Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @cemalkt, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    arkadaşlar merhaba bu sene başvuru yaparken sizin yerinizde olsam fotoğraf olayını profesyonel birine yaptırırım çünkü bu yüzden elenme çok oluyor. Ayrıca bu biraz şans işi mesleğe, okula , yaşa bakmıyor ben lise mezunuyum işim özel sektör de fakat oldu dilerim sizler de kazanın çünkü hepimiz bunu hakediyoruz.

    ben öyle yapacağım bu sene


  • @uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Hobisi ev bakmak olan arkadaşlar da benim gibi dertleniyor mu? Gidemediğim için değil. Ama 250bin olan evler 500bin olmuş. Biraz geniş ve bahçesi büyük olsun dersen (sanki türkiyede böyle evde oturuyorsun lükse bak :p ) 750bin dolardan başlıyor. Bu miktar için 30 yıl vadeli bir morgate kredisi çekebilmek için toplam gelirinizin 200bin olması gerekiyor yıllık. Neyse durduk yere kendime dert yaratıyorum. Gideyim de biraz film izleyeyim.

    salla kardeşim oraya bir atalım kendimizi de ben kira da oturmaya da razıyım


  • @uzaysan Türkiye'nin en düzgün koşullarında bile ev almak zordu.
    ABD için de öyle bence; şöyle ucuz böyle yaşam standartı deniyor ama bence ev konusunda öyle değil.

    Her neyse Türkiye'de şartlar düzelmez ama ABD de 3-5 seneye çözülür. Hem ayrıca tr de kutu kadar eve o kadar para verilirken abd de kocaman eve o kadar para veriliyor. Her yönüyle ABD daha önde.


  • @cemalkt Bu yüzden çok elenme olduğunu nereden biliyorsunuz?. Sonuçta kimin neden elendiği belli değil. Sanırım dün bu sitede okumuştum, başlığı hatırlamıyorum. Kazananların fotolarının hiçde kriterlere uygun olmadığından bahsediyordu. Mezuniyet fotosu v.s.


  • @uzaysan geçen yaz Abd de ki tanıdığım Türkiyeden 200 bin dolar değerinde ev almıştı. Bu yaz bir üst katı satılmış 300 bin dolar civarına.


  • @adgercu ben başvuru yapmadan önce yabancı forumları okudum zaten fotoğrafın önemini resmi sitede belirtiyor bende buna dayanarak gidip uygun ölçüde resim çekildim benim anlatmak istediğim fotoğrafında önemi olduğu tamam bu biraz şans işi sadece arkadaşlara söylemek istedim arzu edersiniz ki birbirimize yardımcı olmak için buradayız.

  • ⭐⭐⭐

    @uzaysan LA da ev baktım bitane 2 m $ morgage için %40 peşinat versem bile Nerdeyse kendim 1 milyona yakın biriktirmem lazım 😂😂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @uzaysan LA da ev baktım bitane 2 m $ morgage için %40 peşinat versem bile Nerdeyse kendim 1 milyona yakın biriktirmem lazım 😂😂

    Kızım işin yok mu senin?
    LA pahalı, bakıyosan Houstonda bakacaksın 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar gidememenin dezavantajını avantaja çevirmişsin abi redden sonra hüsran içinde yitip gitmekte vardı sen tam aksi ilerleme kaydetmişsin bu senin realist olduğunu gösteriyor aynı şekilde eşimde sen zaten her gün bu işleri düşünüyosun bende işi gücü salayım senle bir düşüneyim sonra ne olacak burdaki hayat kaçıyor sen farkında değilsin diyo, en büyük sorunumuz bu diyebilirim. Ben destek olmuyosun diyorum o da böyle diyor 🤷🏻♀
    Gökçe hanım bir çok redden sonra onaya çevirebiliyor bide olmayacka gibiyse olmaz diyo açık açık kandırmaca yok yani inanın bunu nasıl yapıyo bilmiyorum ama kadın konsolosluktan emekli ya ben o yüzden tam teslimiyet ne dediyse yaptım şimdi sıra onda formları doldurmadı hala zaman var diye,,

