-
@serdaragorn hazır metin için teşekkürler. Ben de benim bölgemdeki Congress Rep. Buddy Carter ‘a email attım. Bakalım ne cevap gelecek dönüş yapacaklar mı? . @Muhtaradana yüzdük yüzdük sonuna geldik . Bekleyen herkesin hakkında hayırlısı
-
@serdaragorn elinize sağlık harikasınız
-
@redsat2000 evet dediğiniz gibi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Size mutlaka dönüş yapacaklardır, dönüş yapmazlarsa şayet sizden ricam talebi arada sırada tekrarlamanız Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
Bu davaların kaybedilmesi gelecek için benzer davaların tamamının önünü kapatacak, çünkü hükümet dv20-21 davaları devam ederken geçmişte Müslim ban olarak bilenen pp9645 aleyhine açılmış davanın supreme courtta hükümet lehine sonuçlanmasını defalarca kullandı.Eğer bu temyiz talebi devam eder ve devre mahkemesi (circuit court) veya sonrasında supreme courtta göçmenler kaybederse bu sonucu diğer tüm göçmen davalarında kullanmak isteyeceklerdir.Konuyla alakası olmasa bile bu tür lehlerine olan yüksek mahkeme kararlarını kullanmakta çekinmiyorlar. Bunun için şimdiden bu temyiz talebinin geri çekilmesi lazım.
Umarım bu yaptığımız çalışmalar family based vizelerindeki birikiminde azaltılmasına yardımcı olur. Tüm etkilenen göçmen grupları dayanışma halinde ve birbirlerinin kampanyalarına şu anda destek veriyor.
-
@serdaragorn metin icin cok tesekkurler. ben de illinois icin gerekli ufak duzenlemeleri yapip Bill Foster'a gonderdim. Demokrat bir adaymis, arastiramadim ama umarim gocmen politikasi destekleyen biridir ve faydasi olur.
-
-
@kmryldz çok teşekkür ederiz, yeni göçmen olmuş bir arkadaşımızın bu şekilde duyarlı olması bizim için çok anlamlı
-
@Muhtaradana rica ederim, bir gelisme olursa mutlaka yazacagim.
-
Eyaletinizdeki senatorlere ulasmak icin asagidaki linke tiklayin:
https://www.senate.gov/senators/senators-contact.htm?OrderBy=state
Daha sonra eyaletinizi secin ve arkasindan hemen eyaletinizin senatorlerini secin. Resimlerinin altindaki "Contact" yazan yere tiklarsaniz, sizi senatorun websitesine goturuyor. Daha sonra uygun sekilde once kisisel bilgilerinizi giriyorsunuz, daha sonra da iletmek istediginiz mesaji yazip, gonderiyorsunuz.
-
Biraz once ilgili bir mesaji Delaware eyaleti senatorlerinden ve Baskan Biden'in cok yakin arkadasi olan Chris Coons'a gonderdim. Cevap gelince, sizleri de bilgilendiririm..
-
@MySea desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
-
Simdilik gelen cevap asagida:
Dear Mr. MySea,
Thank you for contacting me. I have received your message and wanted to let you know that I appreciate your engagement. Please know that your input shapes my work in Congress and that I maintain a commitment to respond to those I serve in a timely manner. It is an honor to represent Delaware in the United States Senate, and I look forward to responding to your message in greater detail soon.
Sincerely,
Christopher A. Coons
United States Senator -
-
-
Kusura bakmayın konu dışı. Sanırım birinin bana garezi var. Mülakat alalım diye retweet yapıyordum. Başka paylaşımım da yoktu. Hesabımı kalıcı olarak askıya almışlardı. Ben de başka bir e-mail ile yeni hesap açtım. Bunu da kalıcı olarak askıya almışlar. İkisinde de SaveDiverstyVisa 'dan retweet yapınca oldu bu. Bir anlam verebilen var mı ?
-
@Programmer tweetir bazen böyle şeyler yapıyor, muhtemelen sizi spam olarak algılamıştır. Lütfen yeni bir hesap açın size önerdikleri kişileri takip edin tweetirda sadece göçmen vizeleri üzerine olan paylaşımları değil, farklı konulardada beğeni paylaşım yapın o zaman sizi normal kullanıcı olarak algılarlar diye düşünüyorum. Savediversityvisa altındaki kopyala yapıştır çoğu tweeti spam olarak gösteriyor
-
-
-
-
-
@Muhtaradana bu olayı bu hale getirip sesi bu şekilde duyuran herkesi canı gönülden tebrik ederim. Hakkınız olanı almanıza çok az kaldı
#WeWillNeverGiveUp!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum