ahsen ikna etti LA kesin mi?
-
Bu ileti silindi! -
@dytmelek Ventura tarafında sponsor buldum, Aralık sonu kesinleşecek. Ozamana kadar free takılacağım, aslında direk Boston düşünüyordum ama hayat şuan çok farklı sürüklüyor beni. Geçen hafta Ventura hiç ortada yoktu. Şimdi evsahibi çok iyi diye adamla anlaştım, Ventura tarafı kesinleşene kadar Nj de kalacağım
-
@OrlandoGücü süper haber bu gerçekten çok sevindim. Herkese hep diyordum ki oraya gittiğimizde eminim karşımıza hiç düşünmediğimiz fırsatlar çıkacak, sizinki de aynı öyle olmuş. Umarım yeni yılda sponsorluk işi kesinleşir. tekrardan hayırlı olsun :folded_hands_light_skin_tone:
-
@dytmelek Bence bu ciddi bir karar. Cesaretinizi tebrik ediyorum. Ne olacağını bilmediğiniz bir yola çıkmak için evinizi satmaya karar vermek kolay bir karar değil. Malum artık memlekette ev almak hayal oldu. Son çare olarak benim de aklımda. Allah pişman etmesin.
-
@OrlandoGücü Ventura dediğiniz bir bölge mi ?
-
@dytmelek teşekkür ederim, gelişmeler oldukça haberleşiriz zaten
-
@Programmer Los Angeles a 1 saat mesafede
-
@OrlandoGücü hahahahahah yok artık :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@OrlandoGücü Anladım, teşekkür ederim. İnşallah sponsorluğunuz gerçekleşir. Hayallerinize kavuşursunuz.
-
@OrlandoGücü harika haber çok sevindim sen yola çık yol sana görünür diyolar ya gerçekten de öyle olmuş yollar görünmeye başlamış bile :clapping_hands: :clapping_hands:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum