Amerika'da ikinci el araba almak
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar. Benim merak ettiğim ve pek çok kişinin bence merak ettiği havaalanında iner inmez araç kiralayabilir miyiz? Bunu yapanların tecrübesini merak ediyorum. Fazla harcama yapmamak adına en fazla 2-3 gün kadar kiralayıp sonra araç almak gerektiğini düşünüyorum. Sadece ABD vizemiz araç kiralamaya yeterli mi? SSN, adres vs olmadan. Bunu havaalanında veya daha uçağa binmeden ayarlayan arkadaşlar oldu mu?
-
@sobrero sen daha Türkiyede iken rezervasyonu yaptırıp oraya gidince direk arabanı teslim alabilirsin. Amerikaya ilk giriş başlığında yazdığım gibi yapan kişiler var.
-
@sobrero Onceden rezervasyon ile mumkun.
-
Prius aracin hangi serisi alinmali ve benzin mi elektrik mi hybrid mi almali? Ek olarak kac mil da prius almak daha uygun olur uzun bir sure kullanmak adina taktir edersiniz ki 200mil dan sonra cok fazla randuman vermemeye basliyor prius bu acidan dayanikli mi?
-
@semavi abi burası senin mekan olduğu için burada yazmak istedim. Abd vatandaşlığın hayırlı uğurlu olsun. Senin ve ailen adınaok sevindim abi. Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıklı mutlu nice günleriniz olsun. Selamlar saygılar.
-
@denizci10 Tesekkurler... Hep beraber insallah
Diger konuda update yapayim bilgilerimi bende...
-
Turist vizesiyle gelip chevy kamyonet legal biçimde alabiliyomuyum illa f1 j1 falan mı lazım araba ve ehliyet içim
-
@Calibraturbo arabada ehliyette alabilirsin turist vizesiyle
-
@enemy, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@Calibraturbo arabada ehliyette alabilirsin turist vizesiyle
Ehliyet nasil aliniyor turist vizesiyle?
-
@Ryback bulunduğun eyalete göre değişmekle birlikte başvurursan alabilirsin.
-
@enemy, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@Ryback bulunduğun eyalete göre değişmekle birlikte başvurursan alabilirsin.
Net bir sekilde turist vizesiyle ehliyet alabilirsin dediginiz icin sordum. Soruyu ben cevaplasam, alamazsiniz diyecektim. Sizin bildiginiz, turistlere ehliyet veren bir eyaletin DMV'sinin linki varsa atarsaniz faydalanir herkes. New York icin diyorlardi, inceledim, bence alinmaz New York'tan.
-
-
Güzel bilgiler için herkese teşekkür ederim.
@semavi umarım bir gün sizden araç bakmak/almak kısmet olur. Youtube'dan da abone oldum. :thumbs_up:Benim de dikkat ettiğim eğer mümkünse aracın ilk çalıştırma (geceden-sabaha) motor soğukken çıkartacağı sesleri dinlemek oluyor.
-
Selam arkadaslar
Arabamin odemelerini refinance yaparak daha dusuk faiz ile indirim almak istiyorum. Bunu yaptiktan sonra her yil arabanin milage bilgisini ve fotograflarini istiyorlar mi? -
Toyota Prius araclarda Hibrid mi Benzin almali hangisi yakit ve saglamlik bakimindan iyidir?
-
@vermaynen Prius bildiğim kadarıyla Hybrid bir araba. Bu yüzden zaten ekonomik bir arabadır. Sadece benzinli modeli yok diye biliyorum.
-
Selamlar. Değerli Kadir bey'in( @semavi ) tecrübelerinden de yararlanmak amaçlı bir sorum olacak. Araştırmalarıma göre ideal bir aile arabası olarak minivanları gördüm. Başlangıçta eşya taşıma amaçlı da oldukça geniş araçlar, konforlu da gözüküyorlar. 2. el olarak 2013-2016 model (bütçe 8-12k USD) şu araçlardan hangisini önerirsiniz? Başka arkadaşların bilgisi varsa onları da duymak isterim elbette.
1- Toyota Sienna (4 çeker olması diğerlerinden farklılık yaratıyor, çarpışma testi başarılı)
2- Chrysler Town & Country (Oldukça lüks duruyor ve arka koltukların tamamının katlanması farklılığı, favorim)
3- Dodge Grand Caravan (Diğerlerine göre daha ucuz olması ve arka koltukların tamamen katlanması artısı, ancak çarpışma test puanı oldukça kötü)
4- Honda Odyssey (Minivanlar içinde yakışıklı bir araba, ancak birçok yıl modelinde kronik şanzıman sorunlarının olduğunu okudum birkaç yerde)
Teşekkürler. -
Sienna ve Odyssey guzel araclar lakin ayni temizlik ve yildaki dodge ve chryslere gore 1.5katta fazla para isterler...
Butcenize gore karar verirsiniz. Ben genellikle temiz Dodge yada Chrysler tercih ettim hep. Daha ekonomik ve islevsel cozum gibi duruyor cogu zaman...
-
ABD de araba fiyatları nasıl uygunmu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum