Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
2.2k 202 176.0k 244

• @ahsenaydgdu Tedbirli olmakta fayda var tabi. Haklısınız. Herşey gönlünüzce olsun.

• @ahsenaydgdu Ahsen hanım uzun süredir hatta vize alma sürecinizin başından beri sizi takip ediyorum adınıza çok mutlu oldum :) Ben de heyecanla tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyordum hatta özelden mesaj mı atsam diye düşünmeden edemedim :) Ben de Aralık ayında geliyorum, benzer süreçlerden geçeceğim. Girişte umarım 6 ay izin verirler de sorun yaşamadan süreci tamamlarım. Los Angeles'a iniyorum, müsait olursanız koşullar elverir ise sizi ziyaret etmek isterim. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Son olarak hazırlamış olduğunuz road trip haritasını fikir oluşturması açısından paylaşabilirseniz çok sevinirim :)

• @ahsenaydgdu Çok istiyordun, sonunda başardın ne mutlu sana çok sevindim, okurken heyecanınıza ortak oldum süpeerr 🥳🥳

• @Gökhan-A coook tesekkur ederimm iyi dilekler icin sagolunn :))))

• @frukogazoz sagoll kardesim ya darisi basina insallah hersey gonlune gore olsunn :))))

• ⭐⭐⭐

@Diego ahahaha gulgun ablacim sagolasin baska bi post atmadim anca elim erdi bunu yazip atabildim.. ev 1+1 guzel sakin bir muhitteyiz 2400 kiramiz evden cok memnunuz bahcesi var minik bi tane oraya isiklar aldik geceleri oturuyoruz hesap kitap yaparken ahahaha ben gunduz kahve aliyorum gecip oturuyorum genelde gunum orda ve mutfakta hazirlama yaparak geciyor.. suan icin hersey cok guzel gidiyorr.. insallah en kisa surede sizide buralarda gormek isterimm

• ⭐⭐⭐

@Erkand insallahhh erkan bey uzun vadede hedef o 3 ay sonra change of status basvurusunu yapicam nasip olursa :)) iyi dilekler icin tesekkur ederimmm

• ⭐⭐⭐

@Zelene insallahh amiiin :)) yeni seyler oldukca yazacagim hic merak etmeyin opuyorum cok

• ⭐⭐⭐

@mexido cok tesekkur ederimmm... sizide en kisa surede bekleriz :) bu arada youtube icin produksiyon lazim henuz onlari halledemedik hemde ne cekicez ki market pazar videosu dolu youtube... olursa ben muhasebe kanalindan bu islere nasil girdik naptik neettik onla ilgili cekerim

• ⭐⭐⭐

@MySea tesekkur ederimm abi cok sagolasin bilemedigim bir sey olursa ilk aklima sen geliyosun hemen msjlardan click click yapivririm haberinn olsuun :)

• @tolgasatir ahahaha tolga bey gercekten cok tesekkur ederim gelmesini istedigim 2 koli var ama kargodan fiyat almaya korkuyorum 1000 lerce dolar isterler kesinn.. onun disinda suanlik bir ihtiyacimiz yok cok sukur :) sizde esinizi ikna edip en kisa surede greencard disinde bir yola girin bence sahsen benim esimde cok sicak degildi ben bazen diyorum sakasina takiliyorum ona oof ya bekledigim gibi cikmadi diye iyi don madem ben asla donmem diyor ahaha okadar benimsedi yani buralari gorunce fikri muhakkak degisir.

• ⭐⭐⭐

@waterman tesekkur ederim valla hersey hizla gelisti bende normalde 20 eylulde mulakatimiz vardi one aldik vizeyi aldik bileti aldik derken bugun burdayiz 1 hafta oldu.. bugun yazacak olursam evdeydim bilgisayardan kardesimin cvsini h2blere gondermeye basladim biraz temizlik biraz yemek boyle yani suanlik araba alma niyetine girdik onun icin esim arastirmalarda bugunluk boyleyiz :))))

• ⭐⭐⭐

@Ranje cok tesekkur ederim cok sagolun herseyin basi saglik dediginiz gibi saglik olsun gerisini ben bi yolunu bulurum :) Burasinin havasina bayildik.. sicak ama terletmiyor bunaltmiyor.. nem yok gibi cips unutmusum balkonda bayatlamamisti mesela o iklimiyle alakali en cok hosuma giden sey oldu..

• @meli bende o dediginizden guc aliyorum suan cok yeni umutsuzluga hic kapilmadim ama zamanla ne olur bilemem kendime hep hatirlattigim sey remember why you started :)

• @Muhtaradana muhammed bey cok sagolun msjiniz beni cok mutlu etti diger mesajlarda oyle gel zaman git zaman sevdirmisim kendimi ne mutlu bana insallah en kisa surede sizinde sureciniz olumlu sonuclanir sizleride buralarda goruruz bulusmalar duzenleriz :) kendinize iyi bakin

• @corleone132 aa cok sevindim los angelesta forumdan birisiyle bulusmak biizm icinde cok iyi olur.. ozelden ben size plani gondereyim

• @ahsenaydgdu çok teşekkür ederim müsait olduğunuzda bekliyorum planı:) Yeni hayatınızda mutluluklar...

• ⭐⭐⭐

@FreeMen sonunca gercekten havaalanindan cikinca bi sigara yaktim gozlerim doldu... sonunda be dedim iste buu :)))

tesekkur ederim sagolun ben okuturken tebessum ettirebildiysem ne mutlu bana :)

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

@Erkand insallahhh erkan bey uzun vadede hedef o 3 ay sonra change of status basvurusunu yapicam nasip olursa :)) iyi dilekler icin tesekkur ederimmm

Her şey gönlünüzce olsun🙏 artık Californiada da bir tanidigimiz var deriz 😅

• @ahsenaydgdu, içinde söyledi: ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

@mexido cok tesekkur ederimmm... sizide en kisa surede bekleriz :) bu arada youtube icin produksiyon lazim henuz onlari halledemedik hemde ne cekicez ki market pazar videosu dolu youtube... olursa ben muhasebe kanalindan bu islere nasil girdik naptik neettik onla ilgili cekerim

Rica ederim ne demek :) İns. Onlar sizin çekeceğiniz videolar kadar keyif vermez aslinda :)) İşlerinizi yoluna koyduktan sonra gerisi gelir hcam. O günleri de iple çekiyor olacağız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k