    Eşin haklı, ben de eşime öyle diyordum, destek olmuyorsun.. Sonra düşünüyorum, neye destek olacak. Ben bişe yapamıyorum ki o destek olsun. Biz aslında istiyoruz ki o da bizimle aynı hayalleri paylaşıp heyecanlansın. Çocuğumuza da yapıyoruz aynısını. Sonra çıkmayınca hüsran. Biz dağılıyoruz, onlar da dağılıyor. Bu son 2-3 yıldır hiç kasmıyorum onları. Kendimi de tabi.. Neredeyse GC nin konusu bile olmuyor. Bu sene Metro markette gezerken sordu hanım, çıktı mı diyo. Yok çıkmamış dedim. Elma alalım mı dedi. Olur dedim.. Öyle arada kaynadı gitti konu.

    Gökçenin konsolosluk tecrübesi büyük bi artı. Arkadaşım aldı bundan 3-4 sene önce onunla. Evrakları gökçenin antetli klasöründe görünce bile konsolosun tavrı değişti dedi. Firmayı biliyorlar. Vize alması pürüzlü olacak kişileri süzgeçten geçirdiği için nasılsa bu vize sahibi okey ki Gökçe hazırlamı dosyayı diyorlar. Bu kadar etkili kadın. Ben de eğer bir daha başvurursam onunla başvurucam ama öncesinde bi schengenn yapıcam. O da öyle söyledi bana. Eylül ekimde bi schengenn alıp bi yunan adası gidip geliriz.. Sonrasına bakarız.

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • @ibrahimasar merhabalar ibrahim bey,gökçe hanimin firma bilgilerine nasıl ulaşabiliriz acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.


  • @ahsenaydgdu Ablam bu sene fazla kaptırmayalım kendimizi. Çıkmayınca büyük hayal kırıklığı oluşuyor

  • ⭐⭐⭐

    @ibrahimasar aynenn hayal kurmuyo diye kızıyordum bana deli muamelesi yapma bak olucak bunlar diyorum gülüyo asabımı bozuyodu, ne zaman turiste başvurduk ihtimal dahilinde gitmek var ozamandan beri biraz daha ılımlı olmaya başladı ama grencarda piyanyo diyo çıkmayınca kendini bukadar üzmüyosun buna da üzme diyo..
    bide ben bu antetli dosya detayı falan bilmiyodum şuan öğrendiğim iyi oldu pişman değildim zaten ama iyice emin oldum. Gökçe hanıma ben ilk 2019 da yazmıştım boş pasaportla olmaz dedi. İş güç varmı dedi yok deyince kusura bakma red alırsın parana yazık olur dedi. Ozamanlar daha ulaşılabilirdi tabi şuan en son yazdığım şeye 2 aydır mavi tik bile yapmamış😂 sonra o ne dediyse işe başlattım hemen kendimi sonra parayı buldum sonra balkanlar schengen derken pasaportu biraz doldurduk gerisi artık nasip

  • ⭐⭐⭐

    @Atlantis00 kardeşim zillow sürekli bildirim atıyo nasıl kaptırmayacağız 😂 en iyisimi bütün app leri sileyim..

  • ⭐⭐⭐

    @ibrahimasar bide bu ara elleri bolken sen rezervasyonları yaptırıp smdiden başvur bence abi siyasi gidişata göre çok etkili olduğu düşünüyorum. Seyehat tarihlerin arasına göre veriyolar nasılsa vizeyi 💁🏻♀


  • Arkadaşlar merhabalar turist vizesinde en erken randevu ne zamana var nereden bakabiliriz


  • @ahsenaydgdu gökçe hanım ne kadar danışman ücreti alıyor biliyor musunuz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @b2cberrak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar merhabalar ibrahim bey,gökçe hanimin firma bilgilerine nasıl ulaşabiliriz acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Google...
    Amerika uzmanı
    Vize
    Gökçe yaz..

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @ibrahimasar bide bu ara elleri bolken sen rezervasyonları yaptırıp smdiden başvur bence abi siyasi gidişata göre çok etkili olduğu düşünüyorum. Seyehat tarihlerin arasına göre veriyolar nasılsa vizeyi 💁🏻♀

    Kimin elleri bolken anlamadım. Bol mu vize veriyolar, elleri mi boş?



Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

122
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum