Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen Vizelerini Kurtar

Taşındı Gündem
29 10 1.2k 11
  • ⭐⭐⭐⭐

@serdaragorn hazır metin için teşekkürler. Ben de benim bölgemdeki Congress Rep. Buddy Carter ‘a email attım. Bakalım ne cevap gelecek dönüş yapacaklar mı? . @Muhtaradana yüzdük yüzdük sonuna geldik . Bekleyen herkesin hakkında hayırlısı

• @serdaragorn elinize sağlık harikasınız

• @redsat2000 evet dediğiniz gibi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Size mutlaka dönüş yapacaklardır, dönüş yapmazlarsa şayet sizden ricam talebi arada sırada tekrarlamanız Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.

Bu davaların kaybedilmesi gelecek için benzer davaların tamamının önünü kapatacak, çünkü hükümet dv20-21 davaları devam ederken geçmişte Müslim ban olarak bilenen pp9645 aleyhine açılmış davanın supreme courtta hükümet lehine sonuçlanmasını defalarca kullandı.Eğer bu temyiz talebi devam eder ve devre mahkemesi (circuit court) veya sonrasında supreme courtta göçmenler kaybederse bu sonucu diğer tüm göçmen davalarında kullanmak isteyeceklerdir.Konuyla alakası olmasa bile bu tür lehlerine olan yüksek mahkeme kararlarını kullanmakta çekinmiyorlar. Bunun için şimdiden bu temyiz talebinin geri çekilmesi lazım.

Umarım bu yaptığımız çalışmalar family based vizelerindeki birikiminde azaltılmasına yardımcı olur. Tüm etkilenen göçmen grupları dayanışma halinde ve birbirlerinin kampanyalarına şu anda destek veriyor.

• @serdaragorn metin icin cok tesekkurler. ben de illinois icin gerekli ufak duzenlemeleri yapip Bill Foster'a gonderdim. Demokrat bir adaymis, arastiramadim ama umarim gocmen politikasi destekleyen biridir ve faydasi olur.

• @kmryldz çok teşekkür ederiz, yeni göçmen olmuş bir arkadaşımızın bu şekilde duyarlı olması bizim için çok anlamlı

• @Muhtaradana rica ederim, bir gelisme olursa mutlaka yazacagim.

• Eyaletinizdeki senatorlere ulasmak icin asagidaki linke tiklayin:

https://www.senate.gov/senators/senators-contact.htm?OrderBy=state

Daha sonra eyaletinizi secin ve arkasindan hemen eyaletinizin senatorlerini secin. Resimlerinin altindaki "Contact" yazan yere tiklarsaniz, sizi senatorun websitesine goturuyor. Daha sonra uygun sekilde once kisisel bilgilerinizi giriyorsunuz, daha sonra da iletmek istediginiz mesaji yazip, gonderiyorsunuz.

• Biraz once ilgili bir mesaji Delaware eyaleti senatorlerinden ve Baskan Biden'in cok yakin arkadasi olan Chris Coons'a gonderdim. Cevap gelince, sizleri de bilgilendiririm..

• @MySea desteğiniz için çok teşekkür ederiz.

• Simdilik gelen cevap asagida:

Dear Mr. MySea,

Thank you for contacting me. I have received your message and wanted to let you know that I appreciate your engagement. Please know that your input shapes my work in Congress and that I maintain a commitment to respond to those I serve in a timely manner. It is an honor to represent Delaware in the United States Senate, and I look forward to responding to your message in greater detail soon.

Sincerely,

Christopher A. Coons
    United States Senator

• Amerika'da olup kampanyaya destek veren, sosyal medyadan destek veren herkese teşekkür ederiz. Ama daha fazla desteğe ihtiyacımız var.

• ⭐⭐⭐

Kusura bakmayın konu dışı. Sanırım birinin bana garezi var. Mülakat alalım diye retweet yapıyordum. Başka paylaşımım da yoktu. Hesabımı kalıcı olarak askıya almışlardı. Ben de başka bir e-mail ile yeni hesap açtım. Bunu da kalıcı olarak askıya almışlar. İkisinde de SaveDiverstyVisa 'dan retweet yapınca oldu bu. Bir anlam verebilen var mı ?

• @Programmer tweetir bazen böyle şeyler yapıyor, muhtemelen sizi spam olarak algılamıştır. Lütfen yeni bir hesap açın size önerdikleri kişileri takip edin tweetirda sadece göçmen vizeleri üzerine olan paylaşımları değil, farklı konulardada beğeni paylaşım yapın o zaman sizi normal kullanıcı olarak algılarlar diye düşünüyorum. Savediversityvisa altındaki kopyala yapıştır çoğu tweeti spam olarak gösteriyor

• Mücadeleye devam ediyoruz verilen sözler ve yapılan icraatler arasındaki çelişki çok bariz olmasına rağmen halen legal göçmenlik yolunda ilerleyenler için harekete geçilmedi

• Asla vazgeçmeyeceğiz

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana bu olayı bu hale getirip sesi bu şekilde duyuran herkesi canı gönülden tebrik ederim. Hakkınız olanı almanıza çok az kaldı

#WeWillNeverGiveUp!

Benzer Başlıklar

• Ulusal Göçmen Mirası Ayı (Haziran 2021)

Gündem
    4
    7 Oy
    4 İleti
    162 Bakış
    thementorT
    @gucarslan paylaşım için teşekkürler. İnşallah kısa vadede sonuna gelmiş olduğumuz bu DV2021 sürecini kurtaracak bir adım atarlar da sözleri anlamlı hale gelir değerli yöneticilerin :)
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)

Gündem
    235
    2 Oy
    235 İleti
    14k Bakış
    crazycellsC
    @Doncarleone, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021) @crazycells Yani demek istediğim şu gibi, Ben Ab ülkesinde işe başlayacağım kontrat yapıldı ya da eğitim alacağım orada. nvcye yazıp babama refund yapın ya da bana en kısa zamanda mülakat ayarlayın gcardımı alıp o şekilde ab ülkesine gideyim deme şansımı merak ettim. Isterseniz deneyin ama sayin @MySea 'nin dedigi gibi odediginiz ucretlerin nerdeyse tamami non-refundable.
  • Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Gündem
    1k
    15 Oy
    1k İleti
    88k Bakış
    gucarslanG
    @zecch hiçbir DV2021 kazananı möülakata çağırılmıyor, aldığınız duyun hatalı muhtemelen. süreciniz için bu başlığı takip edin lütfen; https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/8475
  • Amerika Göçmen kontenjanı düşürülüyor

Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    266 Bakış
    K
    Reuters mülteci (refugee) olduğunu yazmış. https://www.reuters.com/article/us-usa-immigration/trump-administration-plans-to-slash-number-of-refugees-for-us-resettlement-idUSKBN1WB2XH
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k