Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Texas'ta özel plaka .

Ehliyet ve Araba
2 2 2.0k 1

• Araç aldıktan sonra aracınıza ait plakayı özel karakter ve renklerle değiştirmek isterseniz.
    www.myplates.com 'dan satın alabilirsiniz. Fiyatlar genelde yıllık 95 $ ve 120 dolar arasında değişiyor. Aşağıda aşamaları yazmaya çalıştım :)

Myplates.com dan satın alıp,iletişim bilgilerinizi ve kişisel bilgilerinizi girin. Siparişiniz genelde 3 hafta için hazır oluyor ve onay maili geliyor.Bulunduğunuz yerdeki merkez County Tax Assessor-Collector 'e gidiyor. İsterseniz maildeki yönergeleri izleyip kendi Town yada City deki Tax Assessor ofislerine transfer edebilirsiniz . ( 3-5 gün sürüyor bu transfer işlemi). Eski plakanız ve stickerınız ile gidip 2,5 dolar teslim alabilirsiniz.

alt metni

• Harika olmuş bu plaka 🫶

Peki plakalarda renklendirme nasıl oluyor? Mesela bunun arka fontu kırmızı, yazı beyaz. Tam tersi ya da farklı renk mümkün mü? Yoksa bu renkler standart mı, hiç bilmediğimden soruyorum :)

Benzer Başlıklar

• Texas Eyaletinde Diger Eyaletten Gelen Araci Register Etme, Ehliyeti Cevirme

Ehliyet ve Araba
    2
    5 Oy
    2 İleti
    468 Bakış
    F
    teşekkürler
  • Gecici kagit plaka

Ehliyet ve Araba
    1
    0 Oy
    1 İleti
    178 Bakış
    kursat68K
    Arkadaslar gecici kagit plakamin gunu bitti ehliyeti mi daha alamadim acaba tekrar kagit plaka alabiliyormuyum
  • Texas da ehliyet almak

Kilitli Ehliyet ve Araba
    3
    2 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    Su konuyu takip etmelisiniz, maalesef forumda her eyalet icin ayri bir baslik acmak uygun degildir: https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak
  • Florida - Texas Motor plaka transferi

Ehliyet ve Araba
    2
    1 Oy
    2 İleti
    662 Bakış
    knnrnK
    @fatmucu Florida - Texas Motor plaka transferi içinde söyledi: Arkadaslar selamlar konuyu nereye acacagimi bilemedim burasi uygundur umarim. Turist vizemle Florida'dan Texas'a yerlestim, floridada aldigim scooterin plakasini texasa gelirken yanimda getirdim simdi yeni bi motor bakiyorum burda, plaka isleri tam olarak nasil oluyor? Gittik adamdan cash para motoru aldik adam bize title i imzalayip verdi, sonra tam olarak ne yapmamiz lazim bu durumda? Tesekkurler Süreci şahsen deneyimlemedim ama şurada yazıyor: https://www.txdmv.gov/motorists/register-your-vehicle
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k