@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ibrahimasar gidememenin dezavantajını avantaja çevirmişsin abi redden sonra hüsran içinde yitip gitmekte vardı sen tam aksi ilerleme kaydetmişsin bu senin realist olduğunu gösteriyor aynı şekilde eşimde sen zaten her gün bu işleri düşünüyosun bende işi gücü salayım senle bir düşüneyim sonra ne olacak burdaki hayat kaçıyor sen farkında değilsin diyo, en büyük sorunumuz bu diyebilirim. Ben destek olmuyosun diyorum o da böyle diyor
️
Gökçe hanım bir çok redden sonra onaya çevirebiliyor bide olmayacka gibiyse olmaz diyo açık açık kandırmaca yok yani inanın bunu nasıl yapıyo bilmiyorum ama kadın konsolosluktan emekli ya ben o yüzden tam teslimiyet ne dediyse yaptım şimdi sıra onda formları doldurmadı hala zaman var diye,,
Eşin haklı, ben de eşime öyle diyordum, destek olmuyorsun.. Sonra düşünüyorum, neye destek olacak. Ben bişe yapamıyorum ki o destek olsun. Biz aslında istiyoruz ki o da bizimle aynı hayalleri paylaşıp heyecanlansın. Çocuğumuza da yapıyoruz aynısını. Sonra çıkmayınca hüsran. Biz dağılıyoruz, onlar da dağılıyor. Bu son 2-3 yıldır hiç kasmıyorum onları. Kendimi de tabi.. Neredeyse GC nin konusu bile olmuyor. Bu sene Metro markette gezerken sordu hanım, çıktı mı diyo. Yok çıkmamış dedim. Elma alalım mı dedi. Olur dedim.. Öyle arada kaynadı gitti konu.
Gökçenin konsolosluk tecrübesi büyük bi artı. Arkadaşım aldı bundan 3-4 sene önce onunla. Evrakları gökçenin antetli klasöründe görünce bile konsolosun tavrı değişti dedi. Firmayı biliyorlar. Vize alması pürüzlü olacak kişileri süzgeçten geçirdiği için nasılsa bu vize sahibi okey ki Gökçe hazırlamı dosyayı diyorlar. Bu kadar etkili kadın. Ben de eğer bir daha başvurursam onunla başvurucam ama öncesinde bi schengenn yapıcam. O da öyle söyledi bana. Eylül ekimde bi schengenn alıp bi yunan adası gidip geliriz.. Sonrasına bakarız.