Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• eşinizin vizesi nasıl riske girebilir ki? ben hiç bilmiyorum o tarz

• ⭐⭐⭐⭐

@Tugce-nur-Veral formunuzu görmeden sizlere cevap mümkün değil. sadece 1 kriter ile cevap verilemez. Ne dersem yalan olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@Slcn yenisi versin geçsin. Eskisini hiç karıştırmayın yani eline vermeyin sakın. Orada onu verir falan işler karışabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@statistician tamam şimdi oldu. dediğiniz şimdi tam olarak anladım. ve size katılıyorum. orada mülakat sırasında formunuz bir süzgeçten illaki geçiyordur. ama nihai karar konsolos tarafından o esnada veriliyor.

• Merhaba.B2 vize için davetiyemizin konsolosluğa mail ya da posta yoluyla mi gönderilmesi gerekiyor? Davetiye Amerika'dan resmi bir kurumdan onaylanması gerekiyor mu? Bilgisi olan var mı? Yardım please

• @denizci10 ne tavsiye edersiniz peki

• ⭐⭐⭐⭐

@Wonderland hayır öyle bir prosedür yok. Mülakata gittiğinizde söylemeniz lazım sizden istenirse de gösterirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@yenihayaletadam bol bol yurtdışına çıkmanı öneririm. başka da bir şey öneremem.

• Merhabalar, 14 yaş altı çocuklar için B2 başvuru belgelerini Ankara'dan İstanbul'a göndereceğiz. Tahminen/Tecrübe edilen teslim alma süresi hakkında bilgisi olan var mı?

• Arkadaslar merhaba ben ds160 formunda is secme bolumunde not employed sectim fakat benden explain kutucugunu doldurmami istiyor.Ben bu sene universite sinavinda istedigim sonucu elde edemedigim icin tekrar hazirlanmaya karar verdim aciklama kismina bunu mu yazayim yoksa farkli bir sey mi yazmami onerirsiniz tesekkurler simdiden.

• @Brownhood Şunu diyebilirsiniz. ABD de community college için kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Ama hangi community college'e gideceğime karar vermek için x,y,z( gitmeyi düşündüğün community collegelar) community collegelerin öğrenci işleri ile görüşeceğim. Gezimin amacı bu. Ama bu dediklerimi çok basit sade ve birkaç cümlede söyle

• Merhabalar, 14 yaş altı çocuklar için B2 başvuru belgelerini Ankara'dan İstanbul'a göndereceğiz. Tahminen/Tecrübe edilen teslim alma süresi hakkında bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@Not_Born_Yesterday isterseniz yardımcı olabilirim. buradan ya da özelden sorabilirsiniz.

• @SUV2019 Ziyaret planım farklı.İş kısmını not employed seçince açıklama kısmı geliyor neyi açıklamamı istiyor pek anlamadım.

• @Brownhood Bence hem çalışmıyor hem de nasıl ABD'ye gidecek bütçeniz var bunun açıklamasını istiyor tahminimce. Ailenizi sponsor olarak gösterebilirsiniz.

• @SUV2019 Sponsor gösterdim.Ds160 formunda iş kısmında ki sayfada çıkıyor açıklama kısmı bir şey yazmadan geçemiyorum.Sponsor vs.diğer sayfalarda

• Merhaba, banka hesap dökümü dahil belgelerin güncelliği ne olmalı?

• @Musician_Turk Bildiğim kadarıyla görüşmeye gitmeden önce bir anda banka hesabında para yatmamış olmalı, yani sadece görüşmede göstermelik olmamalı. Yani hesap hareketleri mantıklı olmalı.

• @Musician_Turk Kendinizi vize memurunun yerine koyun, siz kendinize vize veriyor gibi hissedersiniz zaten vize memuru da size vize verecek.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |