Texas da ehliyet almak
-
Merhabalar,
5 Nisan 2018 de Amerikaya giris yaptim ilk ehliyetimi New Jersey de almistim ve ehliyetimin suresini vizemin bitis tarihi ile ayni sekilde vermisler yani 5nisan da ehliyetim suresi dolacak Texas a yerlestigim icin buradan ehliyet alacagim ama henuz green cardim gelmedi ve 5 nisanda da 1 yillik vizem dolmus olacak dps ofisine gittigimde yasal varligi kanitlayici belge istiyorlar pasaportumdaki vizeyi gostermem yada ssn numaram yeterli olur mu? yada baska bir cozum oneriniz var mi?
Tesekkurler. -
@fonket Texas da ehliyet almak içinde söyledi:
Merhabalar,
5 Nisan 2018 de Amerikaya giris yaptim ilk ehliyetimi New Jersey de almistim ve ehliyetimin suresini vizemin bitis tarihi ile ayni sekilde vermisler yani 5nisan da ehliyetim suresi dolacak Texas a yerlestigim icin buradan ehliyet alacagim ama henuz green cardim gelmedi ve 5 nisanda da 1 yillik vizem dolmus olacak dps ofisine gittigimde yasal varligi kanitlayici belge istiyorlar pasaportumdaki vizeyi gostermem yada ssn numaram yeterli olur mu? yada baska bir cozum oneriniz var mi?
Tesekkurler.@fonket siz çok uzun zamandır arayıp bulamadığımız o kişi olabilirsiniz. New Jersey'den o ilk ehliyetinizi aldığınızda Amerika'da hangi vizeyle bulunuyordunuz, SSNınız var mıydı?
-
Su konuyu takip etmelisiniz, maalesef forumda her eyalet icin ayri bir baslik acmak uygun degildir:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